oud nieuws

Oud nieuws:

Op deze pagina staan nieuws items die ook de revue gepasseerd hebben tijdens de uitzendingen van Het Grote Mysterie.

 

‘Verborgen’ bos in de vorm van enorm Keltisch kruis ontdekt in Ierland.

keltisch-kruis-1024x322

In een bos in het noorden van Ierland is een enorm Keltisch kruis ontdekt, dat alleen vanuit de lucht te aanschouwen is.

Het bijna 100 meter lange en 70 meter brede kruis is gemaakt door een boswachter die de figuur creëerde door verschillende soorten bomen te planten.

De boswachter, Liam Emmery, overleed zes jaar geleden. “We waren eigenlijk al een beetje vergeten dat hij het kruis gemaakt had,” vertelde zijn vrouw Norma. “Maar hij zou het erg leuk hebben gevonden, al die aandacht die het nu krijgt.”

Herfst

Het kruis in het Donegal-bos is in de herfst goed te zien omdat de bladeren van de bomen die de figuur vormen anders kleuren dan de omringende bomen.

Vanwege de extra droge herfst is het kleurverschil nog duidelijker te zien dan normaal. Het kruis werd opgemerkt door vliegtuigpassagiers die op weg waren naar het City of Derry Airport.

Afbeelding weergeven op Twitter

A large Celtic Cross carved out of a forest near Grianán of Aileach. Photo credit Munro Carstairs.

Op onderzoek

Al snel werd op social media druk gespeculeerd over de herkomst van het kruis, waarna een journalist van UTV Northern Ireland op onderzoek uitging, meldt ITV.

“Hij hield ervan als dingen perfect waren,” vertelde Norma aan de Irish Post. “En ik denk dat het kruis voor hem perfect was.”

Bekijk hieronder een filmpje van het Keltische kruis:

 

 

Dit gebeurt er als je Area 51 via de geheime achteringang probeert binnen te komen.

area-51-620x205

Twee motorrijders zijn in de Amerikaanse staat Nevada naar eigen zeggen op een geheime toegang tot de mysterieuze legerbasis Area 51 gestuit. Dit geheime project van het Amerikaanse leger wordt vaak in één adem genoemd met UFO’s en complottheorieën.

Het goed afgeschermde terrein in de woestijn wordt gebruikt om allerlei tests te doen met geavanceerd militair materieel. Area 51, dat voortdurend wordt uitgebreid, wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van diverse zogeheten black projects. Pottenkijkers zijn niet welkom.

Vader en zoon McCullough dachten een geheime toegang tot de basis te hebben gevonden en kwamen langs een bord waarop staat dat dodelijk geweld is toegestaan. Al snel duikt er een wit voertuig op met daarin twee gewapende mannen in legeruniform.

Ze houden Joe en Garreth onder schot. “Oprotten!” klinkt het. Onlangs plaatsten de McCulloughs de video van hun avontuur op YouTube. Ze verwachten dat ze het filmpje spoedig zullen moeten verwijderen onder druk van de overheid.

Presidentskandidaat Hillary Clinton zei de geruchten over de aanwezigheid van aliens in Area 51 ‘tot op de bodem’ te willen uitzoeken. Haar campagnemanager John Podesta bevestigde dat Clinton, indien ze in november verkozen wordt tot president, zoveel mogelijk documenten over de mysterieuze basis openbaar zal laten maken. “Het Amerikaanse volk kan de waarheid aan,” zei hij.

 

Cover-up: Complot rond beroemdste UFO-incident in Groot-Brittannië.

rendlesham-forest-620x206

Kolonel Charles Halt was gestationeerd op RAF Bentwaters in Suffolk toen daar in 1980 een aantal dagen ongeïdentificeerde driehoekige objecten werden gespot. Ze werden ook gezien in de buurt van RAF Woodbridge, een basis die indertijd werd gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht. Er wordt ook wel gesproken van het Britse Roswell.

De voormalig directeur van het directoraat voor inspectie van het Amerikaanse ministerie van Defensie zei: “Er is een agentschap dat het UFO-fenomeen, inclusief dit incident, al vele jaren onderzoekt.”

Cover-up: Complot rond beroemdste UFO-incident in Groot-Brittannië

Kolonel Charles Halt

“De afgelopen zes jaar hebben de Britten veel informatie vrijgegeven, maar we hebben nooit gehoord wat hun conclusies waren of wat de officiële versie van het incident bij Bentwaters is,” vervolgde Halt.

Memo

Soldaat Jim Penniston kwam naar eigen zeggen zo dicht bij één van de driehoekige objecten dat hij het kon aanraken. Hij zag op de zijkant van het ruimteschip vreemde symbolen die deden denken aan Egyptische hiërogliefen. In de grond waren drie gaten te zien op de plek waar het object was geland.

Rond de gaten werd een hoeveelheid straling gemeten die 10 keer hoger lag dan de normale achtergrondstraling, zo blijkt uit een onderzoek van het Britse ministerie van Defensie. Kolonel Halt schreef enkele dagen na het incident een memo die hij aan het ministerie stuurde. De autoriteiten houden de kaken echter stijf op elkaar.

Kolossaal verschil

Zijn memo is tientallen jaren na dato vrijgegeven na een Wob-verzoek en wordt gezien als bewijs dat buitenaardsen echt bestaan. Volgens Halt heeft het ministerie lang niet alle informatie over het incident vrijgegeven. Onlangs zeiden twee radaroperatoren van RAF Bentwaters dat indertijd een onbekend object met ongekend hoge snelheid over de basis vloog.

Halt heeft met de gepensioneerde politieagent John Hanson een nieuw boek geschreven dat een nieuw licht moet werpen op het 36 jaar oude mysterie. Hanson raakte in 1995 geïnteresseerd in UFO’s nadat hij een telefoontje had gekregen van een collega over een enorme vliegende schotel bij Birmingham.

Volgens Hanson zit er een ‘kolossaal verschil’ tussen de UFO-files die het ministerie van Defensie in de afgelopen 20 jaar heeft vrijgegeven en de vele rapporten die nooit het daglicht zullen zien.

 

 

Ligt er een enorme kristallen piramide onder de Bermudadriehoek?

piramide-bermuda-620x206

De Bermudadriehoek speelt al decennia tot de verbeelding na een aantal mysterieuze verdwijningen in het gebied tussen Miami, Puerto Rico en de Bermuda-eilanden. Complottheoretici zijn ervan overtuigd dat er een verklaring is voor de vele vermiste vliegtuigen en schepen in de regio, schrijft de Daily Mail.

Een ‘wetenschapper’ met de naam Meyer Verlag zou een kristallen piramide ontdekt hebben op zo’n 2000 meter onder de zeespiegel. In 2012 zou de oceanoloog op een persconferentie op de Bahama’s de coördinaten van de mysterieuze piramide hebben gegeven.

Gigantisch bouwwerk

Verlag zou het bouwwerk ontdekt hebben door gebruik te maken van nieuwe technologische hulpmiddelen. Velen zijn ervan overtuigd dat de piramide verantwoordelijk is voor de verdwijning van de vele vliegtuigen en schepen in de Bermurdadriehoek.

Het ging volgens Verlag om een gigantisch bouwwerk, tot drie keer de omvang van de Grote Piramide van Gizeh. Het verhaal werd gretig overgenomen door lokale media en diverse websites, waaronder Health Care Above All.

Internetverhaal

Er is op het internet alleen niets te vinden over dr. Meyer Verlag. De coördinaten van het bouwsel zijn evenmin terug te vinden.

Schrijver Nigel Watson zei: “Piramides hebben altijd iets mystieks. Net als bij de meeste andere claims moeten we dieper graven en uitzoeken of een dergelijk gebouw echt bestaat en of het is te linken aan verdwijningen in de Bermudadriehoek. Op dit moment lijkt het te gaan om een internetverhaal dat slim in elkaar gedraaid is en inspeelt op drie mysteries die in de jaren zeventig populair werden, namelijk piramidologie, kristallen en de Bermudadriehoek.”

 

Harvard in de Himalaya: Monniken tonen wetenschappers hun ‘bovenmenselijke’ krachten.

monnik-himalaya

Er zijn verschillende wetenschappers die naar de Indiase bergen trekken om daar alle mysterieuze verschijnselen van de Tibetanen te onderzoeken. In zijn autobiografie beschrijft de dalai lama hoe een Harvard-professor, dr. Herbert Benson, begin jaren tachtig naar India kwam en daar de mediterende monniken volgde.

Deze monniken konden een dieper niveau van bewustzijn bereiken en daardoor dingen voelen die normaal gesproken alleen stervenden ervaren. Benson ontdekte dat, zodra de mediterenden in trance waren, hun ademhaling daalde naar zeven inhalingen per minuut, terwijl de lichaamstemperatuur met bijna tien graden steeg.

Zonder problemen

Op die manier konden de monniken, zo constateerde Benson, zonder problemen de hele nacht op duizenden meters hoogte naakt in de sneeuw zitten, zonder dat hun lichaamstemperatuur daalde. Ze konden zelfs in koud water gedompelde lakens op hun ruggen snel laten drogen.

De monniken bleken ook in staat om de temperatuur in hun vingers en tenen drastisch te verhogen. Hoe ze dat precies doen, is nog altijd onduidelijk. Het team van Benson bestudeerde mediterende monniken in Sikkim, die hun metabolisme met liefst 64 procent konden vertragen.

Dr. Benson onderbouwde op wetenschappelijke wijze het verschijnsel dat overtuigingen een fysieke uitwerking kunnen hebben en dat de geest een prominente rol speelt bij het behandelen en voorkomen van ziekten.

Verwaarloosd

Het zwaartepunt van de westerse medische wereld ligt bij medicijnen en ingrepen, terwijl de zelfzorg, die in de handen van de mens ligt, volledig wordt verwaarloosd.

Benson doet al tientallen jaren onderzoek naar het samenspel tussen lichaam en geest. Zelf denkt hij dat gebed en meditatie stress verminderen. Door ontspanning dalen de bloeddruk en de hartfrequentie. Op hersenfilmpjes nemen de op ontspanning wijzende hersengolven toe.

“Boeddhisten geloven dat de realiteit waarin we leven niet de ultieme realiteit is,” zei Benson. “Er is nog een realiteit waar we toegang tot kunnen krijgen, één die niet wordt beïnvloed door onze emoties en het leven van alledag.”

[Collective-evolution]

 

“Graancirkels onmogelijk allemaal door mensen gemaakt”.

graancirkel-tentoonstelling

Monique Klinkenbergh geeft in Den Haag een overzicht van haar jarenlange onderzoek naar het graancirkelfenomeen. In 2012 was ze betrokken bij een documentaire van National Geographic.

Ze doorkruiste Wiltshire in Engeland, het wereldwijde ‘epicentrum’, en ging met een vliegtuig achter aanwijzingen aan, soms met succes. “Als je ’s ochtends vroeg in een verse graancirkel staat, dan voel je je alsof je gedachten worden opgetild,” zei ze.

Volgens de voormalig hoofdredacteur van een kunsttijdschrift kunnen al die duizenden graancirkels die sinds de middeleeuwen zijn verschenen, onmogelijk allemaal mensenwerk zijn. Ze kan zich voorstellen dat magnetisme sporen in het graan trekt of misschien is er een andere verklaring.

Indianenverhalen

Het doel van haar tentoonstelling is een juist beeld te scheppen van het graancirkelfenomeen. Dit beeld werd vertekend door de onjuiste maar breed geaccepteerde theorie dat graancirkels alleen door mensen worden gemaakt.

"Graancirkels onmogelijk allemaal door mensen gemaakt"

Monique Klinkenbergh

“Zonder interesse van de wetenschap kom ik niet verder,” legde ze uit. “Graancirkels worden sinds twee Britten 25 jaar geleden bekenden er zelf een aantal te hebben gemaakt, afgedaan als grap. Er zijn heel veel indianenverhalen. Maar het is een authentiek fenomeen.”

Groeit gewoon door

Het blijft haar verbazen dat het graan als regel gebogen of zelfs gevlochten is. “Terwijl graan breekt als je dat zelf probeert,” zei ze. In een authentieke graancirkel zijn de stengels van de planten gebogen. Als het gewas niet wordt vertrapt, groeit het gewoon door.

Graancirkels zijn veelal complexe geometrische patronen die in zeer korte tijd, met name ’s nachts, maar soms ook overdag, wereldwijd in allerlei soorten gewassen ontstaan. Inmiddels zijn er meer dan 7000 in ruim 60 landen geregistreerd. De grootte kan variëren van één meter tot enkele honderden meters in doorsnee.

Onbegrepen fenomeen

Hoewel het graancirkelfenomeen een eeuwenoud verschijnsel is, kwam onderzoek pas eind 1970 in Engeland op gang en leidde tot wereldwijde belangstelling. Klinkenbergh is van mening dat, naast door mensenhanden gemaakte graancirkels, er tevens sprake is van een authentiek maar onbegrepen fenomeen.

Meer informatie over de tentoonstelling vind je hier.

Foto: Andreas Muller

[De Posthoorn]

 

Ambtenaar: “Ik word al sinds mijn negende bezocht door aliens”.

ufo-australie

De Australische UFO-gemeenschap bestaat uit advocaten, wetenschappers, ambtenaren en studenten die één ding gemeen hebben: ze hebben een UFO gezien of claimen in contact te staan met buitenaardse bezoekers.

De organisatie, de UFO & Paranormal Research Society of Australia (UFO-PRSA), komt eens per maand bijeen. De leden hekelen de manier waarop de massamedia abductees en believers afschilderen. Er wordt vaak gesproken van ‘kleine groene mannetjes’, maar volgens de leden zijn sommige aliens in werkelijkheid grijs.

“Het bewijs dat aliens al op aarde zijn geweest is publiekelijk beschikbaar,” zei één van de leden. “Via het leger, de luchtmacht en de marine. De overheid moet ons niet langer voor de gek houden. Diverse astronauten en piloten hebben zich al uitgesproken.”

Ze verwijst naar de Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell, die zei dat aliens de aarde al hadden bezocht en dat de overheid bewijs hiervoor onder het tapijt heeft geveegd.

Enorme helikopter

Jessie (43), een ambtenaar uit Sydney, claimt al vanaf haar negende te worden bezocht door aliens. Ze zei dat ze voor het eerst werd bezocht door een buitenaards wezen toen ze in Oezbekistan woonde.

“Ik was alleen thuis toen er plotseling een grijs wezen achter de kast vandaan kwam,” zei ze. “Ik was er niet bang voor, het was mijn vriend. Hij wilde gewoon bij me zijn. Hij liet me door middel van telepathie weten dat hij moest gaan, maar spoedig weer zou terugkeren.”

Ambtenaar: "Ik word al sinds mijn negende bezocht door aliens"Jessie zei dat de alien zich weer liet zien toen ze 14 jaar oud was. “Ik werd wakker van een hard geluid,” zei ze. “Ik zag vanuit het raam iets wat leek op een enorme helikopter met vreemde lichten.”

“De UFO hing 150 meter boven het huis,” zei ze. De hele omgeving was verlicht. Plotseling verdween het object en was alles weer donker. Er was niets meer te zien en ik ging weer slapen.”

Belachelijk

Voorzitter van de UFO-PRSA Larrain Cilia zegt mensen wakker te willen schudden. “Als de media iemand interviewen over dit onderwerp, laten ze op de achtergrond altijd kleine groene mannetjes in ruimteschepen zien,” zei ze. “Ze maken het onderwerp belachelijk, terwijl we er op een serieuze manier naar moeten kijken.”

Er zijn volgens haar veel meer mensen die dit soort dingen meemaken dan we denken. “Mensen gaan niet meer naar de politie als ze iets hebben gezien,” zei Cilia. “Ze gaan speuren op internet en sluiten zich aan bij UFO-groepen. We krijgen telefoontjes uit het hele land.”

Landingsplekken

“De informatie die we krijgen is zeer, zeer interessant,” zei wetenschapper Bryan Dickeson. Hij zegt al diverse UFO-landingsplekken te hebben onderzocht. Hij stuitte onder meer op verschillen in bodemmateriaal.

Anna zegt al haar hele leven contact te hebben met buitenaardsen. “Al van kinds af aan heb ik contact,” zei ze. “Maar ik spreek er niet openlijk over omdat ik bang ben voor gek te worden versleten.”

Gebouwen

Volgens Anna zijn aliens hier al sinds mensenheugenis. Ze denkt dat we oorspronkelijk van Mars naar de aarde zijn gekomen. “Het sterrenbeeld Orion en vulkanen op de rode planeet staan op één lijn met de piramides van Gizeh,” zei ze.

David voegde toe: “De structuren rond Tor Hill in Engeland worden ook op Mars gevonden.” Zijn vriendin Kylie reageerde: “Er zijn ook gebouwen op Mars.”

Uit privacyoverwegingen zijn de namen veranderd.

[News.com.au]

 

Hoe betrouwbaar is het nieuws?

monshouwer-1510x580

Er is tegenwoordig veel kritiek op de berichtgeving van de zogenaamde mainstream media. Aan de lopende band verschijnen boeken met kritiek op de journalistiek. Onlangs nog Arnold Karskens in Nederland met zijn boek Journalist te koop. Maar eerder al boeken van Udo Ulfkotte – Gekaufte journalisten – recent verschenen in de Nederlandse vertaling – Gekochte journalisten – en in eigen land o.a. Janneke Monshouwer met haar boek Ander nieuws – wat het journaal niet uitzond.

VIDEO: Hoe betrouwbaar is het nieuws?

Cees Hamelink

Iemand anders die kritisch is op het nieuws en daar op de Universiteit van Nederland college over gaf onder de titel ‘Waarom moet je niet geloven wat er in de krant staat’, is emeritus hoogleraar prof. dr. Cees Hamelink.

College Cees Hamelink – Universiteit van Nederland

Het past volledig in de tijdgeest van o.a. klokkenluiders als Julian Assange en Edward Snowden, dat manipulatie en corruptie alom plaats zouden vinden. Maar geheimen kunnen niet langer bewaard worden.

Hamelink doceerde aan de UvA en VU en Monshouwer werkte jarenlang in Hilversum bij het nieuws. Coen Vermeeren gaat met hen in gesprek over het nieuws en de betrouwbaarheid van de media aan de hand van historische gebeurtenissen en de actualiteit.

VIDEO: Hoe betrouwbaar is het nieuws?

Janneke Monshouwer

Onderwerpen die aan bod komen zijn heel divers met onder andere binnen- en buitenlands nieuws van de afgelopen decennia. Van de moord op John F. Kennedy tot de Vietnamoorlog en van de Eerste Golfoorlog naar de Tweede. Van Obama naar Poetin en van de EU naar de VS. Van Brexit naar Nexit en van de eurocrisis naar de ecologische crisis. Kortom over van alles en nog wat.

Janneke Monshouwer

Werkte ruim 30 jaar voor de Nederlandse tv (op de redactie maar ook als journalist). Daarbij stond zij in nauw contact met alle verschillende afdelingen maar ook met overheidsinstellingen, beleidsmakers, wetenschappers, defensie en bijvoorbeeld directeuren van banken en bedrijven. Daarnaast is zij documentairemaakster en schrijfster.

Cees Hamelink

Cees Hamelink is emeritus hoogleraar Internationale Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en emeritus hoogleraar Media, Religie en Cultuur aan de Vrije Universiteit. Professor Hamelink heeft zich op vele terreinen ingezet voor de mensenrechten. Ook was hij persoonlijk adviseur van voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan.

[TU Delft]

 

Artsen waarschuwen: Led Verlichting gelinkt aan kanker, hart- en vaatziekten en gezichtsproblemen.

ledverlichting-gezondheid

Steeds meer gemeentes gaan op straat over op led verlichting. Dit om te besparen op energie en onderhoud. Artsen waarschuwen nu voor de schadelijke effecten van led verlichting op de menselijke gezondheid.

Een gloeilamp heeft een kleurtemperatuur van 2400 kelvin. De ‘witte’ ledverlichting, die op steeds meer plekken wordt gebruikt, heeft een kleurtemperatuur van 4000 tot 5000 kelvin. Ledlichten zorgen ervoor dat de pupillen samentrekken en kunnen zelfs het netvlies beschadigen, zo waarschuwt de American Medical Association (AMA). Ook verhogen ze de kans op kanker en hart- en vaatziekten.

Probeer maar eens in de lampjes van je nieuwe wasmachine of een ander apparaat te kijken: het doet zeer aan je ogen. Straatverlichting kan hetzelfde effect hebben.

Biologische klok

Artsen waarschuwen dat ledverlichting, die in lampen maar ook in schermen van tablets, computers en gsm’s verwerkt zit, ook onze biologische klok verstoort. Verlichting kan ingrijpende gevolgen hebben voor onze gezondheid en beïnvloedt slaap.

Ledlicht kan melatonine ’s nachts vijf keer effectiever onderdrukken dan normale verlichting. De onderdrukking van melatonine leidt tot de verstoring van het slaap-waakritme.

