Opnames

2014-07-23 01.02.06

Opnames;

Op deze pagina zijn de opnames gedurende tijd terug te beluisteren. We zullen dan ook ons uiterste best doen dit up to date te houden! Opnames die niet meer hier te beluisteren zijn, zijn op te vragen door middel van een mail naar contact@hetgrotemysterie.com of door middel van gebruik van de live chat box op de Live Feed pagina.

Wilt u weten wat we vanaf dag één besproken hebben qua items? Neem dan een kijkje op de pagina van de opnames die niet meer online staan. Voor die pagina, klik hier.

 

Opname van Het grote mysterie van 02-01-2017.

Eerste uitzending van Het Grote Mysterie van 2017!  J.D. Willemsen en Léon Musters kwamen weer met zeer leuke en interessante items voor de dag. En er was wederom weer een prijsvraag om kaarten te kunnen winnen voor “de Kracht van Muziek”! Hiervoor lieten wij een geluidsfragment horen en zal wekelijks worden herhaald. De standen zullen bijgehouden worden door de redactie van Het Grote Mysterie door Kimberley de Laet. In het tweede uur op 23-01-2017 zal door Harold Verwoert, Kitty Thijssen of Agnes Groen de winnaar bekend gemaakt worden.

Eerste uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Kimberley de Laet)

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Kimberley de Laet)

 

Opname van Het grote mysterie van 09-01-2017.

Chaos in de wereld en in het Universum! Rita van Balen was weer te gast bij ons hier in de studio en sprak hier over in het eerste uur van Het Grote Mysterie met J.D. Willemsen en Léon Musters. In het tweede uur spraken J.D. en Léon over de Illuminati en verschillende “complottheorieën hier over. Ook was de redactie weer aanwezig! Kimberley de Laet heeft weer nauwkeurig in de gaten gehouden welke antwoorden er binnen kwamen omtrent de prijsvraag. Doe ook zelf mee met en win twee kaarten voor de Kracht van Muziek! Nieuwsgierig naar wat het inhoud? kijk dan hier. Wederom weer interessant om terug te luisteren!

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen, Kimberley de Laet en Rita van Balen)

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Kimberley de Laet)

 

Opname van Het grote mysterie van 16-01-2017.

Leuke gezellige uitzending weer bij Het Grote Mysterie! Ook ditmaal hadden J.D. Willemsen en Léon Musters weer merkwaardige items op programma. Zo hadden ze het onder andere over “Wat de elite vind van de vondst van de Bosnische Piramides”, “Winnaar Nobelprijs voor de vrede (dropt in 2016 26.171 bommen)”. En uiteraard nog veel meer! Ook lieten zij de opname horen die uitgezonden is geweest op NPO 1 BNN radio, dit fragment ging over een ghosthunt reportage van Bastiaan Meijer die DGHT (Dutch Ghost Hunt Team) gevraagd om een onderzoek bij te wonen. Het Grote Mysterie leden Léon en Ronny die het DGHT team runnen zijn dus op pad gegaan!

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen, Kimberley de Laet en Linda Keizer)

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Kimberley de Laet en Linda Keizer)

 

Opname van Het grote mysterie van 23-01-2017.

Wat weer een gezellige interessante uitzending! Het eerste uur waren J.D. Willemsen en Léon Musters met hun tweeën met zoals gewoonlijk weer interessante items die de ronde doen op het internet. In het tweede uur schoven ook Kimberley de Laet (redactie) en Linda Keizer-Willemsen aan tafel. Het tweede uur werd gebruikt voor nog een tal items maar ook zoals de vaste luisteraar weet de bekendmaking van de winnaar voor de prijsvraag van januari. Dit werd gedaan door niemand minder dan Harold Verwoert! And the winner is…. Jan Bresters! Van harte gefeliciteerd met je prijs!

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen.)

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Kimberley de Laet en Linda Keizer, Harold Verwoert (tel) en Jan Bresters (tel).)

 

Opname van Het grote mysterie van 13-02-2017.

