Nieuws

Nieuws.

Op dit gedeelte van de pagina zullen we u zo goed en veel mogelijk proberen op de hoogte te houden van diverse zaken omtrent het mysterieuze en omtrent het radio programma uiteraard. De linkjes die zich hier bevinden zullen grotendeels door verwijzen naar elders hier op de pagina. Als het een link betreft van iets wat niet hier op de site vermeld staat en u klikt hier op zal deze in een nieuw venster geopend worden. We proberen het allemaal zo goed en snel mogelijk bij te houden. De filmpjes waarover gesproken word zullen dus ook zo snel mogelijk te vinden zijn op de website. Nieuwsgierig? klik dan hier om direct naar de pagina te gaan om filmpjes te bekijken. Of kijkt u liever even tussen de foto’s? Ook dit is mogelijk. Nieuwsgierig? Klik dan hier.

 

31-07-2017

Stel legt bij toeval mysterieuze verschijning vast in oud landhuis. Is dit een geest?

Tijdens een bezoek aan Tryon Palace in de Amerikaanse staat North Carolina denken Danielle Hyde en Savanna Brown de geest van een vrouw te hebben vastgelegd.

De vrouw zou in de 18e eeuw in het landhuis zijn overleden, schrijft de Daily Mail. Het stel heeft beelden gemaakt die een spookachtige figuur tonen.

Danielle en Savanna denken dat het gaat om de geest van een bediende die is overleden toen het paleis in 1798 is afgebrand.

Doorzichtig

“Het paleis staat erom bekend dat er spoken rondwaren,” zei Danielle. “In 1798 brak er brand uit op de plek waar de bedienden leefden.”

“Het was alsof ze doorzichtig was,” voegde ze toe. “Je kon haar rug helemaal niet zien in de beelden.”

“Haar silhouet was niet erg gedetailleerd,” klonk het. “Je kunt bijvoorbeeld niet zien welke kleur haar haar heeft.”

Geest

Ze zei dat ze luisterde naar de gids op het moment dat ze de beelden maakte en niet iets specifieks wilde vastleggen.

Haar nicht ontdekte later pas de spookachtige figuur op de achtergrond en vroeg haar of het een geest was.

IJskoud

Eenmaal thuisgekomen besloot ze onderzoek te doen naar de geschiedenis van het landhuis. Toen stuitte ze op het verhaal over de tragische brand.

“In de kelder was het ijskoud, terwijl de ramen open stonden en het buiten erg warm was,” zei Danielle verder nog.

Bekijk de beelden hieronder:

[Daily Mail]

 

UFO in de lucht boven Groot-Brittannië houdt gemoederen flink bezig. Wat is dit?

Groot-Brittannië was deze week in de ban van UFO’s. In het Engelse Cornwall is door verschillende mensen een vreemd vliegend voorwerp gefilmd, schrijven diverse media.

Veel mensen denken dat het een publiciteitsstunt was van Project Eden, een lokale toeristische attractie. Anderen geloven dat aliens het graafschap hadden bezocht.

Fotograaf Shayne House legde de UFO vast boven de A30. Op Twitter schreef hij: “Is dit een buitenaards ruimteschip boven de A30?”

What the?! Is this an alien spacecraft over the A30? 

Harry Wild legde het object maandag vast boven het strand en vroeg op Twitter of anderen het ook hadden gezien.

Odd sighting at  today. Anyone else see it? 

Op dinsdag waren er meer waarnemingen. Beauty-blogger Stephanie wist het mysterieuze object op de gevoelige plaat vast te leggen toen ze op weg was naar de kapper.

Ze twitterde: “Ik heb dit in Truro gefilmd voordat ik naar de kapper ging. Kan iemand dit alsjeblieft uitleggen?”

filmed this in truro today before my hair apt..can someone please explain? 😐 

Dan Goodwin schreef op Twitter dat hij ‘deze rariteit’ had gespot bij St Austell.

Wat?! Spotted this weirdness near St Austell today 

Zegt u het maar.

[Buzz]

 

Vreemde ‘basis’ gespot bij Area 51. Is dit een ondergrondse hangar?

UFO-jagers die beelden van Google Earth hebben bestudeerd, zeggen op enkele kilometers van Area 51 een raadselachtige plek te hebben ontdekt.

In het landschap is een weg te zien die naar de rand van een gebergte leidt. In de berg zijn drie openingen te zien.

Het lijkt te gaan om door mensen gemaakte grotten. Complottheoretici denken dat er mogelijk een connectie is met de mysterieuze legerbasis Area 51.

Ondergrondse hangar

Ze suggereren dat de bergwand mogelijk fungeert als een soort ondergrondse hangar voor geheime vliegtuigen, van menselijke of buitenaardse origine.

Er wordt opgemerkt dat de smalle weg die naar het gebied leidt te smal is voor vliegtuigen en dat vaartuigen die daar opgeslagen zouden zijn verticaal moeten kunnen opstijgen.

Daarnaast wordt gespeculeerd dat de site leidt naar een tunnelcomplex waar ook Area 51 en andere bases in de regio op aansluiten.

Buitenaardse levensvormen

Aangezien er verder niets bekend is over de locatie, blijft het speculeren. Wellicht dat andere onderzoekers meer te weten zullen komen over de raadselachtige bergwand.

Sommigen geloven dat de Amerikaanse luchtmacht buitenaardse levensvormen bewaart in en rond Area 51.

Zo claimde Bob Lazar in S4 te hebben gewerkt aan buitenaardse vaartuigen. Zijn verhaal is uitgeplozen door journalist George Knapp van KLAS-TV en bleek te kloppen.

[Daily Star]

 

Geheime plannen voor totalitaire wereldregering onthuld. Deze oud-minister zet je wereldbeeld finaal op zijn kop.

In 1941, te midden van de turbulentie van de Tweede Wereldoorlog, rolde de Council on Foreign Relations (CFR) haar plannen uit voor een wereldeconomie die gedomineerd zou worden door de VS.

Daarmee was het eerste zaadje geplant voor de Nieuwe Wereldorde, stelde de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer tijdens de conferentie Alien Cosmic Expo 2017.

Aan het einde van de oorlog liet de CFR grote aantallen hooggeplaatste nazi’s overbrengen naar de VS. Zij kregen hoge posities aangeboden en de CIA gaf hen een nieuwe identiteit.

Leugens en desinformatie

Kort na de oorlog, in juli 1947, stortte bij Roswell in New Mexico een vliegende schotel neer.

Het was niet de eerste UFO die crashte in Amerika of in de rest van de wereld, maar wel de eerste die veel publiciteit kreeg, aldus Hellyer.

Sinds die crash verspreidt de Amerikaanse overheid niets dan leugens en desinformatie over dit fenomeen, stelt de oud-minister.

De groep die onderzoek deed naar de gecrashte schotel werkte vanuit Area 51 en S4 in Nevada. Toen president Eisenhower vroeg wat daar gebeurde, kreeg hij nul op het rekest.

Militair-industrieel complex

Hij dreigde het leger op de bases af te sturen, waarna enkele hooggeplaatste CIA-medewerkers alsnog toestemming kregen om een kijkje te nemen.

Tijdens zijn afscheidsspeech waarschuwde Eisenhower voor deze groep, die hij het militair-industrieel complex noemde.

Wat hij eigenlijk wilde zeggen was dat gevoelige informatie over bepaalde onderwerpen, zoals UFO’s en buitenaardsen, in de verkeerde handen is, zegt Hellyer.

Ondertussen had de CFR, versterkt door nazi-wetenschappers, er wat nieuwe bondgenoten bij gekregen: de Bilderberggroep.

“Eén van de gevaarlijkste groepen uit de recente geschiedenis.”

Wereldregering

Uit deze groep, waar ook de Beierse Illuminati en het bankierskartel deel van uitmaken, ontstond volgens de oud-minister de zogeheten cabal.

Deze cabal heerst al decennialang over de VS en het grootste deel van de rest van de wereld.

Het einddoel is een Nieuwe Wereldorde, die werd aangekondigd door oud-president George H.W. Bush, aldus Hellyer.

Het plan is om een ongekozen, totalitaire wereldregering te creëren.

Vierde Rijk

“Je kunt het noemen wat je wilt; sommigen spreken van fascisme, anderen van nazisme en weer anderen spreken van het Vierde Rijk,” zegt de oud-minister.

David Rockefeller praatte zijn mond voorbij tijdens een Bilderbergconferentie, waar hij zei dat de wereld beter bestuurd kan worden door bankiers en de elite dan door volksvertegenwoordigers.