Tablets

Ook de Hoge Gezondheidsraad van België heeft in een recent verschenen rapport geconcludeerd dat een te hoge blootstelling aan ledverlichting schadelijke gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

Dokter Jacques Vanderstraeten stelt dat ledverlichting het netvlies kan beschadigen en/of slaapproblemen kan veroorzaken. “Het lichtspectrum dat ledverlichting uitstraalt heeft een groter aandeel ‘blauw licht’ dan natuurlijk zonlicht,” zei hij. “In de ochtend en avond is dat verschil het grootst, waardoor de effecten van led op die momenten het sterkst zijn.”

Vooral voor ouderen en jonge kinderen zijn de risico’s van ledverlichting aanwezig, stelt Vanderstraeten. “Die twee groepen hebben sowieso al een netvlies dat gevoeliger is en daarom makkelijker blauw licht toelaat. We zien dat kinderen jonger dan acht jaar op het einde van de dag vaak in de weer zijn met tablets en ander speelgoed met ledschermen. Dat raden we af.”

[The Conversation]

 

Zo ver gaat de mobiele telefoon-industrie om de schadelijke gevolgen van mobieltjes toe te dekken.

mobiele-telefoons

Al meer dan 20 jaar wordt er onderzoek gedaan naar de effecten van mobieltjes op de hersenen. De meeste mensen kunnen inmiddels niet meer zonder. Gemiddeld kijken we 285 keer per dag op onze mobiele telefoon.

Wie durft te zeggen dat mobiele telefoons schadelijk zijn, wordt keihard afgestraft. Wetenschappers zeggen dat ze systematisch worden tegengewerkt door de machtige telecomindustrie. Deze industrie probeert hen het zwijgen op te leggen, zo zeggen zij in het VTM-programma Telefacts.

De mobiele telefoon-industrie is vandaag de dag één van de grootste en machtigste industrieën ter wereld. In 1993 waren er nog 34 miljoen mobiele telefoons in gebruik, tegen 6,8 miljard in 2013. In het Westen zijn er meer mobiele telefoonabonnementen dan mensen. Het stralingsniveau door het telefoongebruik is evenredig toegenomen en blijft dat ook doen.

Toegedekt

Stralingsexpert Mike Repacholi deed voor de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) onderzoek naar het effect van elektromagnetische velden op muizen. Hij ontdekte een verhoogde kans op kanker zodra de muizen in contact kwamen met straling. Dr. Repacholi werd geïnstrueerd door de mobiele telefoon-lobby om zijn eigen onderzoek in vraag te stellen.

Tien jaar lang reisde de expert van de WHO de wereld rond om te verkondigen dat mobiele telefoons veilig zijn. Toen hem werd gevraagd waar de fondsen vandaan kwamen, was het antwoord veelzeggend: hij ontving jaarlijks 135.000 euro van de mobiele telefoon-industrie. Plus bonussen voor evenementen, reiskosten en vergoedingen. Hij werkt nu als consultant voor de industrie.

De mobiele telefoon-industrie wees dr. George Carlo aan als de man die in ruil voor een grote zak geld moest gaan aantonen dat mobieltjes onschadelijk zijn. Hij stuitte echter op problemen, die vervolgens door de industrie werden toegedekt. Dr. Carlo besloot ze openbaar te maken.

In brand gestoken

“We hebben nu rechtstreeks bewijs dat gsm’s schadelijk kunnen zijn,” zei Carlo in gesprek met ABC News. Hij ontdekte dat mobieltjes kunnen leiden tot DNA-schade, met kanker en andere ziektes tot gevolg, en zeldzame hersentumoren.

Na de uitzending kwam er abrupt een einde aan zijn carrière als wetenschapper. Ook werd zijn huis in brand gestoken.

In 2004 publiceerde het laboratorium van de Medische Universiteit van Wenen een studie waaruit bleek dat straling van mobieltjes de structuur en functie van menselijke genen beschadigt. Uit het onderzoek bleek ook dat de wettelijke stralingslimiet de consument niet voldoende beschermt.

Gedwarsboomd

De waarschuwingen werden niet serieus genomen. Sterker nog: de industrie lanceerde een lastercampagne tegen de wetenschappers, die ervoor zorgde dat het vervolgonderzoek niet werd goedgekeurd. Het gevolg is dat veel wetenschappers zich niet meer bezighouden met straling, omdat ze bang zijn dat ze kapot zullen worden gemaakt door de lobby, ontdekte journalist Tina Gobel.

Stralingsexpert Igor Belyaev deed in het geheim onderzoek naar de schadelijke effecten van straling voor de Russische regering. Vervolgens ging hij aan de slag in Zweden en Tsjechië, waar hij werd gedwarsboomd door de industrie. Hij moest een nieuwe baan gaan zoeken. Onderzoekers die de industrie kunnen schaden, zijn namelijk niet gewenst.

Bekijk de hele aflevering hier terug.

[VTM]

 

Wie gelooft dat er 322 rendieren door de bliksem zijn getroffen?

322-rendieren-dood-door-bliksem

Iets meer dan een week geleden verschijnen er berichten in de pers over meer dan 300 dode rendieren die gevonden zijn op een hoogvlakte in Noorwegen.

De verklaring voor wat er gebeurd is, komt snel, 322 dieren zouden gezamenlijk zijn omgekomen door een blikseminslag, maar niets is minder waar.

Op zondag 28 augustus verscheen het volgende bericht in de media:

In Noorwegen zijn zeker 320 wilde rendieren gedood door de bliksem. Een jachtopziener vond de dieren, die dicht bij elkaar lagen.

Een groot deel van van de Hardangervidda-hoogvlakte, het gebied waar de dieren werden gevonden, maakt deel uit van een nationaal park. Er leven zo’n 10.000 wilde rendieren. Het is ook een populair wandelgebied.

Bij een paar rendieren zijn de hersenen verwijderd om onderzoek te doen naar CWD, een soort gekkekoeienziekte. Die ziekte komt voornamelijk voor in Amerika, maar is ook bij een paar rendieren in Noorwegen gevonden.

In Noorwegen zelf waren ze wat preciezer met het aantal dode dieren, want daar kwamen ze uit op 322.

Hier hebben we weer zo’n verhaal, waarbij iemand zegt dat die dieren zijn gedood door bliksem en wat dan vervolgens door de hele wereld klakkeloos wordt nageblaat.

Er is helemaal niets dat er op wijst dat deze 322 zijn getroffen door de bliksem. Meer dan 300 dieren getroffen door bliksem en niet één vertoont zelfs maar een schroeiplekje.

Ter vergelijking een foto van een man die door de bliksem is getroffen. Niets van dat alles te zien bij de rendieren.
xxx

Dan volgt er nog een vreemd verhaal over de ontbrekende koppen bij een aantal dieren. Volgens staatsomroep NOS zouden bij enkele dieren de hersenen zijn weggehaald om onderzoek te doen naar gekke koeienziekte.

In Noorse publicaties wordt weer een ander verhaal verteld, namelijk dat de koppen van alle volwassen dieren verwijderd zouden zijn voor onderzoek.

Een kenmerk van situaties waarbij men de werkelijkheid verborgen wil houden, is dat de verhalen vaak veranderen. Ze worden aangepast aan de situatie of aan de zich ontwikkelende gebeurtenissen.

Zoals net na de gebeurtenis wordt overal gesproken over een aantal van 322 dieren, toevalligerwijze het getal van de beruchte Skull & Bones society. Nadat dit enkele mensen begint op te vallen, wordt in alle verdere verhalen opeens het aantal dode dieren op 323 gezet.

Aangezien er geen uiterlijke kenmerken zijn van dieren die door de bliksem getroffen zijn, is er wel iets anders dat hun dood zou kunnen verklaren:

Microwave radiation could have caused it. Microwaves cook from the inside out. So maybe a new Russian microwave particle beam weapon was tested….

Dan komen we terecht op het gebied van wapens die dit zouden kunnen veroorzaken. Om aan te tonen dat die wapens wel degelijk bestaan, hieronder een bekende video van de Russische politicus Zjirinovski die daar het één en ander over vertelt.

Dit soort wapens doet ook gelijk denken aan de HAARP installatie in Alaska.

Echter, wanneer je denkt dat HAARP in Alaska groot is, bedenk dan dat ze op dit moment met een Europese HAARP installatie bezig zijn in hetzelfde land als waar de dode rendieren zijn aangetroffen, Noorwegen.

Deze installatie staat bekend onder de naam EISCAT 3.

Zouden de experimenten die daar worden uitgevoerd, iets te maken kunnen hebben met de mysterieuze dood van meer dan 300 rendieren?

Enkele jaren geleden zagen we volgende bizarre beelden uit Noorwegen.

Precies boven het gebied waar zich de installaties van EISCAT 3 bevinden, verscheen de bizarre spiraalvorm in de nacht van 9 december 2009. De verklaring die door de hele wereld zoet werd geslikt was dat het een mislukte lancering was van een Russische raket.

Een aantal dode rendieren die op vreemde wijze om het leven zijn gekomen, maar absoluut niet door een blikseminslag. Het aantal van 322 wijst naar een donkere occulte club en ook het getal 323 dat later wordt gebruikt, verwijst volgens sommigen naar een soort occulte feestdag.

Verder zijn er bijna complete boekwerken geschreven over de occulte relatie tussen de Skull & Bones club en rendieren, waardoor wat er is gebeurd op die Noorse hoogvlakte weinig meer te maken heeft met een onfortuinlijke natuurlijke gebeurtenis.

Voor de liefhebbers, de volgende video gaat wat dieper in op eventuele numerologische verbanden en andere occulte aanwijzingen.

 

Mysterie rond bloedrode Russische rivier.

rode-rivier

Inwoners van de Russische stad Norilsk staan al enkele dagen voor een raadsel. De rivier Daldykan is opeens fel rood gekleurd. De oorzaak van de opmerkelijke verkleuring is nog niet met zekerheid vastgesteld.

Op sociale media plaatsen lokale bewoners foto’s waarop de ‘bloedrivier’ te zien is. Ze zeggen dat de rivier in juni ook al van kleur veranderde. De rivier ligt vlak bij de fabriek van de grootste nikkelproducent ter wereld, die mogelijk chemicaliën in het water gedumpt zou hebben.

Volgens het nikkelbedrijf is er echter geen sprake van vervuiling en wijkt de kleur niet af van de normale situatie, aldus persbureau RIA Novosti. Wel houdt de fabriek het milieu in de gaten en is de productie verminderd.

De rivier wordt niet gebruikt voor drinkwaterwinning en er is volgens de lokale autoriteiten geen direct gevaar voor de volksgezondheid.

Hoe dan ook staat Norilsk bekend als één van de meest vervuilde plekken van Rusland en mogelijk van de hele wereld. Het gebied rond de stad telt talloze raffinaderijen en smelterijen van metalen. Hierdoor is de bodem zwaar vervuild geraakt.

View image on TwitterView image on Twitter

Река в Норильске возле завода “Надежда” выглядит жутковато

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Жители Норильска сообщили о покраснении рек из-за выбросов на комбинате «Надежда»http://tayga.info/news/2016/09/07/~129740 

View image on TwitterView image on Twitter

 

 

 

Could the mystery of the Concho Stone be solved? Neolithic carvings found near a Scottish housing estate to be revealed for the first time in 50 years

Hidden within a scrap of woodland on the edge of a Scottish housing estate is one of Europe’s most important artworks.

Buried to protect it from vandals, a slab of rock etched with Stone Age carvings is perhaps one the UK’s most neglected prehistoric sites.

Yet now, nearly 50 years since it was buried, the 5,000-year-old Cochno Stone is to be re-excavated to allow archaeologists to study it.

Archaeologists are re-excavating a stone slab (pictured) that has some of the UK's most important rock art etched into its surface. Known as the Cochno stone, it was buried in 1965 by archaeologists to protect it from vandals

WHAT ARE CUP AND RINGS

Cup and ring marks are a form of prehistoric art found widely through out the world.

They consist of a round indentation – the cup – surrounded by a series of concentric circles that look like ripples on water.

The symbols date back to the Neolithic and early Bronze Age but some examples have been found to date from the Iron Age.

Some of the carvings have been found on boulders and outcrops overlooking major routes, hunting grounds or water-holes which has led to suggestions they are perhaps used to mark these spots.

Others have suggested they could be a mark of territorial ownership.

Later examples have been found in association with burial or ceremonial sites, suggesting they may have a sacred importance.

The stone, which measures 42 feet (13m) by 26 feet (8m), is covered in around 90 grooved spirals and indentations known as cup and rings.

The petroglyphs also include a ringed cross and a pair of four toed feet.

Researchers are now using cutting edge 3D imaging technology to record the ancient artwork to allow them to study it in more detail.

Dr Kenny Brophy, an urban archaeologist at the University of Glasgow who is leading the excavation, said it could help to shed new light on the markings and who made them.

He said: ‘This is the biggest and I would argue one of the most important Neolithic art panels in Europe.

‘The cup and ring marks are extensive but the site just happens to be in the middle of an urban housing scheme in Clydebank.

‘It was last fully open to the elements and the public up until 1965.

‘Sadly as it was neglected it was also being damaged through vandalism and people just traipsing all over it.

‘It has been well recorded for archaeological purposes but we now feel the time, and the technology, is right to unearth it and see what new elements we can learn about its history and the people who created it.’

The excavation team will gather high resolution images of the surface of the stone using the same technology used to image Tutankhamun’s tomb, revealing evidence of a new chamber.

Once complete the stone will be reburied to keep it safe from harm.

The huge 42 feet long stone slab was first discovered in 1887. It features around 90 cup and ball marks carved into its surface. the pictures above show the marks highlighted using white paint

The huge 42 feet long stone slab was first discovered in 1887. It features around 90 cup and ball marks carved into its surface. the pictures above show the marks highlighted using white paint

The meaning of the cup and ring markings in the Cochno Stone (pictured) is still something of a mystery but they appear regularly in Neolithic artworks across Europe

Archaeologists are using high resolution scanning and imaging (pictured) to record the markings on the stone slab before reburying it under the soil to keep it preserved for the future

Discovered in 1887 by the Reverand James Harvey on a section of farmland near Clydebank in West Dunbartonshire, the Cochno Stone caused a sensation when it was unearthed.

It began to suffer vandalism, however, after the local council built the Faifley housing estate on the neighbouring land.

Archaeologists feared the ancient rock carvings would be destroyed as people walked over the rock and added their own carvings to it.

The Cochno Stone sits on the outskirts of a the Fairfley council housing estate in West Dunbartonshire. When it was discovered, the area was largely fields, but urban development has left it next to a busy urban park

Archaeologists chose to rebury the stone slab in 1965 after people were found to be walking all over it (pictured) and even vandalising it, damaging the important historic artwork

In 1965 archaeologist Ludovic Maclellan Mann decided to bury it under several feet of soil to protect it from further damage.

The new project will aim to use the high resolution images to unpick which of the carvings were caused by vandals before it was buried and which belong to the original.

Little is known about what cup and ring symbolise, but they are found in many rock art sites around Europe.

Sadly visitors to the rock slab damaged it before it was reburied by carving their names (pictured) and other markings into the slab, potentially damaging the ancient rock carvings etched into its surface

Archaeologists studied the markings at the time they were uncovered, but it is hoped new imaging techniques will reveal new insights into how, when and even who made the markings

Scientists believe the carvings (pictured) were made in around 3,000 BC but their meaning is lost in history 

Some experts believe they may have been an ancient form of writing or recording events or perhaps a unit of measure.

Others have suggested they may be artworks that symbolise life and death. It is possible the Cochno stone was used in ancient Stone Age ceremonies.

Ferdinand Saumarez Smith, from the Factum Foundation for Digital Technology in Conservation, which is carrying out the imaging, said the images will also be used to create a replica of the stone slab that will go on display.

The current excavation work (pictured) promises to preserve the rock face in a digital form so it can be studied in more detail without risking damage. A replica will also be produced to go on public display

The Cochno Stone (pictured in the 1960s) measures 26 feet wide by 42 feet long, making it one of the most significant Neolithic artworks in the country

Alongside the cup and ring marks were crosses in circles and what look like feet (pictured)

He said: ‘Factum Foundation captured the world’s attention through its 3D scanning work that led to the discovery of evidence of a new chamber in the tomb of Tutankhamun.

‘With the Cochno Stone, we are going to use similar recording methods to bring the world’s attention to Scotland’s equally important, mysterious and beautiful heritage.

‘The Cochno Stone was taken away from the people of Clydebank in 1965 because of vandalism.

‘We are going to show how digital technology can be used to resurrect this lost monument and give it back to the people it belongs to, because we believe that if we trust people, they will look after it.’

The rock was originally found on a piece of farmland and was surrounded by a low rock wall to protect it (pictured), but this did not stop it from being damaged. Eventually archaeologists decided to rebury it under several feet of soil

The carvings also include some feet with four toes (marked with white paint in the above picture from the 1960s)

Faifley is a large council estate forming part of the town of Clydebank, Scotland, adjoining the former village of Hardgate

 

 

Complottheoretici claimen dat de wereld volgende maand eindigt.

bloedmaan-nibiru

End Times Prophecies voorspelde dat de wereld op 29 juli zou eindigen als gevolg van een omkering van de polen. Hoewel er die dag niets gebeurde, zweren complottheoretici dat het dit keer menens is, schrijft de Daily Mail.

Volgens een nieuwe doemtheorie eindigt de wereld mogelijk in september na een botsing met een verborgen planeet, genaamd Nibiru of Planeet X, die momenteel ons zonnestelsel doorkruist.

‘Geen twijfel’

In een video op YouTube claimen de mensen achter het kanaal Nibiru Planet X 2016 beelden te hebben waaruit zou blijken dat de planeet op de aarde afstevent. “Het gebeurt nu mensen,” klinkt het.

De man achter de video acht het onmogelijk dat de beelden van Nibiru in werkelijkheid een lensflare tonen. “Bewaar je reactie voor een andere keer,” zegt hij. “Dit is een stationair object naast de maan. Er is geen twijfel over mogelijk.”

Stilhouden

Maar er is meer, meldt AOL News. In een andere video wordt beweerd dat wetenschappers en overheden de aanstaande apocalyps al sinds 1997 stilhouden, het jaar waarin er voor het eerst ‘tekenen waren dat Nibiru of Planeet X ons naderde’.

Nibiru wordt nu ook voor het eerst gelinkt aan de bloedmaan, die ontstaat als de maan in de schaduw van de aarde valt. Er komt dan niet veel licht bij de maan waardoor de maan een rode gloed krijgt. Volgens Nibiru Planet X 2016 zijn bloedmanen in werkelijkheid de schaduw van Nibiru die de aarde nadert.

 

 

Overleden kind verschijnt op foto

De 9-jarige Nicholas McCabe was één van de slachtoffers van de verwoestende tornado in het Amerikaanse Moore in mei van dit jaar.

Enkele maanden later wordt een foto genomen van zijn nichtje Madison, maar zij staat niet alleen op de foto.

In mei van dit jaar hield een tornado huis in het Amerikaanse stadje Moore in Oklahoma:

“De tornado bereikte een zeldzame windkracht van meer dan 300 en plaatselijk zelfs tegen de 400 kilometer per uur. De extreme windhoos trok over Oklahoma City en de stad Moore, in een gebied dat in Amerika bekendstaat als Tornado Alley. Hij verwoestte huizen, winkels en een basisschool. Op radio en televisie was voor de tornado gewaarschuwd, maar die kwam zo snel dat veel mensen en kinderen erdoor werden overvallen”.

Eén van de slachtoffers was de 9-jarige Nicolas McCabe die omkwam in de The Plaza Towers Elementary School, de lagere school.

moor 1

Nicolas wordt begraven in zijn favoriete rode Plaza Towers T-shirts en het leven in Moore komt weer langzaam op gang.

Zo wordt het ook in Moore the 4th of July de dag waarop de Amerikaanse onafhankelijkheid wordt gevierd. Madison, een nichtje van Nicolas, moet eraan wennen dat hij niet meer met haar speelt en ze wordt dan ook alleen op de foto gezet met een vuurwerk sterretje.

moor 2

Als je goed naar de foto kijkt dan zie je dat het lijkt alsof er een tweede iemand voorkomt op deze foto. Het “probleem” is echter dat Madison alleen was toen de foto werd genomen.

Toen ze het beeld lieten zien aan Scott McCabe, de vader van Nicholas, twijfelde deze geen seconde. Hij is ervan overtuigd dat het zijn overleden zoon Nicholas is die achter Madison staat. “Ik kon mijn ogen nauwelijks geloven. Nicolas was gek op the 4th of July en vuurwerk sterretjes”, zei hij.

moor 3

Volgens Scott McCabe is op de foto zelfs het rode T-shirt te zien waarin Nicholas werd begraven. Voor hem is het zo klaar als een klontje en het maakt hem ook niet uit dat er mensen zijn die zeggen dat hij het zich verbeeld en dat er geen twee personen op die foto staan.

