Radio

Welkom op de radio pagina van:

“Het Grote Mysterie”

Gezien het feit dat wij per 07-augustus-2017 gaan stoppen met het radio gedeelte van “Het Grote Mysterie” hebben we de website deels opgesplitst om het radio en tv gedeelte van elkaar te scheiden.

In het sub menu in de bovenste balk van Radio zijn gewoon al onze items en audio te zien en te beluisteren. Ook zijn er opnames die eventueel niet meer online staan op te vragen via contact@hetgrotemysterie.com of laat een bericht achter in de chat hier op de website.

Uiteraard danken wij alle  luisteraars voor hun luistertijd en input in de uitzendingen. Dit wordt ten zeerste gewaardeerd!

De informatie die u nodig bent omtrent onze tv afdeling kunt u vinden op onze TV pagina hier op de website.

Met de plannen die we hebben liggen beloofd ook dit een succes te worden! Ook jullie inbreng telt! hebben jullie tips of ideeën zijn die uiteraard altijd welkom!

 

 

Een totaal nieuw en verfrissend programma maar met een knipoog deed bij RTV Stadskanaal vanaf 4 oktober 2013 zijn intrede. Léon Musters en J.D. Willemsen zullen maandags van 20.00 tot 22.00hr het programma presenteren! Met dit programma krijgen luisteraars de mogelijkheid om mee te filosoferen over divers pseudo-wetenschappelijke zaken.

 

IMG-20160624-WA0042

 

Léon Musters, presentator Het Grote Mysterie

 

Onverklaarbare zaken, ufo’s, ghosthunting, buitenaards leven, lucide dromen, gezondheid, autisme, spirituele ervaringen, helderziendheid, tijdreizen, parapsychologie, dimensies, graancirkels, complottheorieën, paranormaal onderzoek etc.. Het programma “Het Grote Mysterie” is een klein beetje vergelijkbaar met “Het Zwarte Gat” destijds van Radio Veronica. Omdat in ‘Het Grote Mysterie’ veel onderwerpen de revue passeren, zullen de doelgroepen ook breder zijn, we gaan dus veel dingen bespreken!

 

 

Gasten tijdens de uitzending van Het Grote Mysterie

Ook komt er nog een item over voeding, deze wordt voorgedragen door voeding deskundige Marina Warrink. En als topje op de ijsberg hebben we in ons twee uur durende programma voor de luisteraars 2x 10 minuten reading live op de radio door aanwezige paragnost/medium Rita van Balen. We zijn ook bezig met een blokje UFO-news in het programma te krijgen waarin de nieuwste ontwikkelingen en/of hot-spots in kenbaar gemaakt worden op UFO gebied. Of je nu wel of niet met spiritualiteit bezig bent, we hebben voor ieder wat wils in dit nieuwe radioprogramma. Het is de moeite waard!

 

 

Ben je na dit alles nou nieuwsgierig geworden en wil je ook eens een kijkje achter de schermen? Neem dan gerust contact met ons op! Kan je haast niet wachten tot dat moment? Neem dan een kijkje achter de schermen zoals hier of op onze live feed pagina.