De cabal besloot landen niet langer binnen te vallen, maar ze in een ijzeren greep te krijgen met behulp van financiële instellingen en handelsovereenkomsten.

Explosieven

Als dat niet lukte werd alsnog het leger erop af gestuurd. Door middel van valse vlag-aanslagen zoals 9/11 probeerde men de steun van het volk te krijgen, stelt Hellyer.

“De regering Bush was betrokken bij de aanslagen op 11 september 2001 en de WTC-torens zijn neergehaald met behulp van explosieven.”

Bekijk de presentatie hieronder terug:

 

 

Mysterie rond Peruaanse mummies krijgt verrassende wending. Onderzoekers hebben nu dit gevonden.

In één van de mysterieuze mummies die in een graftombe in Peru zijn gevonden zouden eieren zijn gevonden. Dat schrijft de Daily Express.

De website Gaia.com heeft een video gepubliceerd waarin CT-scans zijn te zien die laten zien dat in één van de gemummificeerde wezens drie eieren zitten.

De site claimt dat de mummies momenteel uitgebreid worden geanalyseerd door deskundigen, hoewel de vondst volgens wetenschappers een hoax is.

Laatste maaltijd

In de video zegt dr. Edson Salazar Vivanco over één van de wezens:

“Tijdens het onderzoek troffen we in de bekkenholte een bobbel aan. Mogelijk was dit de laatste maaltijd of misschien iets anders.”

Vervolgens werden er röntgenfoto’s van het wezen gemaakt.

Organische substantie

De Mexicaanse journalist Jaime Maussan zei hierover: “Toen we naar de röntgenfoto’s keken, zagen we dat er eieren in dit wezen zaten.”

Bioloog José de la Cruz Ríos zegt in het filmpje: “In de bekkenholte zijn eieren te zien. Ze zijn doorschijnend, wat betekent dat ze bestaan uit een organische substantie.”

Het team concludeert dat de wezens zich voortplantten door net als reptielen eieren te leggen, maar dat ze er mensachtig uitzagen.

Baby

Volgens Gaia.com zal in de volgende video een gemummificeerde baby te zien zijn die in de graftombe is gevonden.

De mummie heeft de naam Wawita gekregen, wat ‘baby’ betekent in de lokale taal Cuacha.

[Express]

 

25-04-2017

Elk jaar sterven honderdduizenden mensen door medicijnen. Deze hoogleraar legt uit waarom we juist zieker worden van pillen.

Hoogleraar Peter Gøtzsche, medeoprichter van de gezaghebbende Cochrane Collaboration, schreef al vele kritische publicaties over de moderne westerse geneeskunde.

In 2012 schreef hij een boek over de leugens en controverse rond mammografie. Gøtzsche stelt dat de straling waaraan vrouwen worden blootgesteld tijdens borstonderzoeken uiteindelijk juist meer gevallen van borstkanker oplevert.

Er zijn wereldwijd steeds meer artsen die zich uitspreken tegen mammografie omdat ze ervan overtuigd zijn dat het meer vrouwen schaadt dan baat.

Meer kwaad van goed

In 2015 verscheen zijn boek Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad. Het gaat over de manier waarop Big Pharma de geneeskunde heeft gecorrumpeerd.

Gøtzsche stelt dat de frauduleuze praktijken van medicijnmakers de gezondheid van talloze mensen schaden.

Hij legt uit dat medicijnen in de Verenigde Staten en Europa zelfs de derde doodsoorzaak zijn. Hun beschikbaarheid doet meer kwaad dan goed, aldus de Deense hoogleraar.

“Onze medicijnen doden alleen al in de Verenigde Staten 200.000 mensen per jaar,” zegt hij.

Maffia

“Veel van wat de medicijnindustrie doet kan worden gezien als georganiseerde misdaad,” voegt hij toe. “Zij gedraagt zich als de maffia.”

Gøtzsche schreef ook het boek Dodelijke psychiatrie en stelselmatige ontkenning, waaruit blijkt dat medicatie voor psychiatrische aandoeningen nauwelijks werkt.

De meeste patiënten reageren niet op de medicijnen die ze slikken. Psychiaters schrijven vaak uit frustratie nog meer medicijnen voor, met nog meer letsel als gevolg.

Er wordt creatief omgegaan met onderzoeksgegevens om maar tot een positief resultaat te komen. Onwelkome feiten worden weggemoffeld.

Weggepoetst

Schadelijke bijwerkingen worden weggepoetst. Zo kunnen de medicijnen het risico op zelfmoord vergroten, verslavend werken of mensen overprikkeld maken.

Gøtzsche is zelf voorstander van psychotherapie. “Een goede psychotherapeut kan opmerkelijke resultaten bereiken, die een leven lang kunnen aanhouden, zonder bijwerkingen,” zegt hij.

 

 

Mysterieuze feeëncirkels blijven wetenschappers betoveren.

Op enkele plekken op aarde, te weten in de woestijn van Australië en Namibië, komen mysterieuze feeëncirkels voor.

Een onbekende kracht of een onbekend fenomeen zorgt ervoor dat deze cirkels in een honingraatpatroon in het landschap verschijnen.

Wetenschappers hebben diverse mogelijke verklaringen bedacht voor de vreemde formaties. Ze kunnen nog steeds niet met zekerheid zeggen hoe ze precies ontstaan.

Termieten

Worden ze veroorzaakt door gas dat omhoog borrelt, zoals Zuid-Afrikaanse wetenschappers in 2011 beweerden?

Of worden ze gemaakt door termieten, zoals een onderzoeker van de Universiteit van Hamburg in 2013 claimde?

Of is de natuur zelf verantwoordelijk voor de cirkelvormige patronen, zoals een internationaal team in 2015 theoretiseerde?

Geen bewijs

Het gebied waarin de miljoenen feeëncirkels worden gevonden strekt zich uit over meer dan 1600 kilometer.

Onderzoekers van de Indiana University hebben bovenstaande hypotheses nog eens onder de loep genomen.

Het team nam monsters en vond geen bewijs voor termietenactiviteit. “Er waren helemaal geen zand termieten te bekennen,” zei onderzoeker Lixin Wang.

Competitie

De bevindingen van de onderzoekers ondersteunen wel de theorie dat de cirkels een gevolg zijn van competitie tussen plantensoorten.

Het ontstaan van de feeëncirkels lijkt samen te hangen met de hoeveelheid neerslag en voedingsstoffen in de bodem.

Hoe schaarser water en voedingsstoffen, hoe groter de kans op een feeëncirkel.

Nog lang niet voorbij

Eenmaal gevormd wordt een cirkel in stand gehouden door de formatie van een reservoir aan voedingsstoffen voor omringende planten.

De discussie over feeëncirkels is echter nog lang niet voorbij, aangezien het team pleit voor verder onderzoek.

De studie is gepubliceerd in het Journal of Geophysical Research.

 

 

Mysterieuze buitenaardse cilinder gezien door UFO-experts. Zijn aliens bij het ISS gearriveerd?

Op de livestream van het internationale ruimtestation ISS is een mysterieus object gespot. Volgens UFO-experts gaat het om een cilindervormig vaartuig dat doorzichtig wordt, schrijft de Daily Mirror.

De onderzoekers zeggen dat de cilinder ‘gedeeltelijk transparant’ was, wat mogelijk een techniek is om de UFO onzichtbaar te maken.

“Ik zag in de verte een UFO die steeds dichter in de buurt van het ruimtestation kwam,” zei Scott C. Waring van de website UFO Sightings Daily.

Beschermen

“De UFO was deels verhuld, waardoor hij er doorzichtig uitzag,” vervolgde hij.

Waring voegde toe dat ruimteschepen zich op deze manier mogelijk beschermen tegen buitenaardse soorten die niet vriendelijk zijn.

Het is niet voor het eerst dat er onverklaarbare objecten zijn gezien op livebeelden van het ISS.

Grote bollen

In februari was op beelden van de NASA te zien hoe zes grote bollen het ISS passeerden.

In een video van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie bewogen de UFO’s van rechts naar links door het scherm.

Nadat ze waren gespot ging het beeld op zwart, zo claimden complottheoretici.

Codewoord

Vorig jaar werd ook gesuggereerd dat een ‘nerveuze’ astronaut het controlecentrum informeerde over een vreemde rode UFO.