Hij voelt in zijn hart dat dit een boodschap is van zijn veel te jong overleden zoon Nicholas.

 

 

“Olympische Spelen in Rio zijn nazi-ritueel en bewijzen dat de Illuminati bestaat”

spelen-illuminati

De populaire blogger Illuminati Watcher schrijft dat de Olympische Spelen in Rio de Janeiro kunnen worden gezien als één groot satanisch ritueel dat populair werd gemaakt door de occulte nazi’s, zo meldt de Daily Star. “We kijken naar de Spelen, die oorspronkelijk bedoeld waren om de Griekse god Zeus tevreden te stellen,” schrijft hij.

“De overdracht van de olympische vlam is tijdens de Spelen van 1936 bedacht door niemand minder dan dr. Joseph Goebbels,” gaat hij verder. Het vuur is afkomstig uit Olympia, de plaats van de antieke Spelen in Griekenland, waar men een fakkel heeft ontstoken door tijdens een heidens ritueel het zonlicht met spiegels op de fakkel te concentreren.

“De vlam wordt ontstoken, waarna kijkers van over de hele wereld hun aandacht en energie erop richten,” aldus Illuminati Watcher. “Hier komt de aanbidding van Saturnus om de hoek kijken: onze energie en aandacht worden gericht op de vlam en uiteindelijk op Saturnus.”

Klimaatverandering

De schrijver en blogger stelt verder dat de openingsceremonie van de Spelen vol symbolen van de Illuminati zat. Tijdens de ceremonie was onder meer een video te zien die waarschuwde voor de gevaren van de klimaatverandering, volgens Illuminati Watcher een creatie van de Illuminati en het alziend oog. Dat wijst erop dat de Olympische Spelen door de Illuminati zijn gesponsord, klinkt het.

“Tijdens de openingsceremonie werd gewaarschuwd voor de gevaren van klimaatverandering en zagen we een onheilspellende driehoek op de achtergrond,” schrijft hij.

Alziend oog

“De Illuminati heeft alle overheidsniveaus geïnfiltreerd, en dus is het niet vreemd om te denken dat er plannen zijn om klimaatverandering aan ons op te dringen,” gaat hij verder. “Op het podium zagen we een vredesteken voor iets wat leek op het alziend oog.”

In het verleden zijn al veel uitspraken gedaan over het geheime genootschap. Zo zouden onder meer de nieuwe Britse premier Theresa May en de Duitse bondskanselier Angela Merkel onderdeel zijn van de geheimzinnige groep.

 

 

Wonder? Jezusbeeld opent ogen in Mexicaanse kerk!

jezusbeeld-wonder

Sommigen geloven er heilig in dat deze beelden het bewijs zijn van een wonder: een Jezusbeeld opent even de ogen tijdens een misviering in een kerk in Coahuila de Zaragoza, een staat in Mexico. Dat schrijft de Britse Daily Mirror.

De beelden gingen viraal nadat ze waren verspreid door paranormale onderzoekers. Ze werden wekenlang onderzocht door priesters, artiesten en zelfs techneuten die speciale effecten ontwerpen, maar niemand heeft bewijs gevonden dat het om getrukeerde beelden zou gaan.

De kerkleiders hebben een erg nuchtere kijk op de commotie. Ze weigeren namelijk de video te bekijken of het wonder te erkennen.

Elancasti.com.ar meldt dat het filmpje in juni is gemaakt, maar pas viraal ging toen het deze week op de paranormale website Adimensional was geplaatst. De beheerder van de site, Ivan Escamilla, zei dat de beelden niet vervalst zijn.

Kijk en oordeel zelf:

 

Bevolking braaf bezig zichzelf uit te roeien.

magere hein

De gebeurtenissen rond het Zika virus zijn eigenlijk een weerspiegeling van wat er gebeurt in het dagelijks leven.

Een situatie die zich volkomen natuurlijk kan oplossen, maar waar de bedachte oplossing voor het probleem nu juist (met opzet) het probleem wordt.

De gebeurtenissen de laatste weken in de wereld met betrekking tot het Zika virus zijn werkelijk met geen pen te beschrijven.

De hele wereld staat op zijn kop, noodtoestanden worden uitgeroepen en de enige noodtoestand die werkelijk bestaat is de “bestrijding” van het op zich onschuldige virus door de autoriteiten.

In de Amerikaanse staat Florida wordt de bevolking vanuit de lucht bespoten met een gif dat je je ergste vijand nog niet zou toewensen.

Maar, sproeien alleen is niet genoeg, volgens een “expert”. Volgens een muskietenexpert, Dr. Matthew DeGennaro, moeten mensen zichzelf beschermen met een middel dat DEET heet.

Dit middel is volgens hem de beste manier om de bevolking te beschermen, want het virus wordt, zo zegt hij, niet zozeer verspreid door de muskieten als wel door de mensen zelf die zich van het ene deel van de stad naar het andere begeven.

De aanbeveling van deze expert is dan ook: “DEET moet de nieuwe parfum voor Miami worden”.

Ook hier hebben we weer te maken met een chemische stof die ontzettend giftig is voor het zenuwstelsel en die veel schade kan veroorzaken, in het bijzonder bij kinderen.

Volgens een artikel op Natural News uit 2010 krijg je met DEET ongeveer dezelfde effecten als met een dodelijk zenuwgas.

En de waanzin gaat verder:

In Puerto Rico is de noodtoestand uitgeroepen doordat de wijdverbreide verspreiding van het zikavirus een ,,substantiële bedreiging” vormt voor de volksgezondheid in het Amerikaanse gebiedsdeel. Dat verklaarde de Amerikaanse minister voor Volksgezondheid vrijdag (lokale tijd).

Het virus verspreidt zich snel over de Caribische archipel waar honderden zwangere vrouwen en hun ongeboren baby’s risico lopen besmet te raken. De gouverneur van Puerto Rico had verzocht om de noodtoestand, die het Amerikaanse ministerie de mogelijkheid geeft meer steun te bieden aan Puerto Rico om de uitbraak te bestrijden.

En zo gaat de wereld in een krankzinnige overdrive, waarbij steeds meer chemicaliën zullen worden ingezet om de bevolking te “beschermen” en te “genezen”.

Alles, maar dan ook alles wordt in het werk gesteld om de wereld permanent te vergiftigen met mainstream “medicijnen”. Zo goed als ieder “medicijn” dat je op recept van een arts uit de apotheek haalt, is een chemisch middel.

Dit wordt dan de reguliere of gangbare geneeskunde genoemd, terwijl mensen die vertrouwen op de natuur “alternatief” worden genoemd.

We leven in een land/wereld waar zaken volledig worden omgedraaid. De natuurlijke manier voor de mens om te genezen, is door het menselijk immuunsysteem z’n werk te laten doen en dit eventueel wat extra te versterken door een aantal natuurlijke (voedings)stoffen.

Dat zou de mainstream geneeswijze moeten zijn en het teruggrijpen op giftige chemische “medicijnen” zou alternatief genoemd moeten worden. Dat niet alleen, ook een gevaarlijke alternatieve manier om te proberen je te laten genezen. Uiteindelijk gaat het bij farma troep voornamelijk om symptoombestrijding en long term klantenbinding. Je blijft voor meer komen omdat je simpelweg in de meeste gevallen niet daadwerkelijk geneest.

We leven in een land met een idioot hoog aantal chronisch zieken. In 2011 waren dat al 5,3 miljoen mensen en waarschijnlijk probeert men angstvallig de laatste cijfers verborgen te houden, want die zullen schrikbarend zijn gestegen.

Een groot deel van die mensen zal waarschijnlijk ziek zijn geworden van de bewerkingen van hun reguliere “medicijnen”.

Zoals Dr. Roel schreef in zijn column op Orjana:

Plotseling treden protocollen in werking en voor u het weet heeft u een kast vol pillen. En als een medicijn een hoofdwerking heeft dan heeft het ook bijwerkingen en voor u het weet, krijgt u dan weer een nieuw medicijn tegen de bijwerkingen van de vorige, maar ook dat medicijn heeft weer bijwerkingen. Ja, het gaat goed met de farmaceutische giganten;

Het is met de reguliere geneeskunde net zoals met het Zika virus.

Auteur Jon Rappoport die ook schrijft over de Zika hoax, zegt daarover: De titel van mijn artikel had eigenlijk moeten zijn: Als de oplossing voor het probleem het probleem veroorzaakt.

Het Zika virus is niet het probleem. De chemische ellende waarmee ze mensen bestoken en de komende vaccinaties daarentegen wel..

Net zoals met het Zika virus gebeurt er precies hetzelfde in de dagelijkse praktijk van doorsnee Nederlanders: de oplossing van het probleem wordt het probleem.

Vaak als je met een probleem naar je huisarts gaat, is er een eenvoudige natuurlijke behandeling mogelijk. Maar, die wordt niet voorgeschreven, in plaats daarvan krijg je een doosje chemicaliën mee naar huis. Giftige rommel die in plaats van het probleem oplossen via de bijwerkingen een nieuw probleem creëren.

Tienduizenden mensen in ons land overlijden ieder jaar door foutieve medische handelingen en medicijngebruik.

Het beste dat je voor je gezondheid kunt doen, is het vermijden van alles wat chemisch is. Je lichaam is een fantastische machine die veel meer zelf kan dan je denkt.

Geef het immuunsysteem wat extra brandstof en je zult zien dat je in de praktijk heel wat minder tijd doorbrengt in de wachtkamer van je huisarts. Eenvoudigweg omdat, wanneer je immuunsysteem op volle kracht werkt, je veel minder snel ziek zult worden. En als je wel in de lappenmand belandt dan zul je veel sneller herstellen. Het is gezond om af en toe ziek te zijn.

Nog iets waarover bijna panisch wordt gezwegen in dit land zijn het aantal mensen dat jaarlijks doodgaat aan bijwerkingen van medicijnen.

Het laatste nieuws wat dit betreft komt uit 2005, dus dat aantal slachtoffers zal ondertussen wel behoorlijk zijn gestegen:

Door bijwerkingen van medicijnen overlijden elk jaar in Nederland zeker 3500 mensen. In de helft van de gevallen is dat te voorkomen. Dat blijkt uit een onderzoek van het televisieprogramma Zembla. In de uitzending van donderdagavond maakt Zembla de resultaten bekend.

Bijwerkingen van de natuur: nul komma nul.

Omdat we wakkere mensen in de toekomst heel hard nodig hebben, adviseren wij lezers om het immuunsysteem op volle oorlogssterkte te houden door wat te besteden aan producten zoals Dr. Schulze superfoods, en zo met een beetje geluk een veelvoud te besparen door geen geld kwijt te zijn aan de eigen bijdrage voor Bilderbergknecht Edith Schippers.

 

 

Wetenschappers; “Zwarte gaten zijn deuren naar een andere wereld”.

zwart-gat

Volgens een nieuwe studie zijn zwarte gaten deuren naar andere delen van het universum. Voorheen dachten wetenschappers dat alle materie in een zwart gat wordt vernietigd, maar het nieuwe onderzoek suggereert dat zo’n gat fungeert als een doorgang of een tunnel.

Een zwart gat is een gebied waar materie is samengedrukt en ineengestort. Deze rampzalige instorting zorgt ervoor dat er een enorme hoeveelheid massa in een ongelooflijk klein gebied wordt geconcentreerd.

De nieuwe theorie verwerpt het idee dat alle materie in een zwart gat opgehoopt zit in één punt in het centrum, een zogenoemde singulariteit, en dat alle materie is vernietigd.

Wormgat

De wetenschappers stellen dat het hart van een zwart gat werkt als een ‘wormgat’, een doorgang of tunnel door de ruimtetijd zoals je die in talloze sci-fi films ziet. In de film Interstellar reist een team astronauten door een wormgat om te speuren naar een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid.

Het wormgat is volgens de onderzoekers kleiner dan een atoomkern, maar wordt groter naarmate meer elektrische lading wordt opgeslagen in het zwarte gat. Iemand die in het zwarte gat terecht zou komen, zou worden uitgerekt tot een spaghettisliert.

Exotische materie

Volgens Albert Einsteins zwaartekrachttheorie kan een wormgat alleen ontstaan in de aanwezigheid van materie met zeer ongewone eigenschappen, ‘exotische materie’ die nog nooit is waargenomen. “Maar in ons model ontstaat het wormgat uit gewone materie en energie, zoals een elektrisch veld,” zei hoofdonderzoeker Gonzalo Olmo van de Universiteit van Valencia.

Het onderzoek is verschenen in het tijdschrift Classical and Quantum Gravity.

[Independent]

“Wapens die krachtiger zijn dan kernwapens”: Er zijn meerdere ‘Area 51’s’.

area-51 alien(1)

Er wordt al tientallen jaren gediscussieerd over het bestaan van ondergrondse bases. Al in 1968 deed het Stanford Research Institute onderzoek naar de bouw van tientallen onderzeese bases.

Zijn er naast Area 51 nog andere ondergrondse bases op aarde? In 1987 zei Lloyd A. Duscha van het geniekorps van het Amerikaanse leger tijdens een conferentie: “Na de Tweede Wereldoorlog raakte het geniekorps betrokken bij het ontwerpen en de bouw van een aantal zeer complexe en interessante legerprojecten. Een aantal ondergrondse installaties die ontworpen en gebouwd zijn door het korps, zijn geheim.”

"Wapens die krachtiger zijn dan kernwapens": Er is meer dan één 'Area 51'

Illustratie onderzeese basis

Hij ging daarna in op de betrokkenheid van het korps bij de bouw van een grote NORAD-basis diep onder de Cheyenne Mountain in Colorado in de jaren zestig. NORAD is een organisatie die waakt over het Amerikaanse en Canadese luchtruim.

Illustraties

Walter Koerschner werkte in de jaren zestig als illustrator voor de Amerikaanse marine. In die periode had de marine al plannen voor complexe en grote bases onder de zeebodem. In het boek ‘Hidden In Plain Sight’ heeft dr. Richard Sauder een aantal illustraties opgenomen die laten zien hoe dergelijke bases eruitzien.

"Wapens die krachtiger zijn dan kernwapens": Er is meer dan één 'Area 51'

Ondergrondse scheepswerf (Wikicommons)

Er zijn ook ondergrondse installaties waarvan het bestaan is bevestigd. Denk bijvoorbeeld aan de ondergrondse scheepswerf in het Zweedse Muskö, die onderdeel is van het Zweedse defensiebedrijf Saab.

Dr. Sauder doet al geruime tijd onderzoek naar ondergrondse legerbases. In zijn boek deelt hij een interessant verhaal:

“Enkele jaren geleden werd ik na een lezing benaderd door een man die werkzaam was geweest voor de Amerikaanse marine. Hij zei dat hij enige tijd was gestationeerd in China Lake in Californië. Ik vroeg hem of er een ondergrondse basis was in China Lake. Hij antwoordde bevestigend en zei dat de basis zeer groot en diep is. Ik vroeg hem of hij ooit in de basis was geweest, waarop hij zei dat hij wel eens in de basis was geweest, maar nooit de diepste niveaus had bereikt. Hij zei dat de basis meer dan 1,5 kilometer diep is. Ik vroeg hem wat er in de ondergrondse basis ligt opgeslagen. Wapens, antwoordde hij. Ik vroeg hem wat voor soort wapens er liggen opgeslagen. Wapens die krachtiger zijn dan kernwapens, antwoordde hij zonder te pauzeren.”

Topgeheime memo

Er zijn documenten uit de periode rond de Koude Oorlog waarin wordt gesproken over bases onder Washington DC en China Lake. De stukken laten zien dat het leger in 1964 overwoog een enorme basis te bouwen onder China Lake.

De eerste topgeheime memo over dit onderwerp werd op 7 november 1963 geschreven door de toenmalige Amerikaanse minister van Defensie Robert McNamara.

Een tweede memo die van dezelfde dag dateert verhaalt over een Deep Underground National Command Center op meer dan een kilometer onder Washington. In de memo staat informatie over liftschachten onder het ministerie van Defensie en het Witte Huis die naar de basis leiden.

[Collective-evolution]

 

 

Duitse wetenschappers bewijzen dat er leven is na de dood!

duitse-wetenschappers-bewijzen-dat-er-leven-is-na-de-dood-1469308313

Een team van psychologen en artsen verbonden aan de Technische Universiteit van Berlijn, hebben aangekondigd dat zij door klinische experimenten , het bestaan van een of andere vorm van leven na de dood hebben kunnen bewijzen.

Dit verbazingwekkende bericht is gebaseerd op de conclusies van een studie met behulp van een nieuw type van bijna-doodervaringen onder medisch toezicht, die het mogelijk maakt om patiënten in een toestand van klinisch dood te brengen voor bijna 20 minuten voordat ze weer tot leven worden gebracht.

Dit omstreden proces dat werd herhaald met 944 vrijwilligers in de laatste vier jaar, vereist een complex mengsel van medicijnen zoals epinefrine en dimethyltryptamine, bestemd om het lichaam in een toestand van klinische dood te brengen en om nadien het reanimatie proces zonder schade te overleven.

Het lichaam van de proefpersoon werd vervolgens in een tijdelijke coma-achtige toestand geïnduceerd door een mengsel van andere geneesmiddelen.

Deze medicijnen zorgden er ook voor dat de ozon uit het bloed werd gefilterd tijdens het reanimatie proces 18 minuten later.

De extreem lange duur van deze ervaring werd pas onlangs mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van een nieuwe cardiopulmonaire recitatie (CPR) machine genaamd de AutoPulse.

Dit soort toestel werd reeds de afgelopen jaren gebruikt om mensen te reanimeren die 40 minuten tot 1 uur waren overleden.

Het team van wetenschappers onder leiding van Dr Berthold Ackermann, heeft het hele proces gevolgd en ze hebben getuigenissen van de proefpersonen verzameld.

Hoewel er enkele kleine variaties zijn van individu tot individu, hadden alle proefpersonen herinneringen aan hun periode van klinische dood.

Een overgrote meerderheid van hen beschreef een aantal zeer vergelijkbare sensaties.

De wetenschappers zeggen zich bewust te zijn van het feit dat hun conclusies schokkend kunnen zijn voor veel mensen, zoals het feit dat bijvoorbeeld religieuze overtuigingen van verschillende onderwerpen geen invloed hebben gehad op de sensaties en ervaringen die zij beschreven aan het einde van het experiment.

Onder de vrijwilligers waren zowel christenen, moslims, joden, hindoes en atheïsten.

“Ik weet dat onze resultaten de overtuigingen van veel mensen kunnen verstoren”, aldus professor Ackermann.

“Maar op een bepaalde manier,hebben we een antwoord gegeven op een van de grootste vragen in de geschiedenis van de mensheid, dus ik hoop dat deze mensen in staat zullen zijn om ons te vergeven .”

” Ja, er is leven na de dood en het lijkt erop dat dit geldt voor iedereen. ”

 

Nieuw bericht van Anonymous!

Anonymous is weer met een bericht gekomen voor alle staatsburgers van Amerika! Het originele bericht is te volgen in de onder staande video.

 

 

‘Terugkeer van de Anunnaki’: Toont Google Earth reuzen in Gizeh?

egypte-gizeh

Het internet is in de ban van een filmpje waarin mannen van bijna drie meter lang te zien zouden zijn bij een Egyptische bakkerij in de buurt van de piramides van Gizeh. In de video zijn twee figuren te zien die tot verbazing van velen lijken uit te torenen boven auto’s. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

YouTube-gebruiker MrMBB333 plaatste het filmpje op internet. “Deze beelden tonen twee reusachtige mannen,” zei hij. “De ene man is 2,5 meter lang en de tweede is denk ik nog langer. Het lijkt erop dat de Anunnaki terug zijn.”

De Anunnaki waren goden uit het oude Mesopotamië die de mens en zelfs de piramides zouden hebben gecreëerd. De twee mannen lijken naar elkaar toe te lopen. “Die man moet bijna drie meter lang zijn,” aldus de YouTuber. Hij zei dat hij op de foto was gestuit toen hij naar woonwijken in de buurt van de piramides aan het kijken was.

“Misschien zijn de Anunnaki hier altijd al geweest en zijn ze nooit weggegaan,” reageerde iemand. “De theorie dat reuzen de piramides hebben gebouwd klinkt erg plausibel. Ze zeggen dat wonen in piramides goed is voor je gezondheid, dus misschien zijn ze daar opgegroeid.”

Anderen waren minder overtuigd en wezen op het standpunt van waaruit de foto is genomen. “De stoep is dus ook een halve meter hoog?” schreef iemand. Een ander zei dat het niet meer is dan een optische illusie.

