Video’s

Video’s gemaakt of uitgekozen door Het Grote Mysterie.

 

mysterie tube png

 

 

16-03-2017

Op 16 februari was Het Grote Mysterie weer te gast in dorpshuis “de Kiep” in Eexterveenschekanaal. Agnes Groen organiseerde hier voor de tweede keer, Spiritual Sessions met “de Kracht van Muziek”! Spiritual Sessions – de Kracht van Muziek is een concept van Kitty Tijssen en Harold Verwoert. Harold brengt random prachtige liederen ten gehore en tijdens deze liederen deelt Kitty rozen uit. Personen die een roos ontvang tijdens een lied krijgen aan het eind hiervan een reading. Heel warm, heel bijzonder… Wij van Het Grote Mysterie mochten hier weer bij aanwezig zijn om te filmen. Wij danken voor het mogen gebruiken van de reading van Diana de Vries en Rita van Balen. Ook Hennie Spieard en haar broer voor het interview.

 

19-02-2017

Infoductie Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Donderdag 16-02-2017 zijn wij op pad geweest met Willie Woortman. Ook wel bekend als Hap-Ki-Do Willie. Willie organiseert op 11 maart het evenement “Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker”. Met dit thema zijn we met Willie Woortman naar het Beatrix Kinderziekenhuis gegaan en aldaar gesproken met Barbara Baijens (Coördinator fondswerven van stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis) en met Prof. Dr. en hoogleraar E. Verhagen. (liken en delen word zeker gewaardeerd!). Morgen avond ontvangen we de gehele organisatie voor 11 maart bij ons in de studio! Word een gezellige avond met een boodschap.

 

“de Kracht van Muziek” in dorpshuis “de Kiep” in Eexterveenschekanaal.

De Kracht van Muziek, georganiseerd in dorpshuis “de Kiep” in Eexterveenschekanaal door Agnes Groen.

Voor iedereen een zeer bijzonder samenkomen. Onder leiding van Harold Verwoert (bekend van NPO 1/ vara “raad de plaats”, “Astro-tv” en al “coole piet Diego van de club van Sinterklaas”) zijn muziek en teksten deelt Kitty Tijssen (bekend van “Astro-tv”) witte rozen uit aan een paar mensen die na het gezongen lied een boodschap krijgen uit het hiernamaals. Wij van Het Grote Mysterie mochten hier bij aanwezig zijn en hebben voor u een video gemaakt.

Tijdens de januari uitzendingen van Het Grote Mysterie zijn er twee vrijkaarten te winnen voor de volgende “Kracht van Muziek” waarvan we 23-01-2017 de winnaar van bekend maken. Wil je mee doen? Luister dan naar de mogelijkheden tijdens de uitzending.

 

“Lente Sprookje” bij Rita van Balen.

30-04-2016 Organiseerde Rita van Balen met een tal andere mensen een heus “Lente Sprookje” bij haar praktijk in Wildervank (gem. Veendam) Uiteraard waren wij (Léon Musters en J.D. Willemsen van “Het Grote Mysterie” nieuwsgierig en kwamen met de camera langs. Het resultaat ziet u hier onder in de video.

 

 

 

 

Na aanleiding van de uitzending op 19-05-2015 over Reiki, Aura’s en Chakra’s.

the last air bender

Het is echt een sterke indicator voor mij dat onze wereld wordt steeds meer het aanvaarden van andere culturen wanneer bepaalde filosofieën en overtuigingen worden gekenmerkt vooraan in het midden in de programmering gericht op kinderen. Deze keer was het de introductie van chakra’s in het Nickelodeon programma Avatar: The Last Airbender.

Je chakra’s zijn de punten van spirituele energie in je lichaam die kunnen open en gesloten afhankelijk van een aantal factoren. Ze kunnen ook volledig te open. Spirituele balans vereist dat deze chakra’s correct worden geopend. Hoe het werkt zie je hier!

 

 

De video fragmenten waar Léon Musters over sprak in de uitzending van 31-03-2015.

Of de beelden echt zijn kan over worden gediscussieerd en dat de eventuele “spirit” naar haar zeggen haar broer zou zijn betwijfelen wij van “Het Grote Mysterie”. Kijk zelf en oordeel.

 

 

 

 

Het video fragment waarover Léon Musters sprak in de uitzending op 30-09-2014. Politie in New Mexico legt spirit vast op bewaking camera en zagen het bij het terug kijken. nieuwsgierig? klik dan hier voor het artikel met fragment van de spirit op camera.

