Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Elke week verschillende onderwerpen weer, maar Bertjan Brinkman, Rita van Balen en Ronny Ploeger zullen eens per vier weken aanwezig zijn en zal één van de bij behorende zaken aangekaart worden in de uitzending. Léon Musters, de host van het programma is elke week aanwezig. Wanneer er niemand is op dat moment om te interviewen of er is geen side-kick aanwezig zal hij zijn best doen om met interessante weetjes het programma te vullen. Dit kan zijn met nieuws artikelen omtrent het para-speciale maar ook komt het voor dat er bijzonderheden zijn omtrent voeding of drankjes waar onderzoek naar gedaan is. Verboden middelen die een geneeskrachtige werking “kunnen” hebben door bijvoorbeeld een juiste of gemixte dosering. Wanneer de host zelf niet aanwezig kan zijn zal er één van de uitzendingen herhaald worden. Zo blijft toch de dinsdag avond interessant om gemiste onderwerpen alsnog te kunnen luisteren of een leuke gezellige uitzending her te beleven.

Dus hoe dan ook, elke dinsdag avond van 20.00 tot 21.00hr Het Grote Mysterie!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Léon Musters   Programma maker / presentator

Léon is de host van het radioprogramma en zal elke week weer zijn best doen om het zo soepel mogelijk te maken om voor zijn luisteraars alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen en uit gelegd te krijgen.

 

 

 

 

bertjan.

Bertjan Brinkman                         Vaste side-kick / presentator

Met Bertjan bespreken we de meest bizarre dingen eens per 4 weken. Hij is de man die gek is op pseudowetenschappelijke dingetjes, het buitenaardse bestaan en tijdreizen.

 

 

 

 

 

 

Rita van Balen

Rita van Balen                   Vaste side-kick / paragnost

Met Rita hebben we het eens in de 4 weken over Spiritualiteit. Diverse zaken omtrent dit fenomeen zal met haar worden besproken.

 

 

 

 

 

 

 

Ronny-300x284

Ronny Ploeger   Vaste side-kick / Ghost Hunter

Ronny is de man van de paranormale onderzoeken. Altijd weer gezellig en interessant als hij in de studio is met eventueel nieuwe geluid van spirits o.i.d. wat hij met zijn team waar en op neemt.

 

 

 

 

 

 

 

20151229_202937J.D. Willemsen                       Vaste side-kick

J.D. zal programmamaker en presentator ondersteunen tijdens de uitzendingen en mee te filosoferen over de onderwerpen en het bedenken hiervan die de revue zullen passeren. J.D. zijn interesses zijn op z’n minst net zo breed als de variatie van de onderwerpen bij “Het Grote Mysterie”.