 

 

Verwoestend rapport: Rode Kruis spendeert donaties vooral aan zich zelf!

rode-kruis

Na de verwoestende aardbeving in Haïti in 2010 haalde het Amerikaanse Rode Kruis honderden miljoenen dollars op. Een kwart van de donaties, zo’n 124 miljoen dollar, ging op aan het Rode Kruis zelf, in plaats van hulp van Haïti, zegt de Amerikaanse senator Chuck Grassley.

Mensen gaven gul aan het goede doel, maar de senator uit Iowa heeft de hulporganisatie ervan beschuldigd een kwart van alle donaties op te maken aan interne kosten.

Verwoestend rapport: Rode Kruis spendeert donaties vooral aan zichzelf

Senator Chuck Grassley (AP)

Grassley deed een jaar lang onderzoek naar het agentschap. Donderdag publiceerden online-platform ProPublica en de Amerikaanse publieke omroep NPR een rapport over dit onderzoek, waarin onder meer staat dat het Rode Kruis veel meer geld uitgeeft aan zichzelf dan in de boeken staat.

Zes huizen

De senator startte zijn onderzoek toen NPR en ProPublica onthulden dat het Rode Kruis slechts zes huizen had laten bouwen in Haïti, hoewel het bijna een half miljard dollar had ingezameld en als doel had om meer dan 130.000 huizen te bouwen.

Het Rode Kruis zei na de publicatie dat de journalisten hun huiswerk niet goed gedaan hadden. De hulporganisatie stelde verder dat het platform de lijn voortzet van negatieve berichtgeving over de organisatie.

Meer vragen dan antwoorden

Uit het rapport blijkt ook dat het Rode Kruis een slordige 50 organisaties heeft ingehuurd met het ingezamelde geld om het grootste deel van het voorbereidende werk te doen. Al die organisaties hadden waarschijnlijk ook hun eigen administratiekosten, waardoor het uiteindelijke percentage waarschijnlijk nog een stuk hoger uitvalt.

Volgens NPR en ProPublica houdt het Rode Kruis vol transparant te zijn, maar de twee nieuwssites laten zien dat zelfs financiële gegevens die de hulporganisatie heeft vrijgegeven voor het publiek meer vragen dan antwoorden opleveren.

 

 

 

Geldprofeten: Documentaire onthult wie de enige biljonairs op aarde zijn

Toen Napoleon in Waterloo vocht tegen de Britse Graaf van Wellington, stonden beide legers daar dankzij Rothschild geld. Toen het Suezkanaal gegraven werd, ging dat met centen van de Rothschilds.

Toen de wereldberoemde diamanthandel De Beers werd opgericht, gebeurde dat met Rothschild inbreng. En toen de Londense metro werd uitgebouwd, kon dat dankzij Rothschild financiering.

Al generaties lang staat de naam Rothschild vooral voor geld. Niet voor niets werd stamvader Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) in 2005 door businessmagazine Forbes uitgeroepen tot één van de tien meest invloedrijke zakenmensen aller tijden.

‘Ik controleer het Britse geld’

De Duitser startte rond 1760 in Frankfurt de Rothschildbank en breidde de macht daarvan uit door vier van zijn vijf zonen Europa in te sturen: naar Wenen, Londen, Napels en Parijs.

De slimste van alle Rothschilds moet Mayers zoon Nathan zijn geweest, de stichter van de Londense tak en ooit de rijkste mens op aarde. “Het kan me niet schelen welke marionet er op de Britse troon zit. Wie de Britse geldstroom controleert, die controleert het Britse rijk. En ik controleer het Britse geld.”

Volgens de rijkenlijst van Forbes zijn Bill Gates, Amancio Ortega en Warren Buffett de rijkste mensen op aarde. Zij beschikken over een fortuin van 60 tot 75 miljard dollar. Na enig graafwerk kom je er al snel achter dat er mensen zijn die nog veel rijker zijn dan Gates en Buffett.

Machtswellustigen

Deze documentaire toont hoe de familie Rothschild een fortuin van meer dan 500 biljoen dollar heeft weten te vergaren. Toch komen we nooit een telg van de steenrijke bankiersfamilie tegen in de rijkenlijst.

Een citaat dat de ambitie weergeeft van deze machtswellustigen: “Geef mij de macht over het geld van een land en het maakt mij niet uit wie haar wetten schrijft.” – Mayer Amschel Rothschild.

In de documentaire wordt de geschiedenis opgetekend van het wereldwijde imperium van de familie Rothschild. Hoewel het één van de machtigste families ter wereld is, zijn er maar weinig mensen die de naam kennen.

Dit zijn de geldprofeten of verborgen keizers van de wereld. Oxford-onderzoeker Niall Ferguson schetst een beeld van deze invloedrijke familie en licht een tipje van de sluier op over de geheimen van hun succes.

 

 

Koning Willem-Alexander en premier Rutte naar beruchte Bilderbergconferentie

rutte-willem-alexander

Koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte zijn deze week bij de beruchte Bilderbergconferentie, waar volgens sommigen de groten der aarde over ons beslissen. De bijeenkomst wordt van 9 tot 12 juni gehouden in het luxueuze hotel Taschenbergpalais in Dresden.

Prinses Beatrix, sinds 1976 vaste deelnemer aan de met veel geheimzinnigheid omgeven besloten bijeenkomsten, is er voor het eerst sinds jaren niet bij. Ook de Spaanse koningin Sofia, eveneens regelmatige bezoeker, laat verstek gaan.

Beslotenheid

Beatrix introduceerde Willem-Alexander in 2001 en 2008 al bij het besloten gezelschap, dat nooit mededelingen naar buiten brengt over de besproken onderwerpen. De Bilderbergconferentie werd in 1954, mede op initiatief van zijn grootvader prins Bernhard, voor het eerst gehouden.

Dit jaar zijn er 130 deelnemers uit 20 landen. Behalve politici zijn ook directeuren van grote corporaties, invloedrijke media en instellingen als de Wereldbank uitgenodigd om in alle beslotenheid te vergaderen.

Opvallende namen

Er zijn ook een aantal andere Nederlanders uitgenodigd. Opvallende namen op de gastenlijst zijn burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, Shell-topman Ben van Beurden, staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu en wethouder Ollongren van Amsterdam. Econoom Victor Halberstadt is aanwezig als lid van de organisatie.

Wie een uitnodiging krijgt voor de conferentie weet dat hij of zij door de organisatie wordt gezien als invloedrijk figuur of als iemand die dat in de toekomst mogelijk wordt.

 

 

Professor: “We moeten complottheorieën over Bilderberg niet zomaar verwerpen”

De Bilderbergconferentie is vanwege de hooggeplaatste gasten en het weinige dat er over naar buiten komt al jaren één van de meest intrigerende organisaties ter wereld.

“Die Bilderbergconferentie is zo geheimzinnig, omdat de gasten die er komen er zo geheimzinnig over doen,” zegt Gerard Aalders, schrijver van het boek De Bilderbergconferenties in Z Today. “Er mag niks over uitlekken, tenminste niet over de gesprekken.”

Dat zorgt voor de vele complottheorieën die de ronde doen, zegt hij. Zo zouden er plannen gesmeed worden om chips in ieders hoofd te implanteren, mensen uit te roeien omdat er overbevolking op aarde dreigt en gewerkt worden aan een Nieuwe Wereldorde. Op de conferentie zou verder besloten zijn tot de oorlog in Kosovo.

Het hotel in Dresden waar de conferentie dit jaar wordt gehouden, is veranderd in een ware vesting. Rondom zijn afzettingen met betonblokken geplaatst en er zijn zo’n 400 politieagenten op de been.

 

 

 

Bewijs voor tijdreizen? Apple-topman ontdekt ‘iPhone’ in 350 jaar oud Nederlands schilderij

iphone-rijksmuseum

Apple-topman Tim Cook deed maandag tijdens een bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam een wel heel bijzondere ontdekking. Volgens Cook is in een 350 jaar oud schilderij van het museum duidelijk een iPhone te zien.

De bestuursvoorzitter van de elektronicagigant bracht samen met oud-eurocommissaris Neelie Kroes een bezoek aan het Rijksmuseum. Het tweetal raakte aan de praat over een schilderij uit 1670 waarin Cook een iPhone dacht te zien.

“Ik dacht dat ik wist wanneer de iPhone is uitgevonden, maar nu weet ik dat niet meer zo zeker,” citeerde nieuwszender CNBC hem. “Het is lastig te zien, maar ik zweer je dat het een iPhone is.”

Het werk is getiteld ‘Het aanreiken van een brief in een voorhuis’ en gemaakt door Pieter de Hooch. Wim Pijbes, directeur van het Rijksmuseum, deelde het verhaal van CNBC op Twitter.

After visiting Apple CEO Tim Cook: I saw an iPhone in a 346-year-old painting http://cnb.cx/1WSKRAg 

Photo published for Apple CEO Tim Cook saw an iPhone in a nearly 350-year-old painting

Apple CEO Tim Cook saw an iPhone in a nearly 350-year-old painting

Apparently the iPhone was invented nearly 350 years ago, according to Apple boss Tim Cook’s interpretation of a painting.

Volgens de Britse Daily Express gaan er geruchten rond dat Apple al heeft geëxperimenteerd met tijdreizen.

 

 

 

Onder Roemenië ligt een 5,5 miljoen jaar oude ‘buitenaardse’ wereld verborgen

tunnel-roemenie

In 1986 werd in Roemenië gezocht naar een geschikte locatie voor een nieuwe elektriciteitscentrale bij de Zwarte Zee. Tijdens werkzaamheden stuitten bouwvakkers op 20 meter diepte op een bizar onaangetast ecosysteem.

Het ecosysteem bevindt zich in een aantal smalle ondergrondse tunnels, die door middel van een dikke laag ondoordringbare klei zijn afgesloten van de bovenwereld.

Deze indrukwekkende plek, die de Movile-grot is gedoopt, is naar schatting 5,5 miljoen jaar afgesloten geweest. De lucht is er warm en dodelijk en bevat giftige gassen en weinig zuurstof. De tunnels zijn smal en donker. Wat de wetenschappers die dit ondergrondse stukje Midden-aarde zijn binnengegaan nog het meest verbaasd, is dat het er wemelt van leven.

Geen ogen

In Movile zijn schorpioenen, wormen, spinnen, bloedzuigers en nog onbekende microben gevonden. Er zijn liefst 33 nieuwe soorten aangetroffen.

“Alle wezens die we zagen zijn helemaal wit,” zei microbioloog Rich Boden in een interview. “Ze hebben geen pigment omdat er geen zonlicht is, je kunt dwars door ze heen kijken.”

De meeste soorten hebben geen ogen. Die hebben plaatsgemaakt voor langere voelsprieten en armen. “Ik vond het vreemd dat spinnen er nog steeds hun web maken omdat er geen vliegen zijn, maar toen zagen we kleine insecten die in de lucht springen en vervolgens in het web verstrikt raken,” voegde Boden toe.

Matten

Wetenschappers konden in eerste instantie moeilijk begrijpen hoe deze wereld kon floreren onder zulke omstandigheden. Toen zagen ze enorme ‘matten’ op de muren van de grot. Die bevatten vele miljoenen piepkleine bacteriën die zwavel en ammonia omzetten in energie.

“De bacteriën leven daar waarschijnlijk al veel langer dan vijf miljoen jaar,” zei microbioloog J. Colin Murrell. De voorwaarden voor leven in de grot zijn zo uniek dat de Roemeense pers een wetenschapper citeerde die zei dat het ecosysteem gemakkelijk een kernoorlog zou kunnen overleven.

In 2011 filmde Boden hoe hij afdaalde in deze unieke onderwereld. Je kunt een deel van zijn reis in onderstaande video bekijken:

 

 

Deze kerngeleerde heeft een belangrijke boodschap over ‘UFO’s die uit nabijgelegen zonnestelsels komen’

stanton-friedman

De Canadese kerngeleerde Stanton T. Friedman is bekend van het onderzoek naar het Roswellincident. In 1978 had hij een ontmoeting met oud-majoor Jesse Marcel, die in 1947 betrokken was bij de berging van de resten van wat de luchtmacht een weerballon noemde.

Marcel verklaarde in 1978 tegenover Friedman dat het geen weerballon geweest was, maar toch een buitenaards ruimtevaartuig. Friedman vond in Roswell nog tientallen andere getuigen, onder wie zelfs een generaal, die de lezing van Marcel bevestigden.

Friedman schreef er een boek over, The Roswell Incident, waarna nog veel meer getuigen zich meldden en er nog tientallen boeken verschenen. De kerngeleerde besloot dat er een doofpotoperatie ‘van kosmische Watergate-proporties’ had plaatsgevonden.

Project Blue Book

Hij is ervan overtuigd dat de Amerikaanse autoriteiten destijds bewust het hele voorval onder het tapijt hadden geprobeerd te vegen, om onrust onder de bevolking te voorkomen.

In een lezing op het MUFON Symposium 2015, die nu gratis op YouTube kan worden bekeken, gaat de wetenschapper in op de resultaten van grote studies zoals Project Blue Book, geheime UFO-stukken en foto’s van UFO’s die volgens wetenschappers authentiek zijn.

Witte Huis

Hij noemt ook een aantal redenen waarom aliens de aarde bezoeken zonder in de voortuin van het Witte Huis te landen en waarom overheden bewijs achterhouden.

In zijn boek Flying Saucers and Science: A Scientist Investigates the Mysteries of UFOs stelt Friedman dat UFO’s uit relatief nabijgelegen zonnestelsels afkomstig zijn.

 

 

 

Tonen deze beelden een tijdreiziger met een smartphone bij een bokswedstrijd in 1995?

bokswedstrijd-tijdreiziger

Het internet is in de ban van een filmpje van een bokswedstrijd in 1995 tussen Mike Tyson en Peter McNeeley, waarin een toeschouwer een smartphone lijkt vast te houden. Dat melden diverse media.

De eerste cameratelefoon werd echter pas in 2000 verkocht. Volgens complottheoretici kan de toeschouwer een tijdreiziger zijn uit de toekomst. Sceptici zeggen dat het mogelijk gaat om één van de eerste digitale camera’s.

De wedstrijd vond plaats in Las Vegas. Het was voor het eerst in vier jaar tijd dat Tyson weer in de ring stond. De beelden zijn in september 2015 op YouTube geplaatst, maar worden op dit moment veelvuldig verspreid.

‘In 1995 hadden we telefoons, maar zaten er nog geen camera’s op’

YouTube-gebruiker JammyBantam, die het oorspronkelijke filmpje op internet plaatste, stelt dat in het midden van het voorwerp een lens zit, net als bij een smartphone, en dat het apparaat in geen enkel opzicht lijkt op camera’s die in de jaren negentig zijn ontworpen.

“Ik weet niet of het een tijdreiziger is of niet, maar niemand kan uitleggen wat voor camera het is; een QV-100 heeft geen zilveren randje aan de rechterkant en deze camera heeft geen zwarte lijn onder de lens,” schrijft JammyBantam onder de video.

Anderen verspreiden de beelden in de hoop dat iemand meer informatie over het mysterieuze apparaat kan geven. Scott C. Waring plaatste het filmpje op zijn blog UFOSightingsDaily.com. “Wat we hier hebben is een tijdreiziger die terug in de tijd is gereisd om zijn favoriete bokser in actie te zien,” schrijft hij. “In 1995 hadden we telefoons, maar zaten er nog geen camera’s op.”

Camcorder?

Sommigen wijzen erop dat er in de jaren negentig camcorders waren die op het voorwerp in het filmpje lijken. “Ik heb wat onderzoek gedaan en er waren enkele camcorders in die periode die enigszins hierop leken,” zei YouTube-gebruiker AllThingsCreepy.

Begin dit jaar was het wereldwijde web in de ban van een Grieks beeldhouwwerk dat zou bewijzen dat tijdreizen mogelijk is. Het meer dan 2000 jaar oude reliëf toont een vrouw op een troon die een laptop in haar handen lijkt te hebben.

Sceptici beweerden toen dat het ging om een ondiepe doos waar sieraden in bewaard werden of een wastafeltje waar met een griffel in geschreven kon worden.

En pas geleden trok de kleding van een 1500 jaar oude mummie uit Mongolië de aandacht van complotdenkers. Ze leek namelijk Adidasschoenen te dragen. Aanhangers van complottheorieën zagen er bewijs in dat tijdreizen mogelijk is.

 

 

 

Wat heeft de Illuminati te maken met genetische experimenten en de nephilim?

Nephilim gevallen-engel

Schrijver, fotograaf en radiopresentator Steve Quayle was onlangs te gast bij The Jim Bakker Show om te praten over de nephilim. In vroege christelijke geschriften zijn deze nephilim (de gevallenen) een volk van reuzen ontstaan door de vermenging van de ‘zonen van goden’ met menselijke vrouwen.

Wie waren deze reuzen? Waar kwamen ze vandaan? Waar zijn ze naartoe gegaan en komen ze weer terug? In de Bijbel wordt meerdere keren verwezen naar de nephilim:

We hebben daar zelfs reuzen gezien, de Enakieten. Vergeleken bij dat volk van reuzen voelden wij ons maar nietige sprinkhanen, en veel meer zullen we in hun ogen ook niet geweest zijn – Numeri 13:33.

In die tijd en ook daarna nog, zolang de zonen van de goden gemeenschap hadden met de dochters van de mensen en kinderen bij hen kregen, leefden de giganten op aarde. Dat zijn de befaamde helden uit het verre verleden – Genesis 6:4.

Sinister plan

Quayle stelt dat de reuzen zijn voortgekomen uit de gevallen engelen, de nephilm. Hij voegt toe dat de reuzen rephaim werden genoemd.

Volgens Quayle zijn ze naar de aarde gekomen om de mensheid te corrumperen. De genetische experimenten die wetenschappers momenteel uitvoeren zijn in zijn ogen onderdeel van een sinister plan van de Illuminati om de mensheid tot slaaf te maken.

Het Amerikaanse leger spendeert bijvoorbeeld miljoenen dollars aan de ontwikkeling van een implantaat dat het menselijk brein in staat zou stellen om rechtstreeks te communiceren met computers. Als ze daarin slagen, zijn de eerste cyborgs een feit.

Grootste cover-up in de geschiedenis

De schrijver merkt op dat er gigantische bouwwerken staan in onder meer Zuid-Amerika en Bulgarije, bestaande uit stenen die vele duizenden tonnen per stuk wegen en perfect in elkaar passen. Stenen die we vandaag de dag niet van hun plek kunnen krijgen, aldus Quayle.

Een cameraploeg die hij naar Bolivia had gestuurd belandde bijna in de gevangenis, omdat het leger dit soort dingen ‘in de doofpot stopt’. “De grootste cover-up in de geschiedenis is niet wat je boven de grond ziet, maar eronder,” besloot Quayle.

Bekijk het fragment hieronder:

 

 

 

 

 

Japanse stad bedekt met mysterieus schuim na krachtige aardbeving

schuim-japan

In de afgelopen dagen werd Japan meerdere keren opgeschrikt door zware aardbevingen. De bevingen hadden in de stad Fukuoka ook een vreemd neveneffect. Een mysterieus schuim bedekte de stad als een dik tapijt, zo schrijft The Independent.

Fukuoka, gelegen in het zuiden van Japan, bevond zich op 90 kilometer van het epicentrum toen een krachtige aardbeving van 7,3 op de schaal van Richter de stad trof. Op zaterdag waren de straten van de stad bedekt met wit schuim.

Op de sociale media werden veel foto’s geplaatst van het merkwaardige verschijnsel. Sommigen dachten dat door de aardbeving misschien een ondergrondse leiding was gebarsten. Een woordvoerder van de stad zei niets over het schuim te weten. Het fenomeen blijft dus vooralsnog een mysterie.

CgGZWJQUAAABiNa

CgGZWJPVAAQsS2G

CgGavXgVAAEBHXs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CgGVhKaVAAAmj7y

 

 

 

 

 

TTIP-Referendum! Wat is het probleem?

Image1

 

TTIP staat voor Transatlantic Trade and Investment Partnership. TTIP is een handelsverdrag waarover de Europese Commissie sinds 2013, namens alle lidstaten van de EU, onderhandelt met de Verenigde Staten. Als het er komt zal TTIP het grootste handelsakkoord zijn dat ooit is afgesloten. TTIP is zeer ambitieus en gaat over veel verder dan ‘traditionele’ handelsverdragen die zich vooral importheffingen en handelstarieven richt. TTIP gaat daarentegen vooral over het gelijktrekken van verschillen in wetgeving en standaarden tussen de VS en de EU om zo handel te stimuleren. Deze democratisch tot stand gekomen wetgeving en standaarden zijn de inzet geworden van de TTIP onderhandelingen.

Geheime onderhandelingen, geen democratische controle

De onderhandelingen vinden achter gesloten deuren plaats. Zelfs de door ons gekozen volksvertegenwoordigers in Den Haag en Brussel krijgen maar beperkt toegang tot de onderhandelingen. Pas aan het einde van de rit wordt TTIP in zijn geheel op tafel gelegd. Het Europees Parlement en de Tweede Kamer mogen vervolgens alleen ‘ja’ of ‘nee’ zeggen tegen de deal. Het voorstel mag niet worden aangepast. De beperkte toegang tot de onderhandelingen in combinatie met deze alles-of-niets keuze leidt tot een ondermijning van de democratische controle op het proces.

