Links

 

In deze rubriek zijn de logo’s en links vermeld van mensen die in de uitzending zijn geweest en of een interview per telefoon volbracht hebben. Wanneer u ook interesse hebt om hier gelinkt te staan en u hebt ervaring in het para-speciale, neem dan gerust contact op. Dan kunnen we een afspraak maken voor een interview in de uitzending of per telefoon als dit makkelijker is door bijvoorbeeld de afstand. Nieuwsgierig naar één of meerder van de geïnterviewde? Klik dan gerust op het logo en bezoek ook hun pagina of website.

 


mysterie tube png

Uiteraard hebben wij van “Het Grote Mysterie” ook een Youtube kanaal. Abonneer je op het kanaal en blijf op de hoogte met de nieuw post’s die we aldaar doen met onderzoeken, interviews en uitzendingen op beeld.

 

 

Voor de leukste omroep, radio en tv-programmering in de Veenkoloniën zit u hier helemaal goed! Blijf op de hoogte van het nieuws in uw regio. Ook op TV!

 

 

 

 

DGHTleon

 

Heb je last van spirits in huis of twijfel je er over? Neem dan contact op met Dutch Ghost Hunting Team en stel daar je vraag.

 

 

“Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker”! Een mooi evenement georganiseerd door Willie Woortman. Via deze pagina kan u geheel op de hoogte zijn en blijven met alles wat maar met het evenement te maken heeft. U kunt ook doneren op een rekeningnummer die hiervoor beschikbaar gesteld is. Mee bieden op de veiling van E&A Geluidstechniek in samenwerking met Ronald en Aïsha, en nog veel meer!

 

Rita

 

Diverse workshops en openbare avonden, worden er in de praktijk gegeven. en ook elders in het land. o.a. Intuïtief ontwikkelen, Engelenavonden, Leren mediteren, Transformatie, kaartcursus Madame Lenormand, enz. zijn mogelijk bij Rita van Balen

 

 

 

kitty-en-harold

Harold Verwoert en Kitty Tijssen, een fantastisch duo met de “Spiritual Sessions – De Kracht van Muziek”. Heel bijzonder om te ervaren door de combinatie van de ter plaatse uit gekozen muziek door  Harold en de mooie boodschappen van Kitty voor mensen in de zaal. Ze gaan al een tijdje door het land voor diverse avonden. Benieuwd wanneer ze bij u in de buurt zijn of wilt u ze ook een keer? Neem dan een kijkje op hun pagina en website.

 

 

agnes-groen

Naast het feit dat Agnes Groen Medium/Paragnost/Life Coach/Magnetiseur is, is zij ook de gastvrouw van “De Kracht van Muziek” in Dorpshuis “De Kiep” in Eexterveenschekanaal. Voor informatie over 16 februari en of een extra avond kan u bij Agnes terecht. Ook kan Agnes u helpen met “droom analyse, magnetisering, vragen over het hiernamaals ed.”

 

 

In deze drukke tijden is het moeilijk om echt vrij te bewegen zowel emotioneel als spiritueel. Ik kan je hierbij helpen met technieken als Shambhala, EFT, Signature Cell en andere healing massages.

 

 

 

roelie-jager

Roelie jager heeft de gave om Engelen en Gidsen te kunnen en mogen tekenen voor mensen. Op 14-11-2016 was zij bij ons in de studio om hier over te spreken wat zeer bijzonder was, ook de tekeningen die ze mee bracht om te laten zien (ook gepost hier op de website bij foto’s). Op haar pagina Tekeningen via Roelie kunt u meer varianten zien en met haar in contact komen. Hoe u op de pagina komt? Klik op de foto van Roelie.

 

ruby relax

 

Ruby Davis, één van de weinig gespecialiseerde personen die het zo geheten “Bars-Techniek” kan toepassen tijdens hoofd massages. Ook geeft ze workshops hier in en consulten zijn op meerdere fronten ideaal te nemen bij Ruby.

 

 

 

Rene Struwe

 

René Struwe; Als orhomoleculair therapeut ondersteun ik de mensen door het lichaam (en geest) te geven wat het nodig heeft. Dit ondermeer met het adviseren naar de juiste voeding voor de mens. Het suppleren van vitaminen en mineralen iets waar we in deze tijden vaak een tekort aan hebben in het menselijk lichaam. De tekorten kunnen voor diverse fysieke en psychische klachten  zorgen. Ook adviseer ik mijn clienten over een een stukje (natuurlijke) beweging.

 

Sibel Ambagts

 

Sibel ambagts web fotoEen samenwerking met je paard creëren? Dat wil toch iedereen? Sibel Ambagts kan je helpen tot je zelf te komen en te begeleiden met het paard voor zowel de samenwerking op de grond, als onder het zadel.

 

 

 

Irene van Leeuwen Dieren communicatorAls diercommunicator/dierentolk help ik je met liefde om meer inzicht te krijgen in de gevoelswereld van je dier en bij het verdiepen van jullie relatie. Daarnaast geeft mijn contact met jouw dier jou meer inzicht in jezelf. Ik begeleid ook stervensprocessen en communiceer met overleden dieren.

 

Irene van Leeuwen horse wispher

 

Als paardenhealer help ik jouw paard met liefde om zich diepgaand te verbinden met zijn natuurlijke staat van zijn. Die natuurlijke verbinding stimuleert het zelfhelend vermogen en lichaamsbewustzijn van jouw paard.

 

 

Alice Duvaloois

 

Voor info over de Mlle Lenormand waarzeg kaartleggingen, workshops hier in of readings en of beurzen, Alice Duvaloois.

 

 

 

marina

 

Als je last hebt van overgewicht of je vindt jezelf iets te zwaar en je wilt op een gezonde en verantwoorde manier afvallen, dan kan je bij mij terecht. Je krijgt één op één begeleiding.

 

 

 

Meriam Jansen

 

Miriam JansenVoor een reiki behandeling of Tarot reading en of Tarot Workshop kunt U contact op nemen met Miriam Jansen uit Veelerveen.

 

 


manuela meeden

Manuela heeft in 2008 haar Master Shambhala behaald en met die energie mensen mag helpen om hun bewust te maken van het kind in hun. daarnaast ook contact makend met overledenen d.m.v. voorwerpen. Dit alles vind plaats in haar praktijk “The inner child” aan huis.

 

 


Franciska Dieren Medium en Lichtwerker

Het jongste medium en lichtwerkster die ik ken. De 15 jarige Franciska communiceert al van jongs af aan met dieren en is naast dit ook nog lichtwerker en astraal reiziger. Ook werkt zij uiteraard met mensen die bijv. ernstige problemen hebben zoals zich naar een coma werken om welke redenen dan ook.