Ze claimden dat hij het woord ‘evangelie’ gebruikte toen het object verscheen en vermoedden dat dit een codewoord was, aangezien ground control antwoordde: ‘we bidden voor je’.

 

 

Sergeant in nieuwe documentaire: “Ik zag lichamen van entiteiten die niet op deze planeet waren geboren”.

Films over buitenaardse bezoekers zijn erg populair. Denk aan E.T., Close Encounters of the Third Kind en de recente film Arrival.

De waarheid is vaak vreemder dan fictie, zo blijkt uit de nieuwe documentaire Unacknowledged, waarin UFO-geheimen worden ontrafeld die de Amerikaanse overheid al tientallen decennia verborgen probeert te houden.

In de eerste trailer van de documentaire bespreekt dr. Steven Greer onder andere de landing van een buitenaards schip bij Roswell.

Grootste UFO-geheimen

De film maakt duidelijk waarom er zo geheimzinnig wordt gedaan over dit onderwerp en onthult dat overheden en media samenzweren om te verbergen dat buitenaardsen de aarde hebben bezocht.

Getuigenverklaringen, documenten en UFO-beelden maken duidelijk dat er al geruime tijd sprake is van buitenaards contact.

Zo verklaart een sergeant dat hij naar locaties is gestuurd waar lichamen lagen van entiteiten die ‘niet op deze planeet waren geboren’.

Unacknowledged neemt de kijker via de CIA-directeur, topgeneraals van het Pentagon en admiraals mee naar de plek waar de grootste UFO-geheimen worden bewaard.

Stille staatsgreep

Tachtig procent van het materiaal is nog nooit eerder vertoond, claimen de documentairemakers.

Uit de film blijkt dat er in de jaren vijftig een stille staatsgreep is gepleegd en dat het Amerikaanse Congres, de president en andere wereldleiders buitenspel zijn gezet door criminele elementen binnen het militair-industrieel complex.

De documentaire is ingesproken door Giancarlo Esposito, bekend van de populaire serie Breaking Bad.

Van dichtbij

Dr. Greer was eerder te zien in documentaires als Sirius, Thrive en The Day Before Disclosure en ook de documentaireserie Ancient Aliens.

Hij is al van kinds af aan geïnteresseerd in UFO’s. Toen hij acht jaar oud was zag hij er naar eigen zeggen één van dichtbij.

De documentaire gaat op 9 mei in première.

 

 

03-04-2017

Onderzoekers verbaasd: Menselijke emoties beïnvloeden de wereld om ons heen.

Uit drie verschillende onderzoeken is iets opmerkelijks gebleken: menselijke emoties hebben invloed op de wereld op ons heen.

Niet alleen op onze perceptie van de wereld, maar ook op de realiteit zelf.

Tijdens het eerste onderzoek werd menselijk DNA in een afgesloten ruimte geplaatst in de buurt van een proefpersoon.

In strijd

Emoties die bij de proefpersoon werden opgewekt hadden invloed op het DNA in de afgesloten ruimte.

Bij negatieve emoties trok het DNA samen en bij positieve emoties ontspande het opgerolde DNA.

Menselijke emoties produceren effecten die in strijd lijken te zijn met de natuurkundige wetten, aldus de onderzoekers.

Identiek

Onderzoekers verbaasd: Menselijke emoties beïnvloeden de wereld om ons heenTijdens het tweede onderzoek kregen proefpersonen videofragmenten te zien die verschillende emoties opwekten.

In een nabijgelegen ruimte werd hun DNA geplaatst.

De proefpersoon en zijn of haar DNA in de afgesloten ruimte reageerden identiek op de emoties. Dit effect werd tot op 80 kilometer afstand waargenomen.

Buiten ruimte en tijd

De onderzoekers concludeerden dat de proefpersonen en het DNA buiten ruimte en tijd leken te communiceren.

Bij het derde onderzoek werden fotonen (lichtdeeltjes) in een vacuüm gevangen. Ze verspreidden zich willekeurig in dit vacuüm.

Toen menselijk DNA aan het vacuüm werd toegevoegd, lijnden de fotonen zich uit met het DNA.

Verrassend

De onderzoekers omschreven het gedrag van de fotonen als ‘verrassend en tegennatuurlijk’ en concludeerden dat menselijk DNA het gedrag van lichtdeeltjes beïnvloedt.

Als onze emoties ons DNA beïnvloeden en ons DNA de wereld om ons heen beïnvloedt, veranderen onze emoties dus letterlijk de wereld om ons heen.

We lijken bovendien buiten de ruimtetijd om verbonden te zijn met ons DNA.

In onderstaande video vertelt schrijver Gregg Braden op de Roemeense televisie over de manier waarop emoties ons DNA kunnen veranderen:

 

Vooral het derde onderzoek is baanbrekend, want dit betekent dat we met onze emoties invloed uitoefenen op de wereld om ons heen, zonder dat we dit tot nu toe beseft hebben.

Manifestatie

Één van de toepassingsgebieden, waarbij deze vorm van ‘mind-over-matter’ gebruikt kan worden is manifestatie. Michel Lejeune van Trancewerk zegt in een reactie op deze wetenschappelijke onthullingen dat hij zeer verheugd is dat eindelijk bewezen is dat manifestatie bestaat. Lejeune biedt al enkele jaren met succes de e-cursus ‘Manifesteren doe je zo‘ aan. Vanuit zijn eigen ervaring en dat van vele cursisten weet hij dat manifestatie bestaat. “Het voelt erg goed om nu het wetenschappelijke bewijs erbij te hebben”, aldus Lejeune.

Volgens Lejeune kan iedereen zich het manifestatieproces eigen maken, mits je een paar simpele regels toepast. En daar gaan de meeste mensen mank, want manifestatie is iets anders dan alleen maar via meditatie en/of visualisatie sterk denken aan datgene dat je zo graag wilt.

Lejeune geeft wel de waarschuwing dat je zeer specifiek moet zijn in wat je wilt manifesteren, want als je met deze cursus aan de slag gaat, is de kans dat je krijgt wat je wenst, erg groot. En als dat nou anders is dat je wilde, was je niet specifiek genoeg. In de cursus leert hij je op de juiste manier specifiek te zijn en het manifestatieproces in gang te zetten.

 

 

Op deze plek wordt gebouwd aan het eerste zelfvoorzienende ecodorp van Nederland.

Bij Almere wordt momenteel een zelfvoorzienend ecodorp gebouwd. In de herfst moet het klaar zijn.

James Ehrlich van de Stanford-universiteit heeft onderzoek gedaan naar methoden waarmee je zelfstandig een woonwijk kunt onderhouden.

De oprichter van ReGen Villages ontwierp in Oosterwold bij Almere een zelfvoorzienend ecodorp om onder meer de natuur te herstellen door regeneratieve landbouw.

Versterkt

Deze vorm van landbouw zorgt ervoor dat de bodem niet verarmt en uitgeput raakt, maar juist wordt versterkt.

Ehrlich maakt ook gebruik van aquaponics, waarbij het afval van huishoudens tot compost verwerkt en aan vee gevoerd wordt.

De compost dient ook als voer voor vliegen die gebruikt worden als visvoer. De uitwerpselen van de vissen bemesten op hun beurt het water dat naar gewassen gaat.

Meer dan nodig

Mest die het vee produceert wordt gebruikt om stroom op te wekken. Als alles gaat zoals gepland, zal het dorp meer voedsel en energie produceren dan het nodig heeft.

Het dorp biedt ruimte voor 200 woningen, die worden verwarmd door middel van aardwarmte, zonne-energie, wind en biogas. Een woning kost gemiddeld 300.000 euro.

Ehrlich liet doorschemeren dat ReGen Villages van plan is om uit te breiden naar België, Duitsland, Zweden en Noorwegen.

Bekijk hieronder de TED-lezing die Ehrlich onlangs gaf:

 

UFO die bromtoon voortbrengt houdt gemoederen bezig in Groningen.

In de afgelopen dagen is boven de provincie Groningen tot twee keer toe een UFO gesignaleerd die een brommend geluid voortbrengt.

Groningen komt de laatste tijd vaak in het nieuws vanwege de problemen door gaswinning, maar misschien gebeuren er ook wel wat vreemdere zaken.

Afgelopen zaterdag zagen inwoners uit het dorp Meedhuizen een vreemd object dat ze omschrijven als een bal met kleine vleugels:

We zaten in de tuin en onze hond keek ineens erg strak naar boven wat ze normaal bij vliegtuigen nooit doet. Dus wij keken ook naar boven en zagen daar een bol met 2 kleine vleugels erg langzaam voorbij vliegen. Het had geen motor of iets in die richting. Wel maakte het een zacht brommend geluid.