Minder zeggenschap, slechtere wetgeving

Omdat TTIP wetgeving tussen de EU en de VS op grote schaal gelijk wil trekken wordt de ruimte voor ons als Nederland om zelf democratische besluiten te nemen ernstig beperkt. TTIP wil niet alleen huidige maar ook toekomstige wet- en regelgeving tussen de EU en de VS zoveel mogelijk gelijktrekken. Hiervoor zullen nieuwe, ongekozen, bureaucratische overlegorganen in het leven worden geroepen. Nieuwe wetgeving zal door deze ‘regulatory cooperation’ achter gesloten deuren en in consultatie met het bedrijfsleven worden opgesteld. De besluitvorming komt hierdoor verder van de Nederlandse burger af te staan die daardoor minder invloed zal hebben op het eindresultaat.

Schadeclaims tegen de democratie

Tot slot zal TTIP buitenlandse bedrijven in staat stellen om schadevergoedingen te eisen van de Nederlandse overheid wanneer die democratisch tot stand gekomen beleid wil doorvoeren dat mogelijk een negatief effect zal hebben op de winsten en investeringen van de bedrijven in kwestie. Denk hierbij aan verscherpte consumentenbescherming, milieuwetgeving of verbeterde arbeidsvoorwaarden. De schadeclaims die bedrijven indienen bij dit soort arbitragezaken kunnen in de miljarden lopen. Schadeclaims waar de belastingbetaler mogelijk voor op moet draaien. Bedrijven kunnen op deze manier de Nederlandse overheid onder druk zetten om verbeterde wetgeving af te zwakken of niet in te voeren.

TTIP Referendum noodzakelijk

TTIP zal verstrekkende gevolgen hebben voor onze samenleving en de manier waarop we onszelf besturen. Doordat de onderhandeling in het geheim worden gevoerd kunnen Nederlanders nauwelijks invloed uitoefenen op het proces, zelfs niet via de door hen gekozen volksvertegenwoordigers in Den Haag en Brussel. Het is daarom van groot belang dat als TTIP er komt we in Nederland een referendum organiseren over dit handelsverdrag. Via een referendum kunnen Nederlandse burgers laten weten wat ze vinden van TTIP en kunnen zij een breed maatschappelijk debat over dit handelsakkoord afdwingen dat nu door het geheime karakter van de onderhandelingen niet mogelijk is.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het TTIP-Referendum

 

 

Voor iedereen op aarde $70 miljoen als Rothschild zijn vermogen deelt

Guy de Rohschild

Guy de Rothschild

Wanneer het geschatte vermogen $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar) van de bankiersfamilie “De Rothschild” onder de wereldbevolking verdeeld zou worden dan zou iedere wereldburger 70 miljoen dollar ontvangen.
Dit is een astronomisch bedrag die het voorstellingsvermogen vér te boven gaat. Zo verschrikkelijk veel geld kan onmogelijk in één mensenleven bij elkaar worden geharkt. Het lijkt zelfs onmogelijk dat zoveel familiebezit opgebouwd kan worden over een aantal generaties. Toch heeft de Rothschild familie dit huzarenstukje geleverd in nog geen tweeënhalve eeuw.

(door redactie toegevoegd op 6 nov) Als uitgangspunt voor dit enorme vermogen is $ 6 miljard dollar genomen waar de Rothschild familie volgens Frederick Morton (officiële biograaf van de familie) in 1850 over beschikte. Dit bedrag is omgerekend met een investeringsgroei van 8% over 150 jaar met als resultaat $ 491,409.triljoen. (internationaal worden er verschillende waarden aan een triljoen gegeven,wij hebben gekozen voor de goedkoopste variant, nl. een 1 met 12 nullen).

Rothschild

red shieldDe stamvader van de Rothschild familie werd in 1744 in Frankfurt (Duitsland) geboren als Mayer Amschel Bauer. De vader van Mayer was de Asjkenazische Jood Moses Amschel Bauer, goudsmid en in het bezit van een pandjeshuis. Toen Moses Bauer overleed nam Mayer het pandjeshuis over van zijn vader en begon van daaruit zijn imperium op te bouwen. Boven het pandjeshuis van de oude Bauer was een rood schild geplaatst die op de kleine Mayer Amschel veel indruk maakte. Toen hij op latere leeftijd in contact kwam met de hoge adel en daar als goudhandelaar zaken mee ging doen liet hij de familienaam Bauer veranderen in Rothschild.

Papieren goud en fractioneel bankieren

Als goudhandelaar en goudbewaarder brachten de rijken en de adel hun goud bij Rothschild en kregen hiervoor een document als bewijs van het gewicht in goud wat in bewaring was afgegeven. Als spoedig gingen die  documenten een eigen leven leiden en werden deze gebruikt om financiële transacties te doen zonder dat het goud de kluizen van Rothschild hoefde te verlaten. De sluwe Mayer Amschel merkte al gauw dat het bij hem in bewaring gegeven goud zelden of nooit werd opgeëist, omdat deze documenten als een soort van bankbiljetten gingen functioneren waarmee de transacties betaald werden. Men vertrouwde er volledig op dat, wanneer een document werd ingeleverd, het op het document vermelde gewicht in goud zou worden meegegeven. Dit bracht hem op het idee  om het bij hem in bewaring gegeven goud uit te gaan lenen aan derden die hem hiervoor een rentevergoeding moesten betalen. Zodoende werd hij de eerste bankier die het ‘papieren goud’ introduceerde en het fractioneel bankieren in praktijk bracht, maar feitelijk een crimineel was omdat het vertrouwen van degenen die het goud bij hem in bewaring gaven door deze manier van handelen ernstig werd geschonden.

Obsessie voor centrale banken

Mayer Amschel Rothschild kreeg vijf zonen en vijf dochters. Zijn vijf zonen stuurde hij naar vijf belangrijke Europese steden die alle vijf belangrijke posities in de bankierswereld bemachtigden. De belangrijkste van de vijf zonen was de naar Londen gestuurde Nathan Mayer Rothschild. Gedreven door het succes van zijn vader werd hij geobsedeerd door de wens een centrale bank op te richten met het recht om geld te mogen creëren. Als voorbeeld had hij de “Bank of England” die in 1694 werd gesticht als de bankier van de Britse regering onder het koningschap van Willem III, koning van Engeland en stadhouder van Holland, Zeeland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. In 1688 werd Willem III de Engelse troon beloofd als hij de heersende bankiers het recht gaf om geld te creëren. Zijn twijfel hierover werd weggenomen doordat hij tegen 8 % rente zoveel mocht lenen als hij wilde en de bankbiljetten het opschrift kregen “The Bank of England – redeemable (inwisselbaar tegen) in Gold or Silvercoins”. In 1694 werd de  Bank of England (BoE) gesticht, die op haar beurt weer een voorbeeld werd voor de banken op het continent. Het brein hierachter was William Patterson; een vooraanstaand bankier. Hij stemde er in toe de koning te voorzien van goud uit zijn eigen bankreserve en papiergeld, om zodoende de enige bankier te worden van de Engelse schatkist. Zodoende werd de Bank of England een privé-onderneming. Nathan Mayer Rothschild kwam in 1814 in het bezit van de Bank of England toen hij door manipulatie van de beurs tijdens de val van Napoleon Bonaparte de zeggenschap kreeg over de totale Engelse economie inclusief de Bank of England. Uit die tijd stamt zijn gezegde: “Give me control of a nation’s money, and I care not who makes the laws”.

Grootste schuldeiser ter wereld

Evelyn Robert de Rothschild

Sir Evelyn de Rothschild

Hierna hebben de nazaten van de Rothschild familie niet stilgezeten en zijn, samen met hun bancaire vriendjes,  gestaag in het bezit gekomen van bijna alle centrale banken in de wereld, waaronder ook de Amerikaanse Federal Reserve System in 1913. Met hun uit het niets tevoorschijn getoverde geld kopen zij staatsobligaties op van alle landen ter wereld waardoor de overheidsschulden mondiaal inmiddels zo hoog zijn opgelopen dat deze nooit meer kunnen worden terugbetaald. Op 1 januari 2012 bedroeg de totale globale buitenlandse schuld een miljoen keer een miljard dollar. Als geweten is dat het proces van renteontvangsten al 250 jaar lang aan één stuk door dag in dag uit richting centrale bankiers gaat en we tellen ook de renteontvangsten uit de particuliere sector hierbij op dan komt het duizelingwekkende vermogen van de Rothschild bankiers in een meer geloofwaardig perspectief te staan. De machtspositie van de bankiers is buiten alle proporties geraakt en maakt dat zij zich inderdaad geen zorgen meer hoeven te maken over wie de wetten maakt. Voor de vele misdaden die de afgelopen decennia door de bankiers zijn gepleegd is er letterlijk niet één van in de gevangenis terechtgekomen. Zij zijn de grootste schuldeisers ter wereld en laten de bevolking van complete landen in armoede creperen. Ondertussen plunderen (bail in Cyprus, Griekenland) en frauderen (Libor) de bankiers en hun politieke lakeien er nog steeds naar hartenlust op los en wordt alle welvaart die de afgelopen 100 jaar met bloed, zweet en tranen is verkregen opgeofferd aan de schathemelrijke particuliere eigenaars van de banken c.q. centrale banken.

Ondanks de schulden die zij uit hebben staan wentelen zij zich in een rijkdom die zijn weerga niet kent. Niet zo verwonderlijk natuurlijk omdat zij voor de schulden, die voor ons angstig reëel zijn, zelf geen cent hebben hoeven investeren. Deze uit het niets getoverde geldstroom levert hen al 250 jaar lang dag in dag uit astronomische rente inkomsten op en iedereen die deze particuliere geldcreatie aan de kaak stelt wordt vakkundig uit de weg geruimd (moord op President Lincoln, mislukte  aanslag op President Jackson, moord op President Garfield en moord op President Kennedy)

Is dit nou echt wat de mensheid wil? Het recht op geldcreatie en de revenuen ervan behoren toe aan het volk en niet aan een kleine kliek van ‘elite’ en criminele private bankiers. Wordt het geen tijd dat we ons eens achter de oren gaan krabben en het heft in eigen hand gaan nemen?

Hieronder een paar paleizen die geen koning of keizer zich nog kan veroorloven, maar waarvan het bezit voor een Rothschild bankier geen enkel probleem oplevert.

 

Rothschild palace1

rothschild palace2

rothschild palace3

rothschild palace4

rothschild palace5

rothschild palace6

rothschild palace7

rothschild palace8

 

 

De top van de geldpiramide, de Rothschilds

Schloss Hinterleiten, Oostenrijk. Eén van de vele familieoptrekjes van de Rothschilds

Schloss Hinterleiten, Oostenrijk. Eén van de vele familieoptrekjes van de Rothschilds

Geef me de macht over het geld van een natie
en het is me om het even wie haar wetten maakt.” 

~ Mayer Amschel Rothschild

Het is belangrijk dat we begrijpen dat de controle van de Engelse centrale bank op 27 Juli 1694  in handen kwam van private bankiers en wat voor gevolgen dit heeft gehad.

Vanaf dat moment kregen private bankiers via een wet opgesteld door Koning Willem III van Oranje het recht om geld als schuld uit het niets te scheppen, daarbovenop mochten en mogen deze private bankiers ook nog eens rente vragen over die uit het niets geschapen schulden aan overheden. Het gewone volk dient daarbij als belasting betalend onderpand voor deze schulden aan de bankiers.

Overheden zijn hierdoor tot vandaag de dag afhankelijk van private bankiers om een geldsysteem te hebben in hun eigen land, en om zelf aan extra geld te komen naast belastingen of winsten uit staatsbedrijven. De totale Nederlandse staatsschuld, 473 miljard euro (per september 2015) is geheel op deze methode door private bankiers uit het niets geschapen en elk jaar opnieuw mag het hele Nederlandse volk vele miljarden aan belasting betalen om de jaarlijkse rente op die staatsschuld te betalen.

Bij het verlenen van de Royal Charter voor de stichting van de Bank of England in 1694 heeft Willem III van Oranje met de volgende zaken ingestemd:

  • Het alleenrecht van de bank om geld te drukken voor de overheid (issue of notes)xxv
   Professor Caroll Quigley, voormalig mentor van Clinton, en onderzoeksjournalist Ellen Hodgson citeren van Paterson de volgende uitspraak: “De bank heeft het recht van renteheffing op alle geld dat zij uit het niets creëert.” Deze uitspraak is onder andere te vinden in een circulaire om aandeelhouders aan te trekken.xxvi Dat ‘niets’ bestaat destijds uit het papiergeld dat de bank mag drukken, zonder gouddekking. Voor elk pond goud in de kluis, mag de bank tien ponden in papiergeld uitgeven. Dit beginsel van ‘fractioneel bankieren’ passen alle moderne centrale banken tegenwoordig toe. Sinds 1971 is onder president Nixon de goudstandaard echter helemaal opgegeven en ontstaat ‘geld’ enkel bij de gratie van de drukpers of tegenwoordig: het toetsenbord van de computer.xxvii
  • Het recht over het gecreëerde geld rente in rekening te brengen aan de staatxxviii 
   De rentevergoeding bedraagt 8% waarmee het fenomeen staatsschuld is geboren. De staatsschuld wordt vervolgens verhaald op de burger in de vorm van belastingen. Onmiddellijk wordt belasting ingevoerd op een groot aantal goederen. Door deze constructie lopen de bankiers geen risico en zijn zij verzekerd van een ‘eeuwigdurend’ inkomen.xxix
  • Het papiergeld van de te vestigen Bank of England moet ‘legal tender’ zijn
   Dat wil zeggen, ondanks de waardeloosheid van het papier zelf, door de overheid gelegaliseerd als betaalmiddel. Dit betekent voor de bank dat zij van haar zijde behalve voor de drukkosten geen kosten hoeft te maken voor geldcreatie, noch het gedrukte papiergeld door werkelijke waarde hoeft te dekken, maar door rente wel maximale winsten incasseert en zich daadwerkelijke waarde mag toe-eigenen bij onteigening van schuldenaars.xxx
  • Het onafgebroken handhaven van schuld
   Patterson wil voorzien in een ‘fund for perpetual interest’,xxxi hetwelk inhoudt dat het geenszins de bedoeling is dat wordt terugbetaald. Feitelijk is er sprake van een permanente lening waarover rente wordt betaald zonder de hoofdsom ooit terug te betalen.xxxii Dit betekent niet minder dan een revolutie in overheidsfinanciën.xxxiii Bij de creatie van geld voor de overheid ontstaat dus onmiddellijk schuld: geld ÍS schuld. Zo houden de eigenaars van de bank als schuldeisers hun politieke invloed. (Willem maakt voor zijn oorlog in 1694 een staatsschuld bij de Bank of England van 1.250,000 pond sterling tegen een rente van £ 100,000 per jaar. In 1698 is deze schuld gestegen tot 1.600,000 pond).xxxiv
  • De geldcreatie in privéhanden
   Het eigendom van de centrale Bank of England is in privé handen.xxxv
  • De geheimhouding van aandeelhouders 
   De namen van deze eigenaar-bankiers blijven geheim en zij krijgen het recht de Bank of England te vestigen: de nieuwe centrale wereldbank. Het zijn “goed bekend staande vermogensbeheerders en handelslieden van hoog aanzien.”xxxvi
  • Bron: Deel 4, het verraad van Oranje van de wereld in Gijzeling, deel 1234 en 5

Al meer dan 300 jaar zijn de personen met de controle over de centrale banken dus in staat geweest de arbeid van hele landen af te romen in Europa via dit mechanisme. Met de verovering van de koloniën door de Europeanen werden centrale banken volgens hetzelfde model in de nieuwe gebieden opgezet. Een volk van een land betaald belastingen om de rente op de staatsschuld van het land te voldoen. Private bankiers die de controle hebben over het mechanisme van geldcreatie in de vorm van schulden krijgen zo dus een percentage van de arbeid van het gehele volk uitgekeerd. Een soort supernationaal feodaal stelsel via het geldmechanisme wat ten goede komt aan een kleine elite.

“Money is Power”, or shall we say, “The Monopoly to Create Credit Money and charge interest is Absolute Power”. 

Als je het zo bekijkt zou je kunnen concluderen dat vroegere koninkrijken en tegenwoordige overheden die het geweldsmonopolie hadden en hebben in een land, in een bepaalde zin de deurwaarders zijn van het internationale bankenkartel. Het is hun taak via belastingheffing en hun monopolie op geweld in het land ervoor te zorgen dat de bevolking betaald. Al betwijfel ik dat politici doorhebben dat ze deze rol spelen.

Ook zet het de rol van ons koningshuis door de geschiedenis heen in een wat minder rooskleurig licht dan we wellicht wensen. De Oranjes hebben letterlijk het hele volk aan de private bankiers verkocht. Of eerlijker gezegd door dat te doen hebben ze hun eigen machtspositie verworven door zo de steun van deze bankenelite te verkrijgen.

Een kleine rekensom wat dit inhoud voor een relatief klein land als Nederland. Nederland had in 2015 een staatsschuld van 473 miljard Euro, laten we hier een rentepercentage van 3% over nemen dan komt het jaarlijkse bedrag aan rente op 14,2 miljard Euro, als we 5% nemen is het zelfs 23,6 miljard Euro. Oftewel ook Nederland betaald jaarlijks alleen in de rente op de staatsschuld tussen de 14 en 23 miljard Euro via dit systeem. Dat u even op de hoogte bent waar u belastinggeld naar toe gaat. En weet waarom ons collegegeld zo nodig moet worden verhoogd en de kosten in de zorg moeten worden teruggebracht…

En is het niet bizar hoe de mainstream media ons vertellen hoe blij Nederland mag zijn dat het geld kan ophalen op de internationale markt tegen slechts een laag rentepercentage… Oftewel we mogen blij zijn dat deze internationale banken slechts een klein percentage van de hele productie van Nederland gratis krijgen puur vanwege hun monopolie op geld als schuld uit het niets creatie.

Evelyn de Rothschild, de rijkste man op aarde

Evelyn de Rothschild, is één van de belangrijkste huidige personen van de rijkste familie op aarde.

Het moge duidelijk zijn dat als je dit spelletje een jaar of 300 hebt kunnen spelen met de meerderheid van de landen van de wereld, je in staat zou moeten zijn om een rijkdom te vergaren waarbij Bill Gates en Rupert Murdoch armoedzaaiers zijn. En wellicht nog veel belangrijker is dat je een macht hebt over overheden die ongekend is omdat je het geldsysteem waar zij en hun bevolking gebruik van maken controleert.

En jawel deze “überelite” bestaat in het echt, al lezen we weinig over deze mensen in de media omdat ze simpelweg de eigenaar zijn van het overgrote deel van de media. Zo werd Reuters, het grootste internationale persbureau in de Westerse wereld 200 jaar geleden al door de Rothschildsopgekocht.

Want dit is een familie die al een paar eeuwen lang één van de grootste spelers in dit segment is. Het vermogen van Evelyn Rothschild wordt door sommigen geschat op 500 biljoen dollar… Al is het de vraag of het überhaupt nog zinvol is om het in geld uit te drukken.  Hieronder daarom een interessante documentaire over deze rijkste familie van de wereld, die uitlegt via welke methodes en mechanismen ze dit o.a. hebben bereikt.

In dit korte interview met Evelyn de Rothschild verteld hij hoe hun familiebedrijf ook vandaag de dag nog steeds veel staatspapier van overheden in bezit hebben. Iets wat de familie dynastie dus al een jaar of 200 heeft gedaan. Winsten van een heel volk afromen via dit prachtig subtiele systeem. Ga naar 3 min 43 seconden waar hij het begint te noemen en ga naar 5 min 15 seconden in het interview waar het ook specifiek onder in beeld komt.

Familie wapen van de Rotschild familie

Familie wapen van de Rothschild familie

Het is wellicht gemakkelijk om nu enigszins boos te worden, echter het is de vraag hoe zinvol dit is.

Het is slechts mijn bedoeling om te laten zien hoe het systeem in elkaar zit en het poppetje aan de top te noemen.

Nu telkens meer mensen het spel doorkrijgen is het wellicht nuttig om te gaan nadenken over een nieuw spel met nieuwe regels.

Laten we met zijn allen een nieuw, eerlijker en beter systeem ontwerpen wat het uitruilen tussen mensen zo gemakkelijk mogelijk maakt en wat niet op een gelijkmatige manier te parasiteren is. Daar schieten we namelijk allemaal wat mee op.

“The few who understand the system,
will either be so interested from it’s profits or so dependant on it’s favors,
that there will be no opposition from that class.” 