Zoals gewoonlijk weer een zeer interessante en gezellige uitzending! J.D. Willemsen en Léon Musters hadden het eerste uur Rita van Balen weer te gast. Rita heeft Alie Orsel mee genomen naar de studio en met hen hadden we het over “Hypno-therapie”. In het tweede uur werden er weer items aangesneden die de revue passeren op het internet. Ook hebben we het nog met onze redactie Kimberley de Laet gehad over een evenement en een actie m.b.t. kinderen die vechten tegen kanker… Maar daarover volgende week (20-02-2017) meer!

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen, Rita van Balen en Alie Orsel).

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Kimberley de Laet en Linda Keizer).

 

Opname van Het grote mysterie van 20-02-2017.

Prachtige uitzending weer van Het Grote Mysterie! Met een reeks van gasten die zich onwijs inzetten voor het evenement “Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker” op 11 maart in sporthal “de Spil” in Nieuwe Pekela, kwam Willie Woortman in de studio vertellen waarom hij met dit evenement is begonnen en wat het doel en streven hier van is. Ook waren aanwezig de artiesten die deze dag de live muziek verzorgen zoals Ronald & Aïsha, Freddy Cadel en Stevan Bloema. Luister de uitzending terug voor hun verhaal. De video waar over gesproken word vind je bij ons op de Facebookpagina en hier bij ons op de website onder video’s. Ook kwam Bastiaan Meijer bij ons op bezoek! De man uit Bodegraven die met DGHT op pad was geweest te ghosthunten in een bos in Ter Apel voor een radio reportage bij toen nog BNN! Hij vertelde live bij ons in het kort zijn ervaring van toen. Foto’s van tijdens de uitzending vind u ook bij ons op de Facebook pagina en hier op de website onder foto’s.

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen, Kimberley de Laet, Willie Woortman, Ronald & Aïsha, Stevan Bloema en Bastiaan Meijer).

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Kimberley de Laet, Willie Woortman, Freddy Cadel, Nandine Cadel en Bastiaan Meijer).

 

Opname van Het grote mysterie van 06-03-2017.

Een interessante uitzending weer van Het Grote Mysterie! Ondanks dat Léon Musters alleen in de studio aanwezig was in het eerste uur waren er zeker weer interessante items die de revue passeerden. In het tweede uur het interview met Willie Woortman (Hapkido Willie) Barbara Baijens (Coördinator stichting vrienden Beatrix kinderziekenhuis) en Prof. Dr. Eduard Verhagen (Hoogleraar en Arts Beatrix kinderziekenhuis) en schoven bij Léon aan tafel, Kimberley de Laet en Linda Willemsen Keizer. Met Kimberley en Linda hadden we het over het evenement (“Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker”) die zaterdag 11-03-2017 wordt.

Eerste uur (Léon Musters).

Tweede uur (Léon Musters, Kimberley de Laet en Linda Keizer Willemsen).

 

Opname van Het grote mysterie van 13-03-2017.

Stoppen met roken houd vele mensen bezig! Rita van Balen, Alie Orsel en Linda Keizer-Willemsen  waren ditmaal weer bij ons in de studio te gast om hier over te vertellen d.m.v. hypnose… Wil jij ook stoppen? Luister dan  zeker terug, want dit werd live tijdens de uitzending gedaan! In het tweede uur was Willie Woortman weer bij ons te gast en met hem hebben we terug geblikt op een zeer geslaagde middag die afgelopen zaterdag (11-03-2017) werd gehouden. De inzamelingsactie van Willie (Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker) lijkt elk jaar groter te worden!

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen, Rita van Balen, Alie Orsel en Linda Keizer-Willemsen).

Tweede uur (Léon Musters, J.D. Willemsen, Willie Woortman en Pa Woortman).

 

Opname van Het grote mysterie van 03-04-2017.

