Wie zijn wij

Léon Musters Programma maker / presentator

Léon is de host van het radioprogramma en zal elke week weer zijn best doen om het zo soepel mogelijk te maken om voor zijn luisteraars alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen en uit gelegd te krijgen.

J.D. Willemsen Co-Host / sidekick / presentator

Toen het programma Het Grote Mysterie een tijdje aan de gang was nam J.D. Willemsen zijn intrede in het programma en was net als Léon elke week aanwezig in de studio. J.D. is iemand die zich ook graag verdiept in de zaken buiten Europa en komt geregeld met diverse artikelen van overal ter wereld.

bertjanbBertjan Brinkman Vaste side-kick / presentator

Met Bertjan bespreken we de meest bizarre dingen eens per 4 weken. Hij is de man die gek is op pseudowetenschappelijke dingetjes, het buitenaardse bestaan en tijdreizen.

Rita Rita van Balen Vaste side-kick / paragnost

Met Rita hebben we het eens in de 4 weken over Spiritualiteit. Diverse zaken omtrent dit fenomeen zal met haar worden besproken.

Ronny Ronny Ploeger Vaste side-kick / Ghost Hunter

Ronny is de man van de paranormale onderzoeken. Altijd weer gezellig en interessant als hij in de studio is met eventueel nieuwe geluid van spirits o.i.d. wat hij met zijn team waar en op neemt.

Kimberley & Cynthia de Laet Redactie

Na verloop van tijd is ook Kimberley de Laet bij ons in het team gekomen en heeft de taak van de redactie op zich genomen door de vele berichten die binnen komen tijdens de uitzendingen. Niet alleen vanuit de regio maar ook tot ver daar buiten. Ook werden de winacties ed. mede door haar waar gemaakt. Ook heeft Kimberley samen met dochter lief mee gewerkt aan het maken van de jingles die tijdens de uitzendingen te horen zijn.

Elke week verschillende onderwerpen weer, maar Bertjan Brinkman, Rita van Balen en Ronny Ploeger zullen eens per vier weken aanwezig zijn en zal één van de bij behorende zaken aangekaart worden in de uitzending. Léon Musters, de host van het programma is elke week aanwezig. Wanneer er niemand is op dat moment om te interviewen of er is geen side-kick aanwezig zal hij zijn best doen om met interessante weetjes het programma te vullen. Dit kan zijn met nieuws artikelen omtrent het para-speciale maar ook komt het voor dat er bijzonderheden zijn omtrent voeding of drankjes waar onderzoek naar gedaan is. Verboden middelen die een geneeskrachtige werking “kunnen” hebben door bijvoorbeeld een juiste of gemixte dosering. Wanneer de host zelf niet aanwezig kan zijn zal er één van de uitzendingen herhaald worden. Zo blijft toch de dinsdag avond interessant om gemiste onderwerpen alsnog te kunnen luisteren of een leuke gezellige uitzending her te beleven.

Dus hoe dan ook, elke dinsdag avond van 20.00 tot 21.00hr Het Grote Mysterie!