Op 14 maart zag een inwoner uit het dorp Winsum een UFO in de lucht die een lage bromtoon voortbracht:

Gisteravond toen ik wilde gaan slapen keek ik uit mijn raam zoals ik dat vaker ‘s avonds doe.

Hier viel mij gelijk iets geks op, namelijk een bijzonder helder licht en daarbij een bijzonder lage bromtoon. Het zag er apart uit, maar deed weinig met me en ik besloot te gaan slapen.

Rond 3 uur ‘s nachts schrok ik wakker, door mijn gordijnen zag ik een schim. Deze schim had menselijke trekken, maar wat langere armen. Ik ging dan ook direct uit van een inbreker of iets dergelijks.

Ik besloot op dat moment mijn gordijnen open te doen. Hierbij constateerde ik dat er niemand op het dak van de serre stond, een beetje gespannen ben ik verder gaan slapen.

Een klein uur later was ik weer wakker, nu in compleet andere omstandigheden. Ik had het gevoel dat ik vastgenageld aan mijn bed was. Over mij heen hingen drie gedaantes en het heldere licht en het lage geluid waren terug.

Tot hier gaat mijn herinnering en werd ik de volgende ochtend gewoon weer wakker. Direct ben ik op internet gaan zoeken wat het zou kunnen zijn; slaapverlamdheid, lucide dromen, enz.

Dit was helaas niet toepasbaar op mijn ervaringen.

Mijn vraag is: zijn er nog meer mensen met deze ervaring?

Staan deze ervaringen los van elkaar, of is er een verband?

 

 

“Overheden bereiden burgers voor op onthullingen over buitenaards bezoek”.

Volgens The Disclosure Activists, een internationale organisatie, wordt de aarde al minstens 70 jaar bezocht door buitenaardsen.

Hiervoor is veel fysiek en forensisch bewijs, aldus de groep. Mede-oprichter Russell Calka merkt op dat er sprake is van een kentering.

“De laatste tijd worden binnen de Amerikaanse overheid en andere overheden inspanningen gedaan om deze informatie vrij te geven,” zei hij.

Drie conclusies

“Op basis van het bewijs dat is verzameld door onderzoekers, getuigenissen van militairen en geopenbaarde overheidsstukken komen we tot drie conclusies,” zei Victor Viggiani, strategisch adviseur van de groep.

“Ten eerste werd en wordt de aarde bezocht door andere beschavingen,” vervolgde hij. “Ten tweede wordt deze informatie doelbewust achtergehouden.”

“Ten derde weten overheden en onderzoekers dat dit zo is en is het nu aan de mensheid om achter de waarheid te komen,” benadrukte Viggiani.

Naar buiten

Langzaam maar zeker komt informatie hierover naar buiten. Onlangs gaf het Spaanse ministerie van Defensie een aantal UFO-stukken vrij.

In januari 2017 maakte de CIA soortgelijke documenten openbaar. Eerder deden de Britse, Mexicaanse en Chileense overheid hetzelfde.

In een interview met tv-presentator Jimmy Kimmel zei oud-president George W. Bush dat hij niets mocht zeggen over eventuele UFO-documenten.

Voorbereid

Uit gelekte e-mails die door WikiLeaks zijn gepubliceerd blijkt dat de overheid en het leger erg geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

“Zij bereiden burgers voor op onthullingen over buitenaards bezoek,” zeggen The Disclosure Activists.

“Via deze openbaringen, ontdekkingen, lekken en hints wordt het volk voorbereid op officiële aankondigingen over buitenaards bezoek,” zei mede-oprichter dr. Lisa Galarneau.

“Dit is een belangrijke stap in de richting van open contact met buitenaardse intelligenties die ons als ras kunnen helpen met onze problemen,” voegde ze toe.

 

 

07-03-2017

Luister naar wat deze Canadese oud-minister heeft te zeggen over UFO’s en de Nieuwe Wereldorde.

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer sprak tijdens een MUFON-lezing over buitenaardse invloed op aarde.

Hij zei dat deze buitenaardse invloed al in Bijbelse tijden werd gevoeld, maar pas in de Tweede Wereldoorlog begon door te dringen ‘toen we erachter kwamen dat een buitenaards ras de Duitsers had geholpen’.

Op hetzelfde moment adviseerde een andere groep aliens de geallieerden, aldus Hellyer.

Rijk

Jaren voor het einde van de Tweede Wereldoorlog begon de Council on Foreign Relations (CFR) al plannen te smeden voor een Amerikaans rijk dat nog veel groter was dan het rijk dat Hitler voor ogen had.

De CFR, Bilderbergers, banken, oliebedrijven, grote corporaties, inlichtingendiensten en strijdmachten werden samengevoegd tot wat Hellyer ook wel de ‘Cabal’ noemt, een organisatie die in Amerika en daarbuiten ‘ongekend veel macht heeft’.

Werelddictatuur

Het uiteindelijke doel van deze organisatie is volgens de oud-minister een Nieuwe Wereldorde, een werelddictatuur, afgedwongen door de combinatie van financiële en militaire macht.

Hellyer claimt dat de Cabal ook beschikt over ruimteschepen die zijn gebouwd met behulp van buitenaardse technologie.

 

 

Wereldwijd zien piloten vreemde groene lichten in de lucht.

In New Mexico zien piloten geregeld groene vuurballen in de lucht. Niemand heeft een verklaring voor wat de piloten waarnemen.

Op 5 december 1948 zag een piloot boven New Mexico zo’n groene vuurbal richting zijn toestel vliegen.

De vuurbal werd ook gezien door twee andere piloten, die niet konden verklaren wat ze hadden gezien.

Roswell

De vuurballen komen soms zo dichtbij dat de piloten moeten uitwijken, aldus Nick Pope, die jarenlang voor het Britse ministerie van Defensie werkte.

Volgens de Amerikaanse luchtmacht waren de vuurballen slechts lichtkogels, maar die bereiken geen hoogtes van meer dan 600 meter.

Eén van de felste vuurballen werd gezien boven Roswell in New Mexico. De waarnemingen haalden het landelijke nieuws en de media vroegen zich af of Amerika was bezocht door aliens.

Nerveus

De vuurbal verscheen slechts 18 maanden na het beroemde Roswellincident.

Toen de groene vuurballen boven Amerikaanse legerbases begonnen te verschijnen, besloot de luchtmacht maatregelen te nemen.

Legerfunctionarissen begonnen nerveus te worden. Onbekende objecten werden gezien boven diverse streng bewaakte Amerikaanse bases en niemand wist waar ze vandaan kwamen.

Kunstmatig

De Amerikaanse astronoom Lincoln LaPaz van de Universiteit van New Mexico werd belast met het onderzoek naar de mysterieuze lichten. Zijn conclusie was dat ze kunstmatig waren.

In 2005 opperde een onderzoeker dat de lichten mogelijk werden veroorzaakt door atoomproeven, maar die blijken niet overeen te komen met de waarnemingen.

De groene vuurballen worden tot op de dag van vandaag gezien in de VS, maar ook in Groot-Brittannië en Australië. Een sluitende verklaring is er nog altijd niet.

 

 

Australische wetenschapper: “Bewijs voor link tussen graancirkels en tijdreizen”.

Een Australische wetenschapper die jarenlang onderzoek heeft gedaan naar graancirkels, met name in Groot-Brittannië, is tot een opmerkelijke conclusie gekomen.

Dr. Horace Drew stelt dat graancirkels het werk zijn van tijdreizigers.

Drew werkte 23 jaar als moleculair bioloog voor het CSIRO, het belangrijkste wetenschappelijke instituut van Australië.

Olie

Hij claimt in 1965 een buitenaards vaartuig te hebben waargenomen in Florida, waarna hij zich besloot te richten op wetenschappelijk onderzoek.

Hij zegt dat buitenaardse technologie kan worden gebruikt om allerlei problemen op aarde op te lossen.

“We leven in een wereld die afhankelijk is van olie,” vertelde hij aan de Australische Daily Telegraph. “Die olie beschadigt onze planeet.”

Geheim gehouden

“Niet-vervuilende buitenaardse technologie die deze problemen kan oplossen wordt geheim gehouden,” vervolgde hij.

De moleculair bioloog wil het UFO-fenomeen op een wetenschappelijke manier gaan benaderen.