~ Rothschild Brothers of London, 1863

 

Verdere informatie:
-) De wereld in gijzeling deel IV – Het verraad van Oranje
-) De OnsGeld beweging voor monetaire hervorming
-) Huidige website van de Rothschild Group
-) Wikipedia – Rothschild family
-) The Rothschild Dynasty
-) Nathaniel Rothschild, the richest Rothschild of them all? – The Daily Mail
-) The Rothschilds and their 200 years of political influence – The Independant
-) Rothschild loses libel case and reveals secret world of money and politics – The Independant
-) Wie vormen het internationale private bankenkartel?
-) Welkom op planeet Rothschild
-) The Liberty Academy – The Most Powerful Family… Ever
-) The Liberty Academy – The Largest One Day Profit… Ever

 

Ze worden nooit ziek, ze weten niets over kanker: Leven Tot wel 120 jaar, Check hun geheimen uit!

fgr

Hun levensstandaard is totaal verschillend van de onze, en de gezonde manier van dat soort van leven moet een voorbeeld voor ons zijn.

Hunza mensen zijn mensen die een bad nemen in koud water, en ze kunnen baby’s baren tot wel 65 jarige leeftijd, wat voor ons ondenkbaar is.

In de zomer eten ze alleen maar rauw voedsel en in de winter gebruiken ze droog fruit, vooral abrikozen, ontkiemde zaden en kaas van schapen.

“Honger lente” wordt de periode genoemd waarin ze vasten, dan eten ze niets behalve het drinken van schoon water.

2 tot 4 maanden drinken ze dat water en verbruiken de abrikoos zaden.

Een van de Hunza mensen, wereldwijd bekend als Said Abdul Mobudu, bracht de werknemers voor de immigratie diensten totaal in de war, toen hij zijn paspoort liet zien waarop stond dat hij 160 jaar oud is.

Ze geloofden hem niet totdat ze controleerden of de man echt 160 jaar geleden is geboren en dat in zijn dorp al de mensen een zeer lange levensduur hebben.

We kunnen iets leren van hen, toch?

Hieronder volgt een video met meer achtergrond informatie over het Hunza volk en hun origine:

 

 

Anonymous ‘hacks website before 55 million people’s data is leaked by second group’

Ben je depressief? “Cashewnoten zijn net zo effectief als Prozac”

cashewnoten-depressie

Steeds vaker wordt bij doodslag en zelfmoord gewezen naar antidepressiva als mogelijke oorzaak. Dat terwijl deze medicijnen juist bedoeld zijn om depressie te behandelen.

Het goede nieuws is dat er een natuurlijk alternatief is voor deze gevaarlijke medicijnen: cashewnoten. Een paar handjes cashewnoten zijn net zo effectief als Prozac, zo blijkt uit onderzoek.

Positieve uitwerking

De noten zijn rijk aan tryptofaan, dat in het lichaam wordt omgezet in serotonine. Deze neurotransmitter heeft invloed op onder meer stemming, slaap en seksuele activiteit. Cashewnoten hebben bovendien een positieve uitwerking op het hart, de bloedvaten en de spijsvertering.

Cashewnoten zorgen vooral in oosterse gerechten voor een bijzonder smaakaccent. Maar ook bij het toetje of als tussendoortje kunnen ze op veel bijval rekenen.

Geen bijwerkingen

Ze bevatten minder vet dan de meeste andere noten, maar ze zijn wel rijk aan koper, magnesium, zink en ijzer en dus zeer geschikt als mineralenleverancier. De noten bevatten ook essentiële vitamines zoals pantotheenzuur, riboflavine en thiamine. Niacine in cashewnoten beschermt ons bovendien tegen dermatitis.

Tryptofaan kan slaapbevorderend en angstdempend werken. Ook heeft het een positieve invloed op de ontwikkeling van de spieren. In twee handjes cashewnoten zit ongeveer 200 mg tryptofaan. Volgens de site Family Health Freedom Network is bewezen dat het stofje net zo effectief werkt als antidepressiva. De noten veroorzaken in tegenstelling tot deze medicijnen geen bijwerkingen.

 

 

31-01-2016

Monsterlijke gaswolk met kracht van twee miljoen zonnen ligt op ramkoers met aarde

smith-wolk

Een onzichtbare gaswolk van spectaculaire omvang ligt op ramkoers met de Melkweg. De gaswolk, die zich met meer dan 1,1 miljoen kilometer per uur voortbeweegt, bevat genoeg energie om twee miljoen nieuwe sterren te vormen.

Mensen die nu leven hebben niets te vrezen, aangezien de botsing waarschijnlijk pas over 30 miljoen jaar gaat plaatsvinden, zo blijkt uit onderzoek dat is gepubliceerd in The Astrophysical Journal.

De wolk is in 1963 ontdekt door de Amerikaanse astronoom Gail P. Smith, en later naar hem vernoemd. De Smith-wolk is door verschillende astronomen nauwkeurig onderzocht met behulp van de Green Bank Telescope en de Hubble-telescoop.

Gehele avondhemel beslaan

Er zijn aanwijzingen dat de Smith-wolk al eens dwars door de schijf van de Melkweg heen is gevlogen. Met behulp van de Hubble-telescoop hebben sterrenkundigen bepaald dat de wolk rijk is aan zwavel, wat erop wijst dat het gevaarte in de Melkweg is gevormd.

Volgens astronomen is de gaswolk ongeveer 11.000 lichtjaar lang en 2500 lichtjaar breed. Als de wolk vanaf de aarde met het blote oog was te zien, zou hij de gehele avondhemel beslaan en 30 keer zo groot zijn als de volle maan.

Spectaculaire explosie

“Onze Melkweg bevat zo’n 100 miljard zonnen,” zei Andrew Fox van het Space Telescope Science Institute in Baltimore. “Als de wolk ermee in aanraking komt, zal er een spectaculaire explosie volgen, waarbij genoeg energie vrijkomt om twee miljoen nieuwe sterren te kunnen vormen.”

Rond onze Melkweg zwermen honderden hogesnelheidswolken als de Smith-wolk. Het zijn waarschijnlijk overgebleven bouwstenen uit de tijd dat ons zonnestelsel nog in aanbouw was of de restanten van kleine sterrenstelsels die miljarden jaren geleden zo dicht langs de Melkweg zijn gescheerd, dat ze aan flarden werden getrokken.

Astronomen proberen nog altijd te verklaren waarom de Smith-wolk de Melkweg ooit heeft verlaten.

CZ5_1wIUAAIhkP9

 

 

18-01-2016

Vliegtuigpassagier spot ‘mysterieuze figuur’ op 10.000 meter hoogte.

figuur-wolken

Er is op dit moment veel aandacht op internet voor een foto van iets wat lijkt op een reusachtige robot die over de wolken loopt. De foto is gemaakt door een vliegtuigpassagier.

Nick O’Donoghue (30) uit Ierland bevond zich aan boord van een vlucht van EasyJet van Oostenrijk naar Cork toen hij de bizarre figuur in de lucht zag en zijn camera pakte.

IJzeren reus

De foto verscheen eerst op Joe.ie en later op Reddit, waar honderden mensen op de foto reageerden. De figuur deed sommigen denken aan de ijzeren reus, een animatiefilm uit 1999, terwijl anderen de schaduw vergeleken met de wolkenmannen uit het kinderboek de reuzenperzik van Roald Dahl.

Vliegtuigpassagier spot 'mysterieuze figuur' op 10.000 meter hoogte

Close-up van de figuur (Imgur)

Een aantal mensen denkt dat de figuur bestaat uit rookwolken van een nabijgelegen elektriciteitscentrale of fabriek.

Vreemde wolkenformatie

De figuur doet O’Donoghue denken aan de mascotte van Michelin. “Ik zat bij het raam en naast me zaten twee collega’s,” zei hij. “Toen verscheen plotseling deze figuur. Ik vroeg de dames naast me of zij het ook konden zien. Ze waren onder de indruk. Ik maakte vervolgens enkele foto’s. De figuur was zo’n twee minuten zichtbaar. Hij deed me denken aan de mascotte van Michelin, maar ik heb werkelijk geen idee wat het was.”

“Waarschijnlijk is het een vreemde wolkenformatie, maar ik ben wel benieuwd wat iemand met kennis over wolken hiervan zou zeggen,” besloot hij.

 

Zeldzame samenstand: Vanaf woensdag vijf planeten samen te zien aan de hemel

vijf-planeten

Voor het eerst in 10 jaar is het mogelijk om vijf heldere planeten bij elkaar te zien aan de hemel. Vlak voor zonsopkomst kun je tussen Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus een denkbeeldige lijn trekken.

De samenstand, waarin de planeten dicht bij elkaar lijken te staan, is van woensdag 20 januari tot het einde van februari te zien.

Venus, Mars, Jupiter en Saturnus zijn sinds begin dit jaar al aan de ochtendhemel te zien. Jupiter is de heldere stip in het zuiden, daarnaast staat Mars, gevolgd door Saturnus en Venus, die boven de oostelijke horizon is waar te nemen. Nu ook Mercurius zich bij het viertal voegt is de familie compleet.

Mercurius zal in eerste instantie laag boven de oostelijke horizon te zien zijn. Rond begin februari staat de planeet net onder Venus.

Maan

Er is nog een reden om voor zonsopkomst op te staan. Vanaf eind januari zal de maan langs de afzonderlijke planeten gaan, waardoor ze haast niet te missen zijn.

Op 28 januari staat de maan naast Jupiter, op 1 februari bij Mars, op 4 februari naast Saturnus, op 6 februari naast Venus en op 7 februari vergezelt de maan Mercurius aan de hemel.

Zeldzaam

De samenstand volgt de ecliptica, de schijnbare baan van de zon ten opzichte van de sterren aan de hemel. De ecliptica grenst aan het sterrenbeeld Schorpioen, dat makkelijk te herkennen is. Vlak boven Saturnus staat de rode superreus Antares, de helderste ster in het sterrenbeeld.

Het is alweer even geleden dat de vijf planeten samen aan de hemel stonden. Om ze goed te kunnen zien, kun je het beste een plek uitzoeken waar je helemaal van het zuiden naar de oostelijke horizon kunt kijken.

 

26-10-2015

Rusland in de ban van ‘zeer grote vliegende schotel met felle groene lichten’

cirkels-oelan-oede

Op de sociale media wordt de laatste dagen druk gesproken over ongeïdentificeerde vliegende objecten boven de hoofdstad van de Russische autonome regio Boerjatië. Een vrouw zag een ‘oplichtend’ object met ‘een groot aantal groene lichten’ in de lucht boven Oelan-Oede. Dat schrijft The Siberian Times.

Samen met haar zoon en twee voorbijgangers zag ze hoe het mysterieuze object verdween en vervolgens vlak bij haar opnieuw verscheen.

“Toen het boven ons hoofd bleef hangen, kon ik geen woord uitbrengen,” zei de vrouw. “De twee voorbijgangers verstopten zich in een gebouw. Het was een zeer grote schotel met in het midden felle groene lichten. Ik kon niet geloven dat zoiets bestond.”

Vreemde cirkels

Boven het Russische Baikalmeer werd in juli 2010 iets soortgelijks gezien. Toen waren mensen getuige van drie ‘UFO’s’ met een groene waas. “Ze vlogen heel laag over ons heen,” zei Nikita Tomin. “Het object scheen met een groen licht op ons. We waren een beetje bang.”

Een andere inwoner van Oelan-Oede maakte onlangs melding van een fel oplichtend object dat hij midden in de nacht vanaf het balkon had gezien. Iemand anders zag rode lichten in de lucht die zomaar in het niets verdwenen. Eerder deze maand zagen inwoners van Oelan-Oede ook al vreemde cirkels boven de stad (foto).

“Het was zeker geen satelliet”

Een 35-jarige man uit de plaats Khorinsk, op zo’n 165 kilometer van de stad, zei afgelopen week: “Ik zag het met mijn eigen ogen. Rond 19.00 uur ging ik naar buiten om te roken en zag ik een oplichtende bol in de lucht, heel fel. Ik dacht eerst dat het een satelliet was, maar toen ik beter keek merkte ik dat de bol zich slechts 200 tot 300 meter boven de grond bevond.”

“Het was zeker geen satelliet, het bewoog zich anders voort,” ging de man verder. “De lichten werden langzaam maar zeker minder fel en kleurden rood. Ik hoorde geen geluid. Het is heel stil waar ik woon. Er zijn geen auto’s.”

 

18-10-2015

Parallel universum? Duizenden zien ‘zwevende stad’ in de lucht boven China.

Duizenden inwoners van de Chinese stad Foshan in de provincie Guangdong en de provincie Jiangxi hebben op 8 oktober iets verbazingwekkends gezien. Toen ze naar de lucht keken, zagen ze een spookstad opduiken in het wolkendek. Dat meldt de Britse Daily Mail.

Sommigen onder hen zijn meer dan zeker dat er een geheime stad boven hun hoofd hangt. Ze legden het vreemde tafereel met hun smartphones vast. Het fenomeen duurde slechts een paar minuten waarna het volledig verdween.

Volgens wetenschappers is er een andere verklaring. Zij zeggen dat het om een fata morgana oftewel een luchtspiegeling gaat, een optisch fenomeen waarbij er grote temperatuurverschillen bestaan tussen verschillende luchtlagen. Andere verklaringen gaan meer in de richting van buitenaards leven, waarbij het bestaan van een parallel universum als oorzaak wordt genoemd.

Anderen houden het erop dat het hier gaat om een hologram dat door moderne digitale technieken van beeldprojectie tot stand is gekomen. Het blijft hoe dan ook een indrukwekkend verschijnsel. In 2011 werden ook al van dit soort spooksteden gemeld boven China, meldt de Daily Express.

 

 

 

 

29-07-2015

DE 4 SPIRITUELE WETTEN VAN DE SCHEPPING

stopbadvibes_compressed
Heb je ooit gehoord van Bashar?

Als je Spirit Science hebt bekeken of zijn in een soort van “alternatieve spiritualiteit” stuff voor een tijdje nu, heb je waarschijnlijk te hebben. De hemel weet mijn moeder heeft, ze stuurt me zijn spullen de hele tijd!

En terwijl een deel van de informatie kan worden geacht te ‘out there’, geeft hij veel praktische, concrete informatie als goed. Vandaag wil ik delen met u de 4 Wetten van de Schepping, zoals beschreven door Bashar.

Jongen zou ik niet graag zien sommige wetenschappers proberen te weerleggen deze. (En als ze dat deden, zou het niet alleen ons verder te duwen in de wetenschap en de echte waarheid en de wetten van de schepping?)

Zonder verdere adieux, hier zijn de 4 Wetten van de Schepping:

1. Je bestaan

Vrij eenvoudig. Het is de altijd aanwezige ‘Ik ben “.

U bent de essentie van het bewustzijn in de kern van je bestaan, en dat is iets dat nooit weg zal gaan.

Je fysieke lichaam is tijdelijk, maar je bewustzijn is gescheiden van je lichaam, ook je geest. Het is het onderliggende weefsel, dat maakt dat alles is.

Het kan nooit worden vernietigd, alleen verschoven naar iets anders.

Creation-672x372

2. De een is alles en alles is een.

anunnakidna, al het bestaan, alle bewustzijn is Eén verenigd bewustzijn. “The Unified Field”. Het is oneindig in haar structuur, en toch komt het allemaal terug naar het zelfde ding.

Dat onderliggende weefsel dat maakt je bewustzijn, maakt alles.

Dat alles is, is gemaakt van deze fundamentele gestructureerde geometrieën. Van sterrenstelsels tot een grassprietje, de basis make-up is precies hetzelfde.

Vanuit dat perspectief zijn we allemaal één, verbonden wezen.

3. Wat je geeft is wat je krijgt

De bekende ‘je krijgt wat je geeft’ klinkt misschien een beetje hard, maar het is een waarheid van de werkelijkheid. Toen we onze trillingen op een bepaald niveau, dat is alles wat we zullen ervaren.

Als we kwetsend naar anderen, zullen we het terug ontvangen, zelfs door ons gewoon voor te doen en te handelen. Als we handelen uit haat, zullen ze ons ook haten; want wij zijn allen en met elkaar.

U bent een weerspiegeling van alles, je bent een schepper, en dus wat je uitstraalt is wat je voor jezelf creeert en in ruil terug kan verwachten. Soms is het moeilijk om te zien hoe dit werkt in de fysieke realiteit, maar het is zeer zeker van toepassing.

4. Verandering is het enige constante

Deze is leuk, want het laat hem open en geldt voor al het andere in het bestaan. De schepping is als een gigantische wervelende organisme, en deze is voortdurend in beweging, het veranderen van de vorm, het vernietigen van het oude en het creëren van iets nieuws met zijn onderdelen.

Als een ster explodeert en het creëert een nieuwe, of een rups om een vlinder.

Het basisniveau van de schepping is solide; wat betekent dat het niet verandert waar je wijzigingen creëert.

 

 

Mensen die energie van de ander vreten.

1982-mensen-die-energie-van-de-ander-vreten
Sommige mensen zijn echte energievreters. Ze zuigen de ander als het ware helemaal leeg door hun negativiteit. Ze zeuren en klagen, bepalen de sfeer, vinden altijd dat een ander het niet goed heeft gedaan en verstaan de kunst om altijd alle aandacht naar zich toe te trekken. En ze zijn heel slecht voor andere wel positief ingestelde mensen. Mensen die energie van de ander vreten kunnen het best vermeden worden. De kenmerken van mensen die energie van de ander vreten.

Een warm gevoel van iemand krijgen

Van sommige mensen krijg je een goed gevoel. Ze komen de kamer binnen, geven een welgemeende omhelzing of een lekkere klop op de schouder, ze vragen hoe het met je gaat en doen dat geïnteresseerd. Het gevoel over en weer is in balans en dat zorgt voor een fijne sfeer waarin beide partijen zichzelf kunnen zijn en zaken met elkaar kunnen delen. Niemand hoeft op zijn tenen te lopen, beiden kunnen vertellen over zichzelf wat ze willen. De levensstijlen van beide hoeven niet op elkaar afgestemd te zijn, maar er is zoveel wederzijds respect dat mensen elkaar dat gunnen en er ook nieuwsgierig naar zijn. De belangstelling naar elkaar toe is groot en gemeend en dat uit zich in geanimeerde en betrokken gesprekken die direct al een fijn gevoel opleveren. Later kijken mensen dan ook vaak met een glimlach op hun gezicht terug op zo’n avond en is het ook altijd fijn om opnieuw een afspraak te maken.

Mensen die alleen maar met zichzelf bezig zijn.

Bij anderen gaat het alleen over hen. Zij zijn nog niet binnen of de klaagzang begint al. Dat ze ruzie hebben gehad met die of die, dat ze zo eenzaam zijn, dat ze zo ongelukkig zijn, dat het leven hen zo slecht bedeeld heeft en ga zo maar door. Ondertussen roddelen ze over en weer steeds over elkaar, hebben ze eigenlijk geen interesse in de ander en keuren ze ook nog eens alles af wat een ander doet. Alles wat ze doen en zeggen straalt negativiteit uit en zeker voor mensen die daar gevoelig voor zijn is dat een aanslag op hun energiepeil. Vaak beseffen mensen dat niet eens, maar dergelijke personen vreten werkelijk energie. Een hele avond of dag alleen maar negatieve zaken aan moeten horen geeft zoals het woord al aangeeft ook een negatieve sfeer. Bovendien is het moeilijk om uur na uur geen plezierige, maar alleen nare dingen aan te moeten horen zonder dat de ander ook wil luisteren naar tegenberichten. Want dat is vaak het geval bij mensen die energie vreten: zij zijn niet voor rede vatbaar en vervallen in één grote monoloog. Ook hebben ze totaal niet in de gaten wat het voor een ander betekent om al dat gekrakeel constant aan te moeten horen.

De kenmerken van een energievreter:

Heeft het altijd over zichzelf.
Heeft bijna nooit iets leuks te melden, alleen maar negatieve zaken.
Na een paar uur met zo iemand in één ruimte is de ander zowel lichamelijk als geestelijk bekaf zonder te weten hoe dat nu precies komt.
Heeft soms wel even de neiging om te vragen hoe het met de ander gaat, maar komt dan toch altijd weer bij zichzelf uit.
Roddelt veel.
Heeft vaak ruzie met anderen of verbreekt relaties om de haverklap.
Keurt nieuwe dingen die anderen doen altijd af of heeft altijd een (negatief) oordeel over wat een ander doet.
Denkt dat hij/zij zelf perfect is.
Vindt dat ruzies nooit aan hem liggen.
Is vaak jaloers op mensen die wel succes in werk en relaties hebben.
Heeft geen enkele zelfreflectie.
Kan niet meeveranderen in situaties die dat wel vragen en klaagt dan ook altijd over zaken die anders moeten en vindt dat dit niet mogelijk is.
Heeft het altijd over zijn/haar ziekte en hoe erg het is om daar aan te lijden.
Overdrijft wat hij/zij heeft enorm of verdraait de feiten om de aandacht op zich te vestigen

Wat te doen aan een energievreter.

