Contact

Wilt u contact op nemen omtrent één van de onderstaande items? Lees dan het stukje even door zodat we geen miscommunicatie zullen krijgen. De items zijn aangeduid door middel van een afbeelding en/of item type in het blauw aangegeven.

 

Heeft u vragen of wilt u graag in aanmerking komen voor een interview i.v.m. een eigen gave of misschien wel een bizarre ervaring? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

 

Ook is het mogelijk om agenda items te mailen die voor iedereen toegankelijk zijn of waar mensen zich voor kunnen aanmelden. Wel is dan verstandig de contact gegevens ed. te vermelden en eventueel een pagina of website link.

 

Het is ook mogelijk om voor de nieuwsgierigen onder ons een kijkje achter de schermen te komen nemen in de studio tijdens een uitzending. Dit ook graag per mail aangeven. Graag vermelden met hoeveel personen u wilt komen kijken en misschien voorkeur van onderwerp waarover u misschien kan en of wil mee praten. Voor ons altijd handig om te weten.

 

Staat er een uitzending niet meer online op de opname pagina? Ook deze staat gewoon in onze database en is op te vragen bij Het Grote Mysterie. Vermeld graag duidelijk om welke uitzending het gaat zodat de zoek opdracht voor ons geoptimaliseerd kan worden en wij u zo spoedig mogelijk kunnen voorzien van de des betreffende opname.

 

Heeft u een bijzonder filmpje gespot op youtube, en is dit interessant om hier in een post te verwerken onder filmpjes? Mail ook deze gerust door naar Het Grote Mysterie en meld er bij waarom u deze graag bij ons op de site zou zien.

 

Bijzondere foto’s zijn uiteraard ook welkom! Voor ingezonden foto’s zullen wij dan t.z.t. (bij voldoende ingezonden foto’s) een rubriek gaan aanmaken. Wanneer u een foto in stuurt graag vermelden wat u er bijzonder aan vind, of u naam en woonplaats vermeld mag worden bij de foto zoals bijvoorbeeld Maarten W. of H. Brugmann. Het is allemaal mogelijk!

 

Mail gerust naar: contact@hetgrotemysterie.com

En vermeld duidelijk voor welk item u wat heeft.

 

U kunt ook gebruik maken van de chatbox hier op de website. Tijdens de uitzendingen zullen we deze box zo veel mogelijk in de gaten houden en het direct mee te nemen de uitzending in om via deze weg eventuele vragen te beantwoorden of de toevoeging in een verhaal aan te vullen.

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter door een klik op de woorden of op de logo’s rechts onder op de pagina in het scherm onder “Follow Us!”