Volgens hem is er bewijs dat graancirkels kunnen worden gelinkt aan tijdreizen. “Er is overvloedig bewijs voor graancirkels.”

Ontstaan

“Ik ben zeven keer afgereisd naar plekken in Groot-Brittannië waar bewijs kan worden gevonden voor de manier waarop graancirkels zijn ontstaan,” legde hij uit.

Dr. Drew roept mensen op te kijken naar het bewijs en op basis daarvan hun eigen conclusies te trekken.

Hij gaf onderstaande lezing op 3 september vorig jaar in Nieuw-Zuid-Wales:

 

 

“Hoogsensitiviteit is geen stoornis, maar een eigenschap”.

Esther Bergsma (44) is hoogsensitief en moeder van twee hooggevoelige kinderen. In haar praktijk in Assen specialiseerde ze zich in burn-out en hoogsensitiviteit.

Na een carrière als sociaalwetenschappelijk onderzoekster en manager, startte ze haar eigen bureau als counselor van hoogsensitieve mensen.

Hoogsensitieve kinderen zijn extra gevoelig voor vier soorten prikkels en verwerken die intens.

Geen stoornis

Het betreft fysieke prikkels, bijvoorbeeld harde geluiden, fel licht en irritaties op de huid; emoties; nieuwe situaties; en sociale situaties.

“Veel leerkrachten kennen hooggevoeligheid niet en denken eerder aan autisme of ADHD,” zegt Bergsma.

Ouders van hooggevoelige jongens en meisjes lopen in de opvoeding tegen forse uitdagingen aan.

Ze benadrukt dat hoogsensitiviteit geen stoornis is, maar een eigenschap. Hooggevoeligen hebben een groot inlevingsvermogen, terwijl kinderen met autisme zich niet goed in een ander kunnen verplaatsen.

Positieve eigenschappen

Hoewel deze mensen last kunnen hebben van woedeaanvallen, heeft hooggevoeligheid ook zeker positieve eigenschappen, stelt Bergsma.

“Zoals opmerkzaam zijn op anderen en zorgzaamheid,” zegt ze. “Daarnaast gaat ze vaak gepaard met veel creativiteit.”

In haar boek Hoogsensitieve kinderen schrijft Bergsma dat ongeveer 20 procent van de mensen hooggevoelig is. Van hen is een relatief groot deel (70 procent) introvert.

Geesten

Het boek is mede gebaseerd op eigen onderzoek onder ruim 700 ouders van hooggevoelige kinderen en 2000 volwassen hoogsensitieve personen.

Een derde van de hoogsensitieve kinderen is volgens Bergsma ‘spiritueel gevoelig’. Een deel van hen zegt bijvoorbeeld ‘geesten’ te kunnen zien.

“Als een kind erover begint, moet je dat serieus nemen, anders voelt het zich afgewezen,” zegt ze. “Maar ik ben niet gespecialiseerd op dit terrein.”

 

20-02-2017

“Sporten voor kinderen die Vechten tegen kanker”.

Met een reeks van gasten bij ons in de studio die zich onwijs inzetten voor het evenement “Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker” op 11 maart in sporthal “de Spil” in Nieuwe Pekela, kwam Willie Woortman in de studio vertellen waarom hij met dit evenement is begonnen en wat het doel en streven hier van is. Ook waren aanwezig de artiesten die deze dag de live muziek verzorgen zoals Ronald & Aïsha, Freddy Cadel en Stevan Bloema. Luister de uitzending terug voor hun verhaal.

Wil je op de hoogte blijven omtrent het evenement op 11 maart? Wordt dan lid van de Facebook pagina van “Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker”. Ook loopt hier de veiling twv €450,- van E&A Geluidstechniek in samenwerking met Ronald & Aïsha die dan twee keer een half uur komen optreden! Wil je op de hoogte blijven van ons eigen pakket in de veiling, volg dan onze pagina van Het Grote Mysterie!

 

 

19-02-2017

Infoductie Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Donderdag 16-02-2017 zijn wij op pad geweest met Willie Woortman. Ook wel bekend als Hap-Ki-Do Willie. Willie organiseert op 11 maart het evenement “Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker”. Met dit thema zijn we met Willie Woortman naar het Beatrix Kinderziekenhuis gegaan en aldaar gesproken met Barbara Baijens (Coördinator fondswerven van stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis) en met Prof. Dr. en hoogleraar E. Verhagen. (liken en delen word zeker gewaardeerd!). Morgen avond ontvangen we de gehele organisatie voor 11 maart bij ons in de studio! Word een gezellige avond met een boodschap.

 

 

Mysterieuze lichtzuilen verlichten avondhemel boven Canada.

Fotograaf Timothy Joseph Elzinga zag op 6 januari dit adembenemende natuurverschijnsel vanuit het raam van zijn badkamer.

Eerst dacht hij dat het om het noorderlicht ging, maar het bleek om een ander fenomeen te gaan.

“De lichtstralen deden me denken aan Star Trek of Close Encounters of the Third Kind,” zei hij tegenover nieuwssite Mashable.

Spiegels

Door de vrieskou konden de lichtzuilen ontstaan die hij waarnam.

Door de lage temperatuur bevroren waterdeeltjes in de lucht zo snel dat ze niet opstegen om wolken te vormen of in sneeuw te veranderen.

Ze bleven als kleine spiegels in de lucht hangen waardoor ze licht konden reflecteren.

Schouwspel

De lichtzuilen worden meestal gezien in het poolgebied, maar ze kunnen ook voorkomen op lagere breedtegraden.

Elzinga woont in Ontario en zei dat de temperatuur in de nacht van 6 januari was gedaald tot -18 graden Celsius.

Hij legde het schouwspel vast met zijn Samsung Galaxy S6 en plaatste een filmpje op YouTube:

 

 

Het mysterie van de 24 zwarte kisten bij de piramiden van Gizeh.

Ze wegen meer dan 100 ton, zijn gemaakt van graniet uit Aswan en zijn met grote precisie vervaardigd.

Hoe hebben de oude Egyptenaren 24 vreemde zwarte ‘doodskisten’ gemaakt die zijn ontdekt in een tunnelstelsel op enkele kilometers van de Grote Piramide van Gizeh?

Sommige experts hebben geconcludeerd dat ze niet zijn vervaardigd door Egyptische farao’s, maar achtergelaten door een buitenaards ras, schrijft de Britse Daily Express.

Hiërogliefen

De zwarte ‘kisten’ zijn voorzien van hiërogliefen, maar omdat ze van slechte kwaliteit zijn denkt men dat het gaat om graffiti.

Het doel en de functie van de kisten blijven onduidelijk. Ze werden met zulke grote precisie gemaakt dat ze vele duizenden jaren luchtdicht bleven.

Ze staan bekend als het Serapeum van Saqqara in de inmiddels verlaten stad Memphis. De begraafplaats zou zo’n 3300 jaar geleden zijn aangelegd door Ramses II.

Stieren

Uit recent onderzoek blijkt dat er Apis-stieren werden begraven, die werden vereerd als incarnatie van de god Ptah.

Egyptologen zeggen dat een zoon van Ramses II een tunnel liet graven naar de plek om er de grote granieten sarcofagen te plaatsen die tot wel 100 ton per stuk wegen.

Het Serapeum van Saqqara werd ontdekt door de egyptoloog Auguste Mariette, die naar Egypte was afgereisd om koptische manuscripten te verzamelen, maar later geïnteresseerd raakte in de necropool.

Sfinx

In 1850 trof hij het hoofd van een sfinx aan dat in de woestijn uit het zand stak.

Nadat hij explosieven had gebruikt om de rotsen voor de ingang van de catacombe te vernietigen, legde hij het grootste deel van het complex bloot.

 

 

6-jarig meisje met autisme maakt wonderlijke schilderijen die thuishoren in een galerie.

Iris Grace, een 6-jarig meisje met autisme, heeft een uitzonderlijk gevoel voor focus en detail. Ze maakt prachtige schilderijen, die door velen worden vergeleken met het werk van Claude Monet.

Iris heeft vanwege haar aandoening moeite met praten. Toen haar ouders haar schilderlessen lieten volgen, kwam haar uitzonderlijke talent bovendrijven.

Het meisje communiceerde nauwelijks en leek volkomen gevangen in haar eigen wereld.

Beroemde verzamelaars

Maar door haar vriendschap met de kat Thula kroop ze uit haar schulp, groeide haar zelfvertrouwen en begon ze de wereld te ontdekken.