In deze uitzending hadden wij Rita van Balen weer te gast in de studio. Met haar spraken we over een tal onderwerpen die vanaf het begin van “Het Grote Mysterie” de revue gepasseerd zijn. In het tweede uur hadden J.D. Willemsen en Léon Musters het weer over een tal onderwerpen die op het internet de ronde doen, zoals; “Menselijke emoties beïnvloeden de wereld, Einsteins zwaartekrachttheorie herschreven, Zelfvoorzienend eco-dorp gebouwd, enz.

Deze opname is helaas niet opgenomen door een technische storing.

 

Opname van Het grote mysterie van 10-04-2017.

Weer een super leuke en gezellige uitzending EN een nieuwe prijs in de verloting! “Hoe Nederlandse kranten niet lijken te deugen, Er meer medicatie kan zijn tegen kanker en hoe cannabis in meerdere onderzoeken positieve test resultaten bereikt, Is er leven onder de zeebodem ? en wat spookt er in het heelal rond, * Kunnen we aardappelen kweken op mars? J.D. Willemsen en Léon Musters hebben het hier over tijdens de uitzending. Kimberley de Laet is ook weer aanwezig namens de redactie en komt weer met een leuke prijs!

Zoals te horen was in de uitzending van vandaag, is Léon Musters volgende week jarig. En omdat er bij een verjaardag nou eenmaal taart hoort, verloten we in de uitzending van volgende week een overheerlijke taart voor 10 personen. Deze wordt naar wens gemaakt door Tilly’s Taart in Valthermond. Zij doet al een aantal jaren super mooie en lekkere taarten maken en ook verzorgd ze workshops en kinderfeestjes.


Op de foto’s een aantal van de taarten van Tilly’s Taart die ze al gemaakt heeft.. Ziet er toch super uit?!

Heb je binnenkort ook een verjaardag, wil je iemand bedanken of vind je dat jezelf gewoon een lekkere taart verdiend?
Laat dat je naam achter in een reactie onder dit bericht en vertel ons waarom jij deze taart verdiend of waarom je deze iemand anders wil geven.

In de volgende uitzending op 24 april maken we de nieuwe eigenaar van een overheerlijke taart bekend.!

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen en Kimberley de Laet).

Tweede uur (Léon Musters, J.D. Willemsen en Kimberley de Laet).

 

Opname van Het grote mysterie van 24-04-2017.

De uitgekozen taart door de prijswinnaar

Honderdduizenden mensen die sterven door medicijnen, Feeëncirkels, Buitenaardse cilinder gespot, Jezus heeft nooit bestaan? Dit en meer werd besproken door Léon Musters en J.D. Willemsen tussen 20.00hr en 22.00hr bij Het Grote Mysterie! En we hebben samen met Kimberley de Laet van de redactie, de prijswinnaar bekend gemaakt voor de 10 persoons taart naar keuze van Tilly’s Taart. De winnares is geworden: “Mireille Poppema-Struik“. Gefeliciteerd namens Het Grote Mysterie Team en geniet er van!

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen en Kimberley de Laet).

Tweede uur (Léon Musters, J.D. Willemsen en Kimberley de Laet).

 

Opname van Het grote mysterie van 15-05-2017.

Weer een interessante en gezellige uitzending van Het Grote Mysterie. J.D. Willemsen en Léon Musters hadden weer een tal leuke en interessante onderwerpen. Ook Kimberley de Laet van de redactie was aanwezig. De onderwerpen waren onder andere “De aarde is plat”! “Illuminatie neemt Almere over” en “Mysterieus object gespot op de maan”

Eerste uur (Léon Musters, J.D. Willemsen en Kimberley de Laet).

Tweede uur (Léon Musters, J.D. Willemsen en Kimberley de Laet).

 

Opname van Het grote mysterie van 19-06-2017.

Na weer een scala aan raadsvergaderingen gehad te hebben konden we eindelijk weer een uitzending verzorgen van “Het Grote Mysterie”. J.D. Willemsen en Léon Musters hadden zoals gewoonlijk leuke en interessante items die ze met de luisteraars deelden.

Eerste uur (Léon Musters en J.D. Willemsen).

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen).

 

Opname van Het grote mysterie van 17-07-2017.