Omdat een energievreter vaak erg narcistisch is en totaal geen zelfreflectie kent heeft het vaak geen enkele zin om ook nog weer eens energie te steken in het verbeteren van de relatie. Het is natuurlijk het proberen waard, maar een energievreter is in staat om ook dan het gesprek weer een heel andere draai te geven, waardoor de ander weer met lege handen staat. Vermijden is dan ook de truc, als dat mogelijk is. Energievreters zijn namelijk niet voor rede vatbaar en blijven dat gedrag herhalen totdat ze wellicht een keer helemaal vastlopen en dan hulp gaan zoeken bij een professional. Tot dat moment zijn ze echter erg moeilijk in de omgang en is vermijden of doceren de enige manier om niet helemaal gevloerd te worden door dergelijke mensen. Soms is het echter niet te regelen dat je die mensen uit de weg gaat, zoals in werksituaties. Zorg er in dergelijke gevallen voor dat er vluchtmomenten zijn. Stap af en toe even uit die sfeer, probeer wat meer thuis te werken als dat lukt, mediteer even op de wc of maak een ommetje. Ga niet de hele dag in die sfeer zitten, want dat verpest alles en op het einde van de dag ben je werkelijk helemaal kapot. Wat ook nog wel eens wil helpen is lachen. Maak van alles een grote grap, bedenk ik je hoofd hoe belachelijk de situatie eigenlijk is en lach daar eens heel hard en luidruchtig om. Dat geeft weer energie.

anunnakidna-300x233
Mensen die energie geven.

Mensen die graag in harmonie met zichzelf en hun omgeving willen leven, doen er goed aan om personen uit te zoeken die hen energie geven. Dit zijn mensen die anderen in hun waarde laten met al hun negatieve en positieve punten. Ze zijn gezellig, maar niet oppervlakkig en luisteren graag naar anderen, maar hebben ook zelf wat te vertellen. Ze kunnen doseren. Als ze zelf een tijdje over hun eigen situatie hebben gesproken vragen ze de ander hoe het daar dan mee staat. In het contact met anderen is de sfeer plezierig en zonder stress en geheimen zijn veilig. Zijn er wel even wrijvingen dan kunnen die uitgesproken worden zonder dat alles blijft hangen en zonder dat de relatie daardoor schade van oploopt.

Het belang van de juiste mensen om je heen.

Iemand die leuke mensen om zich heen heeft die energie geven in plaats van nemen verrijken een mensenleven in plaats van het zuur te maken. De energie vloeit en dat is voelbaar, maar zeker ook op de langere termijn een stuk gezonder.

 

 

Vijf Levensreddende signalen die uw lichaam stuurt u: leren hoe ze te herkennen!

spiritual-myth-672x372
Ons lichaam, zowel aan de buitenkant en aan de binnenkant, is een ongelooflijke machine onderhouden door een aantal factoren zoals de dagelijkse voeding, dagelijkse routine en levensstijl. Het stuurt ons vaak berichten van waaruit we kunnen zien in welke staat ons lichaam is.

de volgende vijf zeer belangrijke berichten die u nodig hebt om te herkennen, omdat het je leven zou redden.

1. Urine

Naar het toilet gaan in de ochtend kan veel meer dan tekenen van ontsteking en zwangerschap te onthullen. Onze urine bevat ongeveer 70 procent van de markers door die u kunt vinden over de conditie van uw lichaam. De kleur en de geur van urine is een belangrijke indicator van de gezondheid, hier zijn de details:

Kleur

Door de kleur van de urine kan meestal zien de mate van hydratatie van het lichaam. Lichtere kleur is zeker te verkiezen boven donkerder die kunnen duiden uitdroging of verslechterd functioneren van de nieren, die verantwoordelijk is voor het schoonmaken van het bloed van schadelijke stoffen. Wanneer je lichaam voelt dat het water nodig heeft, zal dat niet uit geplast worden. Hoe minder water geplast, hoe donkerder de kleur.

De frequentie van urineren

Te vaak urineren kan wijzen op een aantal (niet) gevaarlijke voorvallen van diabetes overmatig alcoholgebruik of koffie, zwangerschap en verzwakte spieren. Naast het bekende probleem van stressincontinentie of verlies van urine vanwege niezen, hoesten, lachen of andere fysieke activiteiten. De ‘Kegel oefeningen’ – bewust bekken spiersamentrekking kan helpen met dit.

“Veranderingen in de geur, kleur of dichtheid van de urine kan de toestand van ons lichaam op te sporen en geven vroegtijdige waarschuwingen van de ziekte”

Ruiken

De geur van urine is afhankelijk van het voedsel dat we eten, het beste voorbeeld om te bewijzen dat is het eten van asperges, die het lichaam beïnvloedt door intensivering van de geur van lichaamsvloeistoffen. Als u geen andere waarschuwing symptomen zoals donkere en dichte urine hebben, zou de geur je geen zorgen je te veel.

Bloed in de urine

Bloed in de urine is een zorgwekkend teken van een ziekte van de urinewegen of de nieren. Een van de meest voorkomende oorzaken zijn nierstenen die eveneens via de urinebuis naar buiten komen, waardoor schade aan de mucosa kan ontstaan en kan gaan bloeden. Als je het ziet, maak een volledige diagnostische evaluatie met de huisarts

Om uw urinewegen gezond te houden moet u eenvoudig een levensstijl met een dieet rijk aan fruit en groenten, regelmatige fysieke activiteit en voldoende inname van water. Zorg ervoor dat u voorkomt dat je dorst krijgt, dat is al een teken dat het lichaam al in een mate van uitdroging verkeert.
2. Tanden

Naast het controleren van de gezondheid van uw tanden en tandvlees, door regelmatig naar de tandarts gaan, kun je erachter komen veel over de toestand van je lichaam. Concreet kunnen veranderingen in de mondholte zijn een van de eerste indicatoren van de ziekten van hart, longen, maag-darmkanaal of andere delen van je lichaam. Laat veranderingen in de tanden en het tandvlees niet negeren, maar roep de hulp van experts.

Ontsteking en bloedend tandvlees

Als het tandvlees ontstoken en bloeden wanneer je je tanden poetsen, is er een grote kans dat u lijdt aan een vorm van tandvleesontsteking of diabetes. In feite hebben studies aangetoond dat mensen met diabetes een groter risico tandvleesaandoeningen, in vergelijking met mensen die niet lijden aan diabetes.

Gum ziekte is een gevolg van bacteriële infectie. Tandvlees gevoelig voor bacteriën en micro-organismen in de mondholte. Studies hebben aangetoond dat een goede mondhygiëne betekent niet noodzakelijk dat het tandvlees resistent zijn, maar alleen de kans op een ziekte of een of andere complicaties wordt verminderd.

Tanden scheuren

tand scheuren

Gebarsten tanden zijn een onmisbaar onderdeel van het ouder worden, maar kan ook een teken van zure reflux zijn. Als u last heeft van zure reflux, begint zuur uit de maag terug te keren naar de slokdarm, en je hebt de symptomen van brandend maagzuur.

Chronische reflux van maagzuur kan het glazuur van de tanden en de tanden in het algemeen schaden. Ze kunnen zwakker en gevoeliger worden, waardoor ze gemakkelijker te kraken maakt. Reflux van maagzuur kan sneller bederf en veroudering van de tanden veroorzaken.

Gebarsten

Chronische wonden in de mond

Het is volkomen normaal, van tijd tot tijd, met een wond in de mond hebben, vooral als u een gewoonte van het bijten je lippen. Als deze wonden niet binnen twee weken doen passeren, moet u zeker een bezoek aan de tandarts. Waarschijnlijk niet een kwestie van wat gevaarlijk, maar in de ernstigste gevallen is er een mogelijkheid dat het kanker van de mondholte.

Studies hebben aangetoond dat ieder jaar wordt er steeds meer mensen met kanker van de mondholte en rokers zijn in het hoge risico categorie. Het ergste van alles is het feit dat de overlevingskans van mondkanker is vrij laag. Daarom is het belangrijk om regelmatig mond controleren, zodat als je toevallig kanker, zal worden aangetoond in het vroegste stadium.

De terugtrekking van het tandvlees en tanden losheid

Geloof het of niet, kan de tandarts de eerste expert om de tekenen van osteoporose te herkennen zijn. Tandvlees, losheid en dalende tanden zijn enkele van de eerste tekenen van osteoporose, een ziekte die is heel gebruikelijk bij vrouwen boven de leeftijd van 50 jaar.

Osteoporose kan moeilijk te herkennen omdat het zelden voorkomt plotseling. De symptomen zijn subtiel, totdat de botten zeer zwak en broos. Echter, kan de tandarts opmerken de eerste symptomen op de tanden, zodat u de tijd om de osteoporose te stoppen van het krijgen slechter hebben.

Plak en pijn van het tandvlees

Wist u dat de plaquette die opbouwt op je tanden is helemaal hetzelfde is als degene die een hartaanval of een beroerte kan veroorzaakt? Studies hebben aangetoond dat tandvleesontsteking is een van de meest voorkomende oorzaken van hartaandoeningen. Bacteriën van de monding in de bloedbaan, die de vorming van bloedstolsels en verdikking van de bloedvaten kan veroorzaken.

Een tandarts kan helpen met routine en regelmatige controles. De tandarts in staat om een infectie te herkennen op tijd zal zijn en adviseren u de stappen om de pijn van het tandvlees genezen en verminderen de ophoping van tandplak. Hier is een natuurlijke manier om te helpen met de plaquette .
3. Gewicht

Gewichtstoename of gewichtsverlies is een verschijnsel dat overkomt iedereen in de tijd, en hangt meestal af van uw dieet, levensstijl en stress. Maar plotselinge en significante gewichtstoename mag niet worden genegeerd.

Als je een veel gewicht te krijgen in een korte periode van tijd kan wijzen op hormonale onbalans en problemen met de schildklier, of om het vasthouden van water of hart- en nierproblemen of zwangerschap. Hetzelfde geldt voor plots gewichtsverlies.
4. Huid

De huid is het grootste orgaan dat is blootgesteld aan invloeden dagelijks. Daarom is het belangrijk om de veranderingen die optreden aan het huidoppervlak te volgen. Na het douchen en voor het aanbrengen van de zorg agenten kijken naar je huid, en het gebruik van twee spiegels voor de plaatsen op je rug dat je niet kunt zien.

Als je een aantal belangrijke veranderingen, zoals kleur verandert, nieuwe gezwellen, vlekken of donkere moedervlekken merken, ga naar een dermatoloog en ingecheckt. Onderzoek door een dermatoloog is zeer gemakkelijk en pijnloos, en het kan voorkomen dat veel ziekten waaronder melanoom.
5. Nagels

nagels

De nagels kan een zeer elegante decoratie voor handen zijn, maar hun functie is belangrijker. Kleine en grote veranderingen op de handen en voeten kunnen verschillende ziekten geven.

Bleke nagels

Veranderingen in de helderheid van de nagels kan zelfs een zeer lichte nagel letsel of schade aan het weefsel onder de nagel zijn. Echter kan een dergelijke wijziging ook aangeven bloedarmoede en gebrek aan rode bloedcellen wat aangeeft dat we een bloedtest moeten doen.

Anemie wordt veroorzaakt door lage niveaus van ijzer in het bloed en dus is het belangrijk om uw dieet te veranderen en verrijken met lommerrijke verse groenten, rode biet en bonen.

Brose, dun en aparte nagels

Hoewel dunne en brosse nagels oorzaak van genetische of calciumtekort kunnen kunnen dergelijke wijzigingen geassocieerd met onregelmatige werkzaamheden van de schildklier. Deze klier in de hals, en is verantwoordelijk voor de regulering van metabolisme, energie en groei.

Te weinig hormoon leidt tot overmatige haaruitval, dun en zeer broze nagels, langzame groei van de nagel en scheiding van de nagel uit de huid. Als u deze veranderingen opmerkt, een arts, en de toestand van de klier kan worden gecontroleerd door een eenvoudige bloedtest.

Geel en verdikte nagels

Verdikking van de nagels gebeurt meestal op de tenen, en gaat gepaard met de vergeling. Deze veranderingen zijn kenmerkend voor schimmelziekte die gewoonlijk het het gehele oppervlak van de nagel.

nagellak en crèmes zijn meestal niet effectief omdat het een ziekte die in en onder de nagel daarom deze middelen niet of moeilijk te absorberen in de wand van de nagel. Als u wilt om zich te ontdoen van deze lelijke veranderingen deskundig medisch advies inwinnen die voldoende anti-schimmel pillen kan aanbevelen.

Witte lijnen op de nagels

De horizontale witte lijn over de breedte van de nagel, die meer vingers voorkomen worden Muehrcke lijnen genoemd en kan een gebrek aan eiwitten en andere voedingsstoffen of nierziekte en afwijkingen van de lever aan.

Als u deze wijzigingen opmerken, verbruiken meer eiwitten in je dieet, en als de conditie van de nagel blijft ongewijzigd na een maand, ga dan naar een arts.

Bruisende nagels

Blauw-gekneusd kleur onder het oppervlak van de nagel is een teken dat uw lichaam ontbreekt zuurstof. De oorzaak kan een ziekte van de luchtwegen of het cardiovasculaire systeem. Blauwe plekken onder de nagel kan ook worden veroorzaakt door een slechte bloedsomloop of blootstelling aan zeer lage temperaturen, maar als je zo’n belangrijke verandering opmerken moet u overleggen met een arts.

 

 

01-07-2015

7 dingen die je moet weten om Vrije Denker te zijn!

11062813_646986185436032_2830648433679739008_n
We hebben allemaal een zekere mate van bewondering voor de vooruit-denkers. Zij die hun gedachte en zicht ver vooruit wanen en of voor de vrije-denkers personen die de moed, de wil en de vooruitziende blik om zich uit te spreken, ondanks dat ze riskeren te worden bestempeld als niet- conformisten en verhuizen naar de buitenste rand van de samenleving.

Nou, eerlijk gezegd, dat is nooit een echte bedreiging voor de vrije denkers.  Eigenlijk is dat waar ze horen en maakt hen wat ze zijn.  Vrije-denkers ademen en gedijen in de marge van de samenleving, waar structuur en chaos kruist op de grens.

Als u een vrije denker wilt zijn, omarm chaos, nieuwigheid, ontwrichtende verandering en non-conformiteit.  Vrije-denkers leven op de rand van sociale afbraak.  Ze leven op de rand, weg van de narcose van normaliteit en geïnstitutionaliseerde controle.

Zij zijn niet gebonden door de starre wanden van het dominante wereldbeeld dat word voorgehouden.  Zij zijn niet bang voor verandering, armoede of samenzwering.  Als u uw gedachten wilt bevrijden, wordt dan je eigen agent van verandering en nieuwigheid, er zijn echter wel een paar dingen die je nodig hebt om te herkennen en te begrijpen.

1) Creativiteit is je natuurlijke geboorterecht.

De stereotype creatieve denkers als kunstenaars of bohemiens die anders zijn dan de rest van ons.  Nou dat is ronduit vals.  We zijn allen begiftigd met de gave van creativiteit.  Onderwijs, of liever scholing, heeft ons succes ontdaan van die natuurlijke aanleg.  Het heeft ons gegoten in mechanistisch en reductionistische beelden van de mensheid – in radertjes in het wiel.  Het onderwijs systeem is ontworpen om mensen te laten denken binnen dezelfde parameters – die van de dominante visie op de maatschappij en cultuur gelegd.

Studenten worden ontmoedigd om af te wijken en vrij te denken buiten deze parameters.  Ze moeten gewoon uitvinden welke kanalen ze onderzoeken, hogere instellingen te volgen en uiteindelijk een deel van de beroepsbevolking worden.  Toch creatief denken is je natuurlijke geboorterecht.  Ze hebben u alleen geleerd hoe het af te leren, zonder het te merken.

2) Groep denken & moraliteit zijn je vijanden.

sheeplee
Groep denken is de stille vijand van free-denken.  We volgen onbewust het ritme van de menigte.  Als de menigte schreeuwt, voelen we ons genoodzaakt om mee te schreeuwen.  Als de menigte in paniek raakt, raken we allemaal in paniek. Emoties, gevoelens en ideeën kunnen zeer besmettelijk zijn. Dus is het denken. Het is heel eenvoudig om de gedachtegang van uw collega’s en die in de autoriteit te volgen. Maar als we worden verdoofd met het groep denken, verliezen we de macht om de authenticiteit van onze eigen geest claimen.

Naast denken, oordelen we mensen en gebeurtenissen als goed of fout na de moraliteit van de kudde. We bezwijken aan moreel gevoel wat de rest van de kudde denkt over een probleem. Moraliteit is een zeer discutabel filosofisch idee, maar het resultaat is dat de kudde ons moraal beperkt in onze mogelijkheden om  een vrijdenkend en of verantwoordelijke persoon te zijn.

3) Perspectief is de sleutel.

De vrijdenker kent de kracht van het perspectief.  Perspectief verandert alles.  Wat we voelen of denken over iets kan oplossen of spiegelen, andersom gewoon door het veranderen van het perspectief.  Zelfs de sterkste standpunten en overtuigingen kunnen veranderen als er een nieuwere perspectief wordt bereikt.  Wat soms als verlies word gezien, kan veranderd worden door de verandering van je perspectief. Tegenspoed kan veranderen in een leermoment;  problemen kunnen veranderen in een oplossing;  Wat als het niet vanuit één perspectief kan worden gezien als een lanceerplatform voor het succes van een ander.

Als je vrij denkt weet je dat er altijd meer dan één perspectief op een bepaalde situatie is.  Je hoeft alleen maar om dingen heen te kijken vanuit een andere hoek. (voorbeeld) We zijn alle ramen in een cirkelvormig gebouw met uitzicht op een binnenplaats.  Het perspectief vanuit mijn raam is anders dan de anderen.  Dus, als ik een beter beeld wil van de binnenplaats van het leven heb ik moeten kijken vanuit één van de andere ramen.

4) Kennis is voorlopig.

Conservatieve, autoritaire, religieuze of institutionele structuren weerstaan extreme verandering en kracht omdat hun wereldbeeld berust op het uitgangspunt dat hun kennis of overtuigingen kloppend zijn. Zelfs wetenschap kunnen ze keer op keer laten vallen.  Maar de vrije denker is zeker van slechts één ding – die kennis is voorlopig.  Wat we denken te weten vandaag zal worden ontkracht of drastisch veranderd worden door wat we morgen weten.  Vrije-denkers lopen weg van personen of organisaties die beweren iets te weten, of erger nog, alles weten.  Zij zijn zich er volledig van bewust dat we nog geen flauw idee hebben, ondanks de grote sprongen voorwaarts, over de wereld, het leven en het heelal in het algemeen.

5) door het tijdstabel knallen.

Vrijdenkers, en vooral visionairs en vooruit-denkers knallen door de tijdtabel.  Dat betekent dat ze het verhaal herkennen die zich in de huidige tijd laat zien. Dat verhaal deelt veranderingen in decennia en eeuwen, toch hebben we dit in een tijd bubbel gesloten om zo te zeggen. Dit beperkt ons om de wereld te zien, alleen in het verhaal van onze eigen tijd.  De grootste vernieuwers, futuristen, visionairs en denkers zagen dan dat verhaal.  Ze barsten de tijdtabel open en zagen hun tijd vooruit.

6) Definitieve institutionele druk.

for-a-fair

De maatschappij had twee belangrijke krachten in het spel.  Een daarvan is een top-down controle hiërarchisch overgedragen via de instellingen.  De andere is een kracht van verandering, nieuwheid en innovatie die is gebouwd dus een bottom-up van individuen en die langzaam geaccepteerd is en door grotere sociale structuren aangenomen.  Een gek innovatief idee van een vrijdenker aan de rand van de samenleving kan door invloeden worden genomen en viraal verspreiden via de massamedia tot het een norm heeft aangenomen. Ook is dit een simplistische overzicht, maar het is genoeg om de fundamentele mechanismen van sociale verandering te tonen.

Vrije denkers zijn die individuen aan de zijkant van de maatschappij, smedend tot schokkende en nieuwe ideeën. Ze weigeren toe te geven aan institutionele druk van uniformiteit en controle.  De institutionele top-down krachten zijn er vooral om hun status, de stabiliteit van het sociale systeem en zijn identiteit te behouden dus verzetten ze nieuwigheid en verandering.  De kracht van de vrijdenker aan de andere kant, ligt voortdurend in het tarten van deze institutionele druk om zich te houden aan de regels en aanvaarde normen van de samenleving.

7) Waarneming kan worden gewijzigd maar niet aanvaard.