Dit leidde tot haar kennismaking met de mogelijkheden van verf. Uren per dag schildert Iris met Thula aan haar zijde.

Haar gevoel voor kleur en haar Monet-achtige schilderijen zijn fenomenaal en worden gekocht door beroemde verzamelaars.

Tentoonstelling

Ook worden haar schilderijen inmiddels verkocht als prints op kaarten, tassen, mokken en andere gebruiksvoorwerpen.

Onlangs ging Iris met haar ouders naar Stockholm om enkele van haar werken tentoon te stellen.

Hele stap

“Het was een hele stap voor mijn dochter aangezien ze enkele maanden geleden het huis niet uitkwam en tegen niemand durfde te praten,” zei de trotse vader van Iris.

“Door de schilderwerken die ze maakt, kan ze makkelijker praten, lezen en verloopt het thuisonderwijs vlotter,” voegde hij toe.

Voor het bekijken van de schilderijen, kan u terecht op haar Facebookpagina.

 

 

CIA zet miljoenen geheime stukken online, waaronder informatie over UFO’s en paranormale krachten.

De CIA heeft miljoenen geheime documenten vrijgegeven. De database wordt zo druk bezocht, dat de website soms moeilijk bereikbaar is.

Er is informatie te vinden over UFO-waarnemingen en onderzoeken en experimenten die in het verleden gedaan zijn.

In totaal staan er liefst 13 miljoen pagina’s online. Veel tekst is helaas wit gemaakt.

Codewoorden

Er staat onder meer een document online getiteld ‘geheime Amerikaans-Egyptische contacten’, maar de inhoud is onleesbaar.

Er is ook een stuk te vinden dat gaat over het bezoek van de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken aan Londen in 1974.

Het document was bestemd voor Henry Kissinger, die toen nog minister van Buitenlandse Zaken was. Het zou onder meer codewoorden bevatten.

Hersenspoeling

Er zijn ook stukken over de experimenten die de CIA deed met hersenspoeling en de rol die de dienst speelde bij het afzetten van de regimes in Chili en Iran.

Je kunt daarnaast lezen over paranormale experimenten die de CIA deed. Zo werden mensen onderzocht die een buitenlichamelijke ervaring hadden.

Een aantal documenten gaan over Project Star Gate, waarbij mensen werden ‘opgeleid’ tot helderziende en door muren moesten leren kijken.

Druk

De CIA heeft de stukken vrijgegeven na een rechtszaak die tegen de Amerikaanse spionagedienst was aangespannen. Ze waren eerst alleen te bekijken in de nationale archieven in Washington.

De groep MuckRock klaagde de CIA aan en dwong de dienst om de verzameling vrij te geven.

Tegelijkertijd begon journalist Mike Best documenten uit de archieven uit te printen en op internet te zetten, om de druk op te voeren.

In november kondigde de CIA aan het materiaal te zullen publiceren. Het hele archief is te bekijken op de website van de CIA Library.

 

Mysterieuze draaiende ijs-cirkel ontdekt in Washington.

Wandelaars in Washington werden afgelopen weekend getrakteerd op een bijzonder fenomeen: een enorme ijscirkel in de Snoqualmie River. Dat meldt AOL News.

Door de zachte wind en de lage temperaturen waren de omstandigheden voor ijscirkels ideaal, aldus meteoroloog Walter Kelley van zender KCPQ.

In tegenstelling tot graancirkels kwam er in dit geval geen buitenaardse activiteit bij kijken, hoewel zo’n patroon wel zeldzaam is.

Draaikolken

Als twee waterstromen tegen elkaar botsen ontstaan golven of draaikolken. Wanneer het erg koud is ontstaat er vervolgens een draaiende ijscirkel.

Hieronder kun je beelden zien van het hypnotiserende fenomeen:

Koud klimaat

Dergelijke schijven van ijs worden het vaakst gezien in gebieden met een koud klimaat, bijvoorbeeld in Scandinavië en Noord-Amerika, maar ze komen ook voor in Engeland.

Hoewel ze zeldzaam zijn, kunnen ze een enorme omvang bereiken als ze ontstaan.

In 2013 werd een ijscirkel gespot in de Sheyenne River in North Dakota met een doorsnee van ruim 15 meter.

 

Canadese professor: “Geen twijfel dat we worden bezocht door aliens”

Een gepensioneerde professor van de Canadese McGill-universiteit is ervan overtuigd dat we zijn bezocht door UFO’s en buitenaardse levensvormen.

Don Donderi kent ook mensen die claimen dat ze zijn ontvoerd door bezoekers uit de ruimte.

Donderi geeft op de universiteit het vak UFOs: History and Reality. Hij brengt studenten bij waarom UFO’s volgens hem echt zijn en worden bestuurd door aliens.

Buitenaards ruimteschip

De professor is al van kinds af aan geïnteresseerd in UFO’s.

In 1947 zag piloot Kenneth Arnold negen zilverkleurige objecten boven de bergen. Persbureau AP schreef een verhaal over de waarneming, herinnert Donderi zich.

Datzelfde jaar gebeurde er iets vreemds bij het plaatsje Roswell. “De Amerikaanse overheid heeft daar de wrakstukken van een buitenaards ruimteschip geborgen,” stelt hij in gesprek met de Montreal Gazette.

Geavanceerde technologie

“Er werden ook lichamen van dode aliens geborgen,” voegt hij toe.

Volgens Donderi worden we in de gaten gehouden door wezens van andere planeten. “We weten niet wat hun motieven of belangen zijn,” zegt hij.

“We hebben hier te maken met extreem geavanceerde technologie,” gaat hij verder. “Overheden zijn niet van plan deze technologie met de wereld te delen.”

Degelijk bewijsmateriaal

Professor Donderi is er 100 procent zeker van dat UFO’s buitenaardse vaartuigen zijn. En sommige van die buitenaardse vaartuigen zijn voorzien van een buitenaardse bemanning.

Er zijn ook aliens die mensen ‘vangen en weer vrijlaten’ om ze te bestuderen, zegt hij. Dit zijn de zogenoemde buitenaardse ontvoeringen.

“Ik ken tenminste 10 mensen die claimen te zijn ontvoerd door aliens,” zegt de wetenschapper. “In de meeste gevallen zijn hun claims gebaseerd op degelijk bewijsmateriaal.”

 

Amateurarcheologen stuiten op ‘Siciliaans Stonehenge’.

Een groep vrienden is op Sicilië op een vreemde verzameling stenen gestuit, die het ‘Siciliaanse Stonehenge’ is gedoopt.

Experts hebben ontdekt dat het gaat om een prehistorische zonnewijzer die dateert uit de bronstijd.

“Het doen van een archeologische ontdekking is op zichzelf al een belangrijke gebeurtenis, maar deel uitmaken van één van de meest sensationele vondsten in jaren vult me met trots,” zei Giuseppe La Spina, één van de groepsleden.

La Spina en zijn collega’s troffen de stenen aan terwijl ze bunkers uit de Tweede Wereldoorlog aan het onderzoeken waren.

Zonnewendes

De Italiaanse professor Alberto Scuderi, die regionale archeologische groepen aanstuurt, stelde voor om experts naar de stenen te laten kijken.

De professor, die gespecialiseerd is in archeoastronomie, heeft de vondst drie maanden bestudeerd. Hij legde zijn bevindingen voor aan het archeologisch museum van de stad Gela.

Op 21 december, de winterzonnewende, bevestigden deskundigen dat de zonnewijzer gebruikt werd om de seizoenen en zonnewendes te bepalen.

Stonehenge

Experts maakten gebruik van camera’s, een kompas en een drone met een camera om uit te vogelen hoe de zonnewijzer precies werkte.

Het ‘Siciliaanse Stonehenge’ dateert uit 6000 tot 3000 voor Christus en bevindt zich vlak bij de prehistorische necropolen van Grotticelle, Ponte Olivo en Dessueri.

Het spannende is volgens La Spina dat de vindplaats mogelijk nog meer archeologische schatten zal prijsgeven, die waarschijnlijk ‘nog spectaculairder zijn dan de zonnewijzer zelf’.

 

De ontmaskering van de Illuminati: een interview met David Icke.

David Icke werd vooral bekend als sportverslaggever van de BBC en woordvoerder van de Britse Groenen. In 1989 begon hij naar eigen zeggen het gevoel te krijgen dat hij niet alleen was. Hij besloot op bezoek te gaan bij een helderziende.