Vanavond bij Het Grote Mysterie een herhaling van twee verschillende uitzendingen.

Het eerste uur is van: 07-06-2016 met Rita van Balen te gast in de studio met het onderwerp “Hoe help je je kind om te gaan met heftige gevoelens en emoties”

Het tweede uur is van: 10-10-2016 met J.D. Willemsen en Léon Musters die items bespraken zoals “aliens brengen nulpunt energie naar aarde, nucleaire wapens in de achtertuin van Europa, waarom heeft iedereen zo’n kort lontje? Raadsel in Engelse stad Bolton, Dit is wat artsen er van vinden van medicinale cannabis, En mysterieuze ufo gespot in Moskou.”

Eerste uur (Léon Musters en J.D. Willemsen).

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen).

 

Opname van Het grote mysterie van 24-07-2017.

Vanavond hebben we weer een herhaling. Zeker één die goed beluisterd zijn mede door het onderwerp “Ghost Hunting”! Beide uren vanavond staan in teken hier van. Zoals de vaste luisteraars weten hebben wij van Het Grote Mysterie naast Léon Musters en J.D. Willemsen hier een vaste side-kick voor en dat is Ronny Ploeger. In het eerste uur (uitzending van 23-02-2016) spraken we met hem over diverse “Ghost Hunters” uit het buitenland en de verschillen die we hebben met de paranormaal onderzoekers hier in Nederland.

In het tweede uur (uitzending van 19-07-2016) Was Ronny ook te gast. Dit keer hadden we mensen in de studio onder de naam “Koos en Aaltje”, die hun ervaring vertelden voor dat ze een paranormaal onderzoek hebben ervaren in huis en na die tijd.

Eerste uur (Léon Musters en J.D. Willemsen).

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen).

 

Opname van Het grote mysterie van 31-07-2017.

J.D. Willemsen en Léon Musters deden hun intrede weer met zeer interessante items! De variatie lag weer hoog en breed tussen “Mummies, Ufo’s, Aliens, Telepathisch vermogen, Autisme enzovoort”… Maar!!! Ook kwamen zijn met een belangrijke mededeling die voor ieder van belang is om te weten! Dus terug luisteren vanavond is zeker de moeite waard!

Eerste uur (Léon Musters en J.D. Willemsen).

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen).

 

 

Laatste opname van Het grote mysterie van 07-08-2017.

Alle aanwezigen tijdens de laatste uitzending van Het Grote Mysterie. (vn.l.n.r. Léon, Bertjan, Kimberley, Ronny, Rita, Cynthia, Linda, J.D. Johanna, Alie, Marc)

Omdat we inmiddels zijn gestopt met het radio gedeelte van “Het Grote Mysterie” op 07 augustus 2017 heeft onze laatste uitzending plaats gevonden. De reden is dat we gaan uitbreiden naar het tv gedeelte. Ook het programma van Het Grote Mysterie zal dan via RTV1 in de huiskamers te ontvangen zijn via Ziggo (41), KPN (1458) en SKV (25).

De laatste uitzending heeft op speelse wijze plaats gevonden zoals we in 2013 ook zijn begonnen maar dan ook inclusief uitbreiding van de crew. De gasten zullen dus zijn:

Bertjan Brinkman, Ronny Ploeger, Rita van Balen (zoals we begonnen zijn).

En J.D. Willemsen die vanaf 2015 vaste CO-host geworden is van Léon Musters, en Kimberley de Laet die de redactie taken succesvol tot zich heeft genomen.

Luister ook deze laatste uitzending gezellig terug en houd onze website en Facebook pagina in de gaten met wanneer we van start gaan bij u op tv!

Eerste uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Bertjan Brinkman, Ronny Ploeger, Rita van Balen, Kimberley de Laet, Alie Orsel Linda Keizer).

Tweede uur (Léon Musters en J.D. Willemsen, Bertjan Brinkman, Ronny Ploeger, Rita van Balen, Kimberley de Laet, Alie Orsel Linda Keizer).