Een ander krachtig hulpmiddel in de toolbox van de vrije denker is de perceptie, of liever zijn buigen en verschuiven.  Filosofen hebben de aard van de waarneming voor leeftijden gedebatteerd.  Er zijn mensen die beweren dat de waarneming ons een betrouwbaar beeld geeft van hoe onze uiterlijke realiteit is en een aantal andere beweren dat de perceptie sterk is beïnvloed en door onze overtuigingen en kennis vast gesteld is en word. Een klassiek voorbeeld is de kleur waarneming. Kleur is slechts een gebruikelijke label.  Wat lijkt duidelijk wit aan u, is slechts een van een grote verscheidenheid van kleuren voor de Inuit Eskimo die praktisch woont in een witte wereld. Ze kunnen onderscheid maken tussen een breed scala van ‘blanken’ en ze hebben zelfs woorden om ze te beschrijven. De perceptie is anders en zo hun realiteit.

Vrijdenkende mensen begrijpen hoe de perceptie is vastgesteld en beperkt door onze consensuele kijk op de wereld. Maar in werkelijkheid worden waarneming niet vastgesteld;  Het kan worden gewijzigd en aangepast. Het komt dan ook niet als verrassing toen dat vele vrijdenkers zich wenden tot oude tradities, die had gestudeerd en gesleuteld aan de perceptie millennia hetzij door gedisciplineerde praktijken of entheogenen. Beroemde vrije denkers als Timothy O’Leary, Terence McKenna en Ram Dass komen op voor de geest.

Om een ??vrije denker te zijn, moet je om los te breken uit de sociale, institutionele en culturele conditionering. Je moet ook zien om los te breken uit je sceptische / rationele geest keer op keer, en laat je over geven aan je fantasie en intuïtie om zo uw gids te zijn.  Wees niet bang om buiten de boot te  vallen.

 

 

 

24-06-2015

dreamsss

12 meest voorkomende symbolen in dromen en wat deze betekenen.

“De droom is een verborgen deur in het diepe en meestal in verborgen schuilhoeken van de ziel. De opening in die kosmische nacht die was psyche lang voordat er sprake was van een ego-bewustzijn, en die psyche blijft tot zo ver ons ego-bewustzijn strekt. “~ Carl Jung.

Dromen geven ons een kans om te kijken naar ons onderbewustzijn, en kunnen zorgen voor een dieper begrip van persoonlijke psychologische transformatie tijdens het wakende leven. Een groot deel van de wetenschappelijke studie over de interpretatie van de berichten die we krijgen in onze dromen, is gebaseerd op het werk van Carl Jung, een gerespecteerde psycholoog en psychiater, die geloofden dat dromen zijn gevuld met symbolen die voortkomen uit het onderbewuste.

Interpreteren van je eigen dromen kan u een interessante kijk geven in de totaliteit van de psyche. Als je klaar bent voor een kijkje, houd dan een dagboek naast je bed en schrijf op wat je nog van je dromen weet, zodra je wakker wordt (omdat de meesten vaak de droom vergeten binnen een paar minuten na het wakker worden). Om je vermogen om je dromen te herinneren te verbeteren, elke avond stel  je je de bedoeling dat je je dromen zal herinneren. Ook kan het helpen om vrij van drugs en alcohol te blijven en te beperken wat je eet 2 of 3 uur voor het slapengaan.

Hieronder zijn twaalf zeer vaak voorkomende symbolen die in dromen voorkomen en een korte beschrijving van wat ieder betekent. Droom analyse kan een interessante en leuke manier zijn van zelfreflectie en helpen met bewuste persoonlijke ontwikkeling, maar altijd onthouden dat alle dromen een zeer persoonlijke en esoterische betrekking in de natuur hebben en of zijn.

Carl Jung zegt:

“Het is duidelijk dwaasheid om te geloven in kant en klare systematische gidsen voor droom interpretatie. Geen droom symbool kan worden gescheiden van de persoon die droomt, en er is geen definitieve of ongecompliceerde interpretatie van dromen.”

 

1. Achtervolgd worden – iets heeft aandacht nodig.

We herinneren vaak dromen waar we werden achtervolgd, omdat het ons angstig en/of bang maakt. De boodschap in dit soort dromen gaat meestal over iets wat je keer op keer ontloopt. De geest geeft je een hint dat er iets je aandacht nodig heeft, iets dat je niet aanpakken kan maar moet.

2. Mensen – Kenmerken van je innerlijke IK.

Het zien van de mensen in een droom is een weergave van de verschillende aspecten vanuit jezelf. Dit kan de dromer ideeën geven over bepaalde persoonlijke eigenschappen aandacht te geven. Als je droomt van bepaalde personen, kan dit erop wijzen dat interpersoonlijke problemen die u nodig hebt om door te werken, of als je los geraakt van een specifiek aspect van jezelf.

3. Huis – Dromers Gedachte

Er zijn verschillende lagen van bewustzijn die de geest bevatten. Binnen een droom, is een huis verondersteld om een ??voorstelling van de dromers geest, met zijn verschillende verdiepingen en kamers met betrekking tot de verschillende aspecten van de psyche. Zo kan bijvoorbeeld een kelder iets zijn dat verwaarloosd is of niet ruimschoots erkend wordt door de dromer, of in het wakende leven te vertegenwoordigen. Slaapkamers kan intieme gedachten, gevoelens en herinneringen vertegenwoordigen. De activiteit in het huis betekent hoe de dromer gebruik maakt van de structuur van de geest te verwerven en interpreteren van informatie.

4. Voedsel – Kennis

In de fysieke wereld, voedsel voedt en geeft energie aan ons lichaam.  In de droomwereld, is eten een weergave van de voeding van onze geest, of, eenvoudig gezegd, kennis. Dromen over voedsel kan ook worden geïnterpreteerd dat de geest ‘honger’ heeft en is op zoek naar nieuwe inzichten en intellectie.

5. School – Leren

Wanneer een school of een klas aanwezig is in een droom, of je droomt over de verschillende aspecten van scholing, zoals het nemen van een test, betekent het leerproces.  Dit zou kunnen worden geïnterpreteerd als een behoefte om iets van een situatie, uit het heden of verleden te leren, of dat je behoefte hebt in een eventueel zelfonderzoek.

6. Naaktheid – Eerlijkheid en openheid

Wanneer iemand naakt verschijnt in een droom, betekent dit dat een bepaald aspect of emotie van de dromer openlijk en zonder beperking uitgedrukt wordt, zelfs tot het punt dat de dromer zich kwetsbaar of zwak voelt.

7. Sex – seksuele expressie, eenmaking en Creatie

Wanneer men droomt van geslachtsgemeenschap, kan het de eenwording van de onderbewuste verlangens en emoties met de bewuste erkenning  vertegenwoordigd worden.  Dromen over seks kan ook symboliseren, creatie van nieuwe intieme relaties met anderen of met het jezelf. In veel gevallen, geslacht dromen zijn gewoon een uitlaatklep voor seksuele expressie.

8. Voertuigen – geven of ontvangen van ervaringen

Voertuigen in een droom symboliseren een middel voor het ervaren van wat er gebeurt in ons bewuste leven, hoeveel controle denken we over het pad dat de ervaring presenteert te hebben, en de hindernissen worden we mee geconfronteerd. Het type en de grootte van het voertuig kan verschillende berichten aangeven. Zo kunnen grote voertuigen symbool staan voor organisaties die ervaringen creëren, zoals de gemeente of een bedrijf, een ambulance zou noodzakelijk zijn en voor genezing duiden, en een politieauto zou behoefte aan discipline geven.

9. Baby – “iets” nieuws

Dromen over een baby staat vaak voor een nieuw idee of ontwikkeling of voor de potentiele groei in een bepaald gebied, in je bewuste leven.

10. Dood – Verandering

In de taal van de geest, de dood vertegenwoordigt meestal de verschuiving van de ene verandering naar de andere. Hoewel velen de dood in een droom als beangstigend of negatief ervaren, is het meestal parralel met een dramatische verandering of een overgang die er in het leven van de dromer toe doet.

11. Dieren – gewoontes van de dromers

Aangezien de functie van dieren meestal gebaseerd op instinct,
de aanwezigheid van dieren in een droom is een weergave van de dromer zijn of haar gewoonten.
Dromen over dieren kan zeer nuttig zijn bij het verkrijgen van inzicht in onze dagelijkse patronen, evenals onze diepste verlangens.
Het type dier, wat het doet en zijn leefgebied kunnen allemaal van invloed hebben op het bericht,
die door de onbewuste geest wordt gecommuniceerd.

12. Vallen – Ga terug naar wakker worden / Controle

Meestal, als je valt in een droom, symboliseert deze het proces van terugkeer naar de staat van het wakker bewustzijn.  Het vaakst dan niet, is de dromer niet  “echt vallende”, maar zullen ontwaken of stoppen met dromen vooraf. Sommigen geloven dat als je ongecontroleerd valt in een droom, het vertegenwoordigt dat je niet het gevoel de controle over een bepaald aspect van uw wakende leven hebt, of zijn bang om iets te laten gaan.

 

28-05-2015

Ouders opgelet!!!

Het complete, waargebeurde verhaal van “Charlie Charlie”, het ‘duivelse’ tiener spel dat viraal gaat op het internet!

Charlie Charlie
Als u één van die grillig mensen bent die gelooft dat de kinderen deze dagen
op één of andere manier minder geïnspireerd zijn dan onze generaties of daar voor,
dan dragen wij hier nieuw bewijs!: Zelfs hun “bij”geloof lijkt dommer dan de onze!

“Charlie Charlie”, een spel / Internet urban legend van plotselinge en onverklaarbare populariteit, pieken naar de top van de mondiale sociale media charts dit weekend na schoppen rond op het Spaanstalige internet voor een groot deel van de eeuwigheid. Met ingang van dit schrijven, is #CharlieCharlieChallenge al meer dan 1,6 miljoen keer getweet. Meer mensen Googlen ‘Charlie Charlie’ dan vrijwel elk ander nieuws.

Waar gaat dit allemaal over?!
Dit alles gaat over een gevaarlijk trendy topic spel dat viraal gaat onder tieners op het internet!

Waar komt dit vandaan?

Hoewel het moeilijk is vast te pinnen een exacte land van herkomst, Charlie Charlie (ook wel gespeld Charly Charly),
heeft een lange geschiedenis als een schoolplein spel in de Spaanstalige wereld.
Volgens een zeven jaar oude Yahoo! Respuestas draad – dat is Yahoo Antwoord voor u –
kinderen hebben een versie van het “klassieke spel” gespeeld in Spanje voor de generaties.

Traditioneel, deze versie met de gekruiste potloden heette de “Juego de la Lapicera”.
Een term die steeds opduikt bij veel griezelige dingen op Google – en “Charlie Charlie” was een aparte wedstrijd,
gespeeld met kleurpotloden. Op een bepaald punt op het internet en in de speeltuin,
lijken de twee games samengevoegd te zijn. In beide gevallen zijn beide altijd demonische of bovennatuurlijke connotaties;
een site noemt het Lapicera “Ouija bord voor de arme man.”

Waarom is het ineens zo populair?

Het is altijd moeilijk om precies de reden te zeggen waarom deze dingen trend zijn / worden,
maar de laatste bubble lijkt te zijn begonnen eind april in de provincie Dominicaanse van Hato Mayor,
wanneer een lokale tv-nieuwszender een zeer alarmerende (en onbedoeld grappige) rapport uitgezonden hebben over de
“Satanic” game die gespeeld werd in de lokale scholen. Van daar, gebruikers van sociale media in de Dominicaanse Republiek,
begon te tweeten, Instagramming en Vining over het spel; medio mei, de uitdrukking “Charlie Charlie” is een trending topic op het
Dominicaanse Twitter, een gemakkelijke sprong, weg van de rest van de Spaanstalige web.
Ondertussen, in het weekend, een 17-jarige meisje uit het centrum van Georgië Instagrammed haar spel en sloeg hem
met de hashtag #CharlieCharlieChallenge.
Dat hashtag was blijkbaar DE tag die nodig was voor alle kinderen: Het is al 1,6 miljoen keer getweet sindsdien.

Wie is Charlie, eigenlijk?

Volgens verschillende hoeken van de Spaans-sprekende Internet is “Charlie”:
een kind die zelfmoord gepleegd heeft, een slachtoffer van een dodelijk auto-ongeluk,
of een heidense Mexicaanse godheid die nu roept samen gegaan te zijn met de christelijke duivel
en diverse activiteiten samen hebben gepleegd.
De Mexicaanse godheid bit, althans, is aantoonbaar onwaar.

“Er is geen demon genaamd/bekent als ‘Charlie’ in Mexico,” zei Maria Elena Navez van BBC Mundo.

 

Is dit zo gevaarlijk als sommige van de andere virale tiener uitdagingen die rond gaan?

Gezien het feit dat niemand zichzelf “maarzo” in brand steekt, inademen van een bijtende stof of vervorming ontstaat van hun lippen,
“Charlie Charlie” lijkt … vrij onschuldig.

Dat gezegd hebbende, volgens de populaire legende,
“Charlie” achtervolgt spelers die niet de moeite hebben genomen om afscheid te nemen voordat ze het spel gingen sluiten.
En er zijn, voorspelbaar, een heleboel mensen die niet houden van de kids-oproeping-demonen ding.

Waarom zou ik me zorgen maken? (Moet ik me zorgen maken dan?!)

Ik bedoel, uiteraard moet het je schelen als je op zoek bent naar bovennatuurlijke antwoorden op uw leven te vragen.
(Met uitzondering van vragen over liefde, dood en geld, die – per bepaalde versies van de legende -. “Charlie” niet zal beantwoorden).

Zelfs als dat niet precies u beschrijft, hoewel, “Charlie” maakt een killer case study in virality en hoe de dingen,
onder verschillende talen en culturen online vergaan.
U zult merken, bijvoorbeeld, veel spelers en journalisten praten over het spel alsof het nieuw is,
terwijl het eigenlijk – meer interessant is, denk ik – een oud spel is dat onlangs de Spaanse taalgrens is overgestoken.
Dit is onder andere, hoogst waarschijnlijk, nog een ander voorbeeld van de kracht van de tieners op het Internet.
Schrijvend over hun kleine games hoe dom ze soms ook zijn.
Maar wat nagenoeg nooit getrended is, zijn games zoals – “Ouija board” of “Bloody Mary” #gelukkig!

 

(Hier een Youtube bestand van diverse “Charlie, Charlie” acties)

 

 

RTV Stadskanaal en Radio Parkstad breiden samenwerking verder uit.

RTVS / RADIO PARKSTAD – De samenwerking tussen Radio Parkstad en RTV Stadskanaal wordt nog intensiever. Onlangs werden de vrijdagavond en de zaterdagmiddag al grotendeels aan elkaar gekoppeld met gezamenlijke producties. De organisaties hebben nu besloten dit uit te breiden met gezamenlijke programma’s op de dinsdagavond en zondagmiddag.

Vanaf dinsdagavond 18 november kun je het programma ‘Het Grote Mysterie’ en ‘back to the Sixtees’ volgen als gezamenlijke producties. Op de zondagmiddag zal de ‘Muzikale Zondag Stampot’ (easy listening en lounge) gelijktijdig te horen zijn via beide zenders tussen 12.00 en 14.00 uur. [Lees meer op: Semsland.nl ]

 

30-12-2014

Op 30 december zullen wij van “Het Grote Mysterie” een twee uur durende oude jaar show houden!

Dit doen wij uiteraard in de formatie waarin we op 4 Oktober 2013 onze intrede mee deden. Dit wil zeggen dat mijn vaste side-kicks aanwezig zullen zijn. Rita van Balen, Ronny Ploeger, Bertjan Brinkman en natuurlijk ik (Léon Musters) hebben er enorm veel zin in en zijn ook ontzettend blij dat het programma heerlijk draait! Dit alles doen we gewoon lekker vanuit de studio van RTV-Stadskanaal met een hapje en een drankje om een succesvol jaar gezamenlijk op een leuke manier af te sluiten. De exacte tijden dat we live gaan is nog niet bekend, maar dit laten we jullie uiteraard zo spoedig mogelijk weten voor twee weer zeer gezellige uurtjes van…. “Het Grote Mysterie”!

 

Red Wood.

De band Red Wood heeft een speciaal nummer geschreven en gepost ter nagedachtenis aan alle slachtoffers die omgekomen zijn bij de verschrikkelijke tragedie die zich plaats vond op 17-07-2014 boven en op Oekraïens grondgebied. Luister hier naar het nummer.

 

 

Het verhaal van Rick Busscher.

Ex-geliefde eert omgekomen vriendin (Tessa van der Sande) met prachtige brief. Tessa van der Sande R.I.P. 17-04-2014 vlucht MH17

Ze zit nog altijd in je hart, ook al is jullie relatie niet meer. En dan krijg je het vreselijke nieuws dat ze is omgekomen bij een vliegtuigcrash. Het overkwam de ex van Tessa van der Sande. Tessa kwam om bij de crash van het Malaysia Airlines vliegtuig in Oekraïne. Haar ex liet een prachtige ode aan haar achter. “Tessa en ik zijn niet meer samen sinds 2011, maar Tessa is nog steeds een dierbare vriendin die veel voor me betekent…”, schrijft hij op haar herdenking pagina op Facebook.

 

Het verhaal achter de foto.

De meeste mensen kennen de foto wel, en velen trekken en of trokken hun conclusie hier over. “schiet ze maar dood” enzovoort enzovoort.

Maar wat velen niet weten is dat deze man het gevonden aapje op de ramp locatie laat zien om mede aan te tonen dat het een passagier vliegtuig gaat. Het filmpje wat gemaakt is ook tijdens deze foto sessie is te zien dat wanneer deze man het aapje weer terug legt dat hij uit respect zijn pet af neemt en een kruisje slaat. In het onderstaande filmpje is dit ook te zien. Neem dus heel even de tijd en kijk.

 

 

Uitzending van “Het Grote Mysterie” 22-07-2014.

eerbetoonIn verband met het tragische bericht dat gisteren op 17-07-2014 ons land binnen trad, wensen wij ieder die hier bij betrokken is ontzettend veel  sterkte toe. Wij zullen uit respect tijdens de uitzending van as. dinsdag 22-07-2014 dan ook om 20.30hr 2 minuten stilte houden om zo via deze weg onze steun te betuigen en onze gedachtes bij hen te hebben die bij dit verschrikkelijke incident betrokken waren en zo op een afschuwelijke wijze het leven moesten laten voor wat het was. Woorden zijn haast niet te vinden, gedachten genoeg. Steun elkaar zo goed mogelijk in deze moeilijke tijd.

 

Liefdeskoppel sterft hand in hand.

Het toppunt van onvoorwaardelijke liefde? Samen sterven. Een Amerikaans liefdeskoppel is na ruim zestig jaar huwelijk hand in hand gestorven. Een maand geleden werd de 82-jarige Ed opgenomen in het ziekenhuis met ernstige nierproblemen. Niet lang daarna werd zijn 83-jarige vrouw Floreen met ernstige hartproblemen naar een ander ziekenhuis vervoerd. Zowel de situatie van Ed als van zijn vrouw was levensbedreigend. Ed wilde dan ook niets liever dan bij zijn zieke vrouw zijn, maar was te zwak om te worden vervoerd. lees meer…

 

Een kijkje achter de schermen bij Het Grote Mysterie.

Een kijkje achter de schermen, dit heb ik geprobeerd waar te maken voor mijn luisteraars. Het is niet helemaal super geworden qua timing audio en beeld, maar gaat om het idee hea haha. voor het filmpje van de uitzending 01-07-2014 met Ronny Ploeger, klik dan hier.

 

Kleine documentaire Dutch Ghost Hunt Team.

Hier een kleine documentaire van Dutch Ghost Hunt Team met wat er zoal vernomen en bekeken word. In dit filmpje ervaart Manuela haar eerste onderzoek. Om het filmpje te zien, klik dan hier.

 

Jongste medium aan de telefoon voor interview.

27 Mei het jongste dieren medium en lichtwerkster die ik op dit gebied tegen gekomen ben! Franciska uit Ede, zij communiceert al van jongs af aan met dieren en naast dat alles is ze ook nog eens lichtwerkster. Ook is zij in staat mensen te helpen die er ernstig aan toe zijn en die zich om welke reden dan ook naar een coma werken.. luisteren dus!!! 27 mei tussen 20.00hr en 21.00hr bij Het Grote Mysterie!

 

Het Grote Mysterie is terug!

Vanaf as. dinsdag 28-01-2014 begin “Het Grote Mysterie” weer bij RTV-Stadskanaal van 20.00 tot 21.00hr. Het programma zal op elke dinsdag live te beluisteren zijn! Woont u buiten de gemeente Stadskanaal, luister dan via de livestream link hier op de website.

 

Opnames van de uitzendingen.

Diverse opnames van de uitzendingen van de site af gehaald. Deze zijn gewoon op te vragen via contact@hetgrotemysterie.com dit omdat de opnames veel ruimte op zich nemen op de pagina. Dus wilt U wat terug beluisteren, stuur dan even een mailtje naar de redactie.