“Ik kreeg te horen dat ik de wereld zou afreizen en geheimen zou gaan onthullen,” zegt hij in gesprek met de Nieuw-Zeelandse nieuwssite Newshub. “Er was een sluier die opgetild moest worden.”

Hij reisde af naar Peru, waar hij bij een oude Inca-ruïne werd ‘overspoeld door een krachtige energie’ die zich manifesteerde in de vorm van ‘universele informatie’. Hoewel hij keer op keer voor gek werd versleten, bleef Icke doorgaan. Inmiddels staat hij voor volle zalen en heeft hij meer dan 20 boeken geschreven.

Pion

In Auckland vertelde Icke het aanwezige publiek dat mensen in een virtuele werkelijkheid leven, die is gecreëerd door duistere figuren die zich voeden met de negatieve emoties van mensen.

Hij stelt dat oorlog en terrorisme worden gebruikt door de elite om macht te centraliseren en ons te beroven van onze vrijheden. “Er ligt een plan voor een derde wereldoorlog tussen de VS en Rusland-China,” zei hij. “Hillary Clinton is een oorlogsvrouw. Als zij aan de macht komt zal er een derde wereldoorlog komen. Donald Trump zal hetzelfde doen, omdat hij onwetend is.”

Zowel Clinton als Trump worden gesteund door ‘zionistische oligarchen en miljardairs’, vervolgde hij. Volgens Icke is de Europese Unie slechts een pion van de ontluikende wereldregering en hij is dan ook blij dat Groot-Brittannië eruit is gestapt. Hij zegt dat klimaatverandering, ‘de global warming hoax’, een complot is om de transformatie van de wereldgemeenschap te rechtvaardigen.

Ongelooflijke transformatie

Icke legt uit aan Newshub dat er interdimensionale entiteiten zijn die de mensheid tot slaaf willen maken. Volgens hem zijn er ook krachten actief die steun verlenen aan de mensen die de waarheid verspreiden.

Hoewel hij nog altijd niet door iedereen serieus wordt genomen, merkt Icke wel dat er de laatste jaren een ‘ongelooflijke transformatie’ heeft plaatsgevonden. Mensen, zelfs journalisten, staan meer open voor zijn ideeën.

“Ik doe dit al 26 jaar,” besluit hij. “Ik doe het niet omdat ik mezelf graag hoor praten en ik doe het zeker niet omdat ik het leuk vind om 10 uur achtereen rechtop te staan.”

 

“Alien: Covenant zal geheime missie van de Illuminati onthullen”.

De film Alien: Covenant zal de geheime missie van de Illuminati uit de doeken doen. Dat zegt althans de bekende complottheoreticus Alex Jones, schrijft AOL News.

De Illuminati is een geheim genootschap dat het menselijk ras tot slaaf zou willen maken.

Jones, presentator van The Alex Jones Show en eigenaar van de website Infowars.com, staat bekend om zijn radicale theorieën.

Nieuwe Wereldorde

In een nieuwe video geeft hij tekst en uitleg over zijn complottheorie over Alien: Covenant.

Volgens Jones opereren de ‘globalisten’ vanuit de Illuminati en werken ze aan een Nieuwe Wereldorde die over alle mensen zal heersen, weet mediabedrijf Vocativ.

De Illuminati bestaat uit wereldleiders, zakenmagnaten, kunstenaars en andere invloedrijke mensen.

Petrischaaltje

In zijn video legt Jones uit dat de globalisten die deze planeet besturen geloven in directed panspermia, de theorie dat organismen naar aarde zijn gebracht door een buitenaards ras.

Hij legt uit dat de Illuminati geïnspireerd is geraakt door dat ras en de menselijke evolutie probeert over te nemen.

“Ze veranderen de hele planeet in een petrischaaltje, waarin ze experimenteren op de bevolking en een superras creëren,” zei Jones.

Methode

Hoe sluit dit aan op een film van Ridley Scott? Volgens Jones onthult de regisseur de strategie van de globalisten.

“Ridley Scott gaf toe dat het schip een wapen was en biomechanische wezens aan boord had die door een hoogontwikkeld ras werden gebruikt voor een oorlog,” aldus Jones.

“Dit is precies waar de globalisten naar verluidt aan werken,” voegde hij toe. “De Alien-films onthullen de methode die ze gebruiken.”

Anunnaki

In Alien: Covenant verkennen mensen een planeet die op het eerste oog aandoet als een paradijs.

Niets is wat het lijkt: Jones claimt dat het ‘een reusachtige reageerbuis is waarin van planten en dieren bizarre nieuwe vormen worden gemaakt – een religieus experiment van de Anunnaki’.

Complottheoretici menen dat de Anunnaki in werkelijkheid aliens waren die op Nibiru of Planeet X leefden en het mensenras hebben gemaakt, schrijft Vocativ.

Biotechnologie

De manier waarop het buitenaardse ras in Alien: Covenant nieuwe organismen creëert lijkt volgens Jones erg op de biotechnologie waarmee globalisten op aarde genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s) maken.

“We worden opgeofferd in dit enorme experiment,” zei hij.

“Er zijn de afgelopen 20 jaar duizenden studies gedaan waaruit blijkt dat ggo-gewassen en ggo-vaccins doelbewust ons DNA veranderen en ons muteren,” voegde hij toe.

Trump

In december 2015 was Donald Trump te gast in zijn show. De aankomend president zei: “Je reputatie is geweldig. Ik zal je niet teleurstellen.”

Zowel Clinton als Obama noemden Jones tijdens campagnetoespraken. De huidige president van Amerika vertelde aan het publiek dat hij geen demon is, zoals Jones had gesuggereerd.

 

 

Waarom ik in UFO’s geloof (en jij dat ook zou moeten doen)

De Amerikaanse schrijver Ben Mezrich gaf onlangs een TED-lezing over UFO’s en andere onverklaarbare fenomenen, meldt de Boston Globe.

Hij had het onder meer over de vliegende schotel die in 1947 op een ranch bij Roswell in New Mexico neerkwam. Het leger zei later dat het een weerballon was, maar Mezrich is sceptisch.

“Ik ben van mening dat wat er is neergestort bij Roswell hoogstwaarschijnlijk niet van hier was,” zei hij.

Heel vreemd

Mezrich sprak over een hulpsheriff uit Colorado die onderzoek heeft gedaan naar UFO-waarnemingen en bizarre gevallen van veeverminking.

“Bij die koeien waren alle organen weggehaald,” zei Mezrich. “Het is heel vreemd allemaal.”

Hij merkte ook op dat Hillary Clinton had beloofd om zoveel mogelijk UFO-stukken vrij te geven als ze president zou worden. “Dat gaat nu helaas niet gebeuren,” aldus Mezrich.

Ondergrondse legerbases

“Deze stukken bestaan echt,” zei hij. “Maar om de één of andere reden wil de overheid ons niet vertellen wat er bij Roswell is gebeurd.”

Zijn reis bracht hem van Roswell en Area 51 naar het Pentagon, geheime ondergrondse legerbases en corporaties die onderzoeken dwarsbomen en proberen over te nemen.

 

 

Is op deze foto het bewijs van leven op Mars te zien?

De nieuwste ontdekking van een groep UFO-jagers die onderzoek doen naar foto’s van Mars houdt de gemoederen nogal bezig.

Op de beelden, die afkomstig zijn van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, is iets te zien wat doet denken aan een lepel, zo schrijft de Britse Daily Mail.

Tweede keer

De UFO-jagers zien er bewijs voor intelligent leven in. De structuur kan onmogelijk in de natuur zijn ontstaan, zo beweren ze.

Het is al de tweede keer dat er een ‘lepel’ op de rode planeet is gevonden.

Optische illusie

Volgens sommigen blijkt hieruit dat er leven is op Mars, hoewel anderen sceptischer zijn en denken dat het gaat om een optische illusie.

“Sommige mensen zien een lepel op Mars, anderen zien het gezicht van Jezus in hun theekopje,” reageerde iemand.

 

 

Operation Highjump: UFO’s, ondergrondse nazi-bases en admiraal Richard. E. Byrd

Op 9 mei 1926 vlogen de Amerikanen Richard Byrd en Floyd Bennett als eerste met een vliegtuig over de Noordpool.

Na de 15 uur durende reis over de Noordpool werden de twee mariniers als helden ontvangen in Amerika. Ze kregen beide een eremedaille van de marine.

Richard Evelyn Byrd werd op 25 oktober 1888 geboren in Winchester. Hij groeide op in een rijk en machtig gezin.