 

Hier een filmpje gemaakt door Ronny Ploeger (Paranormaal Onderzoeker en Side-Kick in en cameraman van mijn Johan Vlemmixradioprogramma). Deze beelden zijn gemaakt voor een korte documentaire van het onderzoek bij Johan Vlemmix. Dit onderzoek word vervolgd en zal een uitgebreidere documentaire gaan worden die beschikbaar zal worden voor RTV-Stadskanaal wanneer de Tv-zender compleet is. Info over paranormale onderzoeken zijn ook te vinden op de site van het Dutch Ghost Hunt Team (DGHT). Heeft u zelf ook “last” van paranormale fenomenen kunt u ook bij hun op de site terecht om een aanvraag te doen voor een onderzoek. Wellicht heeft u een locatie of weet u een locatie, kunt ook de tip door mailen naar DGHT.

 

In deze wel zeer bijzondere uitzending hebben wij contact met een BN’er. Ronny Ploeger, Manuela Elzenga en Léon Musters hebben contact met Johan Vlemmix. Zij hebben bij hem thuis in Huissen onderzoek gedaan naar paranormaal activiteit en bespreken de zaak live in de studio. Er word over een 2 tal foto’s gesproken, deze zijn te zien in het backstage filmpje hier onder. We zijn uitgenodigd om nogmaals onderzoek te komen doen, deze pakken we dan ook graag aan! We zullen er dan langer zijn met nog meer apparatuur en dus hopelijk meer bewijs materiaal. Al met al, dit was een mooie case om te doen met het team en de goede gastvrijheid van Johan.

 

Onlangs hadden we dinsdag 29-07-2014 weer een hele leuke uitzending met Bertjan Brinkman als side-kick, ook deze uitzending hebben we weer gefilmd voor onze luisteraars. We hebben inmiddels ook een eigen youtube kanaal waarop u zich kan abonneren, via onderstaande video kan u dit kosteloos doen en zo op de hoogte blijven bij nieuwe post’s die wij plaatsen aldaar. In deze uitzending hebben we het hoofdzakelijk over de ontdekte graancirkels in Stadskanaal in één van de akkers aan de Onstwedderweg ter hoogte van de Achterste Kamp flat. Hierover bellen wij met graancirkel expert Kor Kuiper. Ook hebben we met de ontdekker een interview op locatie gehad en dat interview kunt u zien in de onderstaande video.

 

 

In de uitzending van 22-07-2014 met het item over het naar beneden gehaalde toestel van Malaysia Airlines met vluchtnummer MH17, hebben we het ook over de emotionele toespraak die minister Frans Timmermans hield bij de VN-Veiligheidsraad te New York aldaar. Een toespraak die hij niet alleen houd als minister en of politicus maar ook als vader en echtgenoot. Het filmpje is dus in het Engels maar is ondertiteld en zeker de moeite waard om zijn fantastische bewoordingen te bekijken en luisteren! Velen onder ons vonden de tekst zo bijzonder mooi en goed dat minister Timmermans zijn toespraak op facebook heeft gedeeld (in het Engels). Als u deze nogmaals rustig na lezen wil na het bekijken van de video, dan kan dat hier.

 

 

Na aanleiding van een item in de uitzending van 08-07-2014 (luister terug bij opnames), hier het filmpje van de graancirkel. De boer waar dit land van is wil dat de schade betaald word. Of het nou door mensen gebeurd of door buitenaardsen, dat maakt hem niet uit.

 

 

Mooie documentaire gekeken op Youtube over area 51 en het interview met een echte alien! Ook nieuwsgierig? Kijk hem hier.

 

 

Een kijkje achter de schermen, dit heb ik geprobeerd waar te maken voor mijn luisteraars. Het is niet helemaal super geworden qua timing audio en beeld, maar gaat om het idee. Kijk hieronder voor het filmpje van de uitzending 01-07-2014 met Ronny Ploeger.

 

Ook heb ik een ghosthunt reportage gemaakt voor RTV-Stadskanaal. Een zeer koude zaterdag nacht op 6 April 2013 met mijn team en RTV-S crew Bertjan Brinkman en Pieter Tent. Dit hebben we mogelijk gemaakt om de luisteraars van de Zaterdag Middag Mix ( #ZZM) (een programma wat Bertjan Brinkman presenteert bij RTV-Stadskanaal) en voor mijn eigen luisteraars van Het Grote Mysterie te laten zien wat er zoal gebeurt tijdens een paranormaal onderzoek op een open locatie zonder stroom. Zeker leuk en interessant om eens te bekijken.

 

In Amerika noemen ze het een demoon, ik ben er nog niet over uit. Wel kan ik met zekerheid zeggen dat ik dit wezen inmiddels 2 á 3 keer zelf heb mogen ervaren (op afstand helaas/gelukkig). Niemand is er precies achter wat voor “wezen” is. Zodra hier meer informatie over komt zullen wij dat ook zeker gaan melden hier in het nieuwsoverzicht op de website. Wij zijn en blijven nieuwsgierig naar dit bijzondere fenomeen.