Rockefeller

In 1928 kondigde hij aan dat hij ook over de Zuidpool wilde vliegen. Rijke Amerikanen als Edsel Ford en John D. Rockefeller junior sponsorden hem.

Op Antarctica bouwden ze een vliegbasis, genaamd Little America. Van daaruit konden ze reizen maken over de Zuidpool. Er werd een berggebied ontdekt en vernoemd naar Rockefeller.

In 1939 maakte admiraal Byrd op verzoek van president Franklin D. Roosevelt nog een reis naar het gebied.

Operation Highjump

Na de Tweede Wereldoorlog organiseerde Byrd een mega-expeditie naar de Zuidpool. Het reisgezelschap bestond uit ruim 4000 mensen, 13 schepen en 25 vliegtuigen.

Deze reis, die bekend staat als Operation Highjump, zou acht maanden duren, maar werd al na acht weken afgebroken.

In onderstaande video neemt onderzoeker Jim Nichols verhalen over ondergrondse nazi-bases, UFO’s, een occult ras en Atlantis onder de loep. Zijn conclusies zullen je ongetwijfeld verbazen.

 

 

Satelliet spot ‘enorm object onder ijsvlakte Antarctica’.

Onderzoekers menen dat een enorm object onder het ijs van Antarctica verscholen ligt. Dat schrijft nieuwssite News.com.au.

De enorme ‘anomalie’ zou verborgen liggen onder Wilkesland, een gebied in Zuidoost-Antarctica dat werd vernoemd naar admiraal Charles Wilkes.

Het strekt zich uit over een gebied van ruim 240 kilometer en is maximaal 848 meter diep. Sommige onderzoekers denken dat het bestaat uit de resten van een enorme asteroïde.

Zwaartekrachtveranderingen

Die zou verantwoordelijk kunnen zijn geweest voor de Perm-Trias-massa-extinctie 251 miljoen jaar geleden, waarbij 96 procent van al het leven in zee en 70 procent van de gewervelde landdieren uitstierf.

Er zijn echter ook andere theorieën. Sommige complottheoretici claimen dat er een enorme UFO-basis of poort naar een mysterieuze wereld is te vinden, aldus de nieuwssite.

De ‘anomalie’ werd in 2006 voor het eerst ontdekt, toen NASA-satellieten in het midden van een 480 kilometer brede inslagkrater zwaartekrachtveranderingen oppikten, wat zou wijzen op de aanwezigheid van een reusachtig object.

Vliegende schotels

Op internet wordt nu druk gediscussieerd over de waarnemingen nadat de UFO-jagers van Secure Team 10 er een filmpje over maakten.

Ze stelden onder meer dat de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog geheime bases bouwden op Antarctica, die ontworpen waren om te worden gebruikt door vliegende schotels.

Secure Team suggereerde ook dat de Amerikaanse marine een expeditie organiseerde naar het mysterieuze continent.

Geheime wereld

Deze expeditie, Operation Highjump, was volgens complottheoretici een poging om de ingang naar een geheime wereld te vinden.

Ralph von Frese, de wetenschapper die de anomalie ontdekte, meent echter dat het niets meer is dan een enorme inslagkrater.

 

 

Het Grote Mysterie pakt uit!!!

Wij van Het Grote Mysterie zijn druk bezig om het mogelijk te maken dat wij elke maand een prijs kunnen verloten onder al onze luisteraars. Elke maand zal het anders zijn dus blijf goed op de hoogte via onze Facebookpagina! Uiteraard word er een foto gepost hier op de website van de actie winnaars! Hiervoor hebben wij een speciaal tabblad aangemaakt waarop dit te zien zal zijn. Klik hier om een kijkje te nemen tussen de winnaars en wellicht sta je er volgende maand zelf bij op!

 

 

Nieuwe theorie suggereert dat we in een hologram leven

earth-hologram-1078x516

Sommige natuurkundigen stellen dat de wereld zoals we die zien niet echt bestaat en dat we in een hologram leven.

De eerste de dit voorstelde was de Nederlandse Nobelprijswinnaar Gerard ’t Hooft. Volgens zijn holografisch principe zit alle informatie in de kosmos gevangen in een schil om de kosmos heen.

Die schil zit op de grootst mogelijk denkbare afstand, de denkbeeldige rand om het universum.

Met andere woorden: de wereld om ons heen is niet echt, maar het gevolg van een bizar spel van enen en nullen op een oppervlak dat miljarden lichtjaren van ons verwijderd is.

Alternatief

Dat betekent dat het heelal sterk lijkt op een hologram. Bij zo’n hologram zit alle informatie namelijk ook gevangen op een tweedimensionaal oppervlak.

Andere fysici proberen het holografisch principe te vertalen naar de echte kosmos. Eén van hen is Erik Verlinde.

Hij presenteerde onlangs een nieuwe theorie van de zwaartekracht, die mogelijk een alternatief biedt voor donkere materie.

In 2010 stelde Verlinde dat zwaartekracht geen fundamentele kracht is, maar een verschijnsel dat tevoorschijn komt uit een onderliggende theorie.

Uitbreiding

Vergelijk het met het begrip temperatuur, dat geen op zichzelf staand verschijnsel is, maar voortkomt uit de bewegingen van grote hoeveelheden microscopische deeltjes.

Verlinde geeft met zijn theorie een uitbreiding aan het holografisch principe. Hij laat zien dat niet álle informatie op de denkbeeldige schil rond het universum is af te beelden.

Een deel van de informatie, het deel dat de zogeheten donkere energie in ons heelal beschrijft, blijft daadwerkelijk over de hele ruimte verspreid.

Meetbaar effect

Verlinde toont aan dat deze extra informatie een meetbaar effect heeft op de materie in het heelal – het effect dat tot nu toe werd toegeschreven aan de donkere materie.

“Onze gangbare ideeën over ruimte, tijd en de zwaartekracht moeten hoognodig op de schop,” zegt Verlinde.

“We weten al heel lang dat Einsteins theorie van de zwaartekracht niet door één deur kan met de kwantummechanica. Ik denk dat we ons aan de vooravond van een wetenschappelijke revolutie bevinden.”

Leven we dan toch in een hologram?

 

 

“De wereld ontwaakt en dat is magisch om te zien”

aarde-licht-1024x322

Het is inspirerend om te zien dat veel mensen in de westerse wereld zich bewust worden van de corruptie in ons sociale systeem. Dat schrijft Phillip J. Watt.

Steeds meer mensen beseffen dat de geldvoorraad, banken en overheden gekaapt zijn door een stel oligarchen en de elite, zegt hij. Diezelfde mensen hebben ook nog eens de media in handen.

Watt merkt op dat ze hun duistere plannetjes op briljante wijze verborgen weten te houden voor de massa. Maar de mensen vechten terug, zoals volgens hem blijkt uit de volgende voorbeelden:

  • De onafhankelijke media groeien als kool. Steeds meer mensen keren de mainstream media de rug toe en zijn de propaganda beu
  • Er ontstaan wereldwijde en lokale actiegroepen die het tij willen keren
  • Steeds meer mensen verbouwen of eten biologisch voedsel dat vrij is van chemicaliën en filteren hun drinkwater zodat ze geen schadelijke stoffen binnenkrijgen
  • Steeds meer kinderen krijgen thuisonderwijs of worden op een meer holistische manier opgevoed
  • In cafés, supermarkten en op vele andere openbare plaatsen gaan gesprekken steeds vaker over dit soort onderwerpen, waardoor het voor de slapende massa steeds moeilijker wordt om de ongemakkelijke waarheden over ons zieke systeem niet onder ogen te zien
  • Gezinnen en individuen stellen andere prioriteiten omdat ze gaan nadenken over wat nu echt belangrijk is in het leven

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat menselijk bewustzijn een belangrijke rol speelt bij de creatie van onze realiteit. We weten dat de elite rituele en symbolische spreuken gebruikt om haar doelen te bereiken, dus ook zij gelooft kennelijk dat er meer is dan materie.

Een enorme groep mensen wordt zich bewust van de aard van bewustzijn, de connectie die we hebben met elkaar en de realiteit, die uit vele diverse lagen bestaat.

De ontwakende gemeenschap verricht fantastisch werk, besluit Watt. In onderstaande korte documentaire gaat hij dieper in op de manieren waarop mensen wakker zijn geworden:

 

 

 Wilt u meer nieuws? Kijk dan naar de oudere items hier op de pagina!