Graancirkels en UFO’s

aliens

Graancirkels en Ufo’s

Op deze pagina zullen wij de graancirkels melden die er bij ons binnen komen! Eveneens zullen proberen de locaties te bezoeken of de foto’s en film beelden gebruiken met toestemming van derden. Zelf een ervaring met graancirkels? Of kent u iemand die hier veel van af weet? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

Veel meldingen van driehoekige UFO boven Nederland

driehoekige-ufo-1024x322

Bij het UFO Meldpunt Nederland zijn de laatste dagen meerdere meldingen binnengekomen van driehoekige UFO’s boven ons land.

Op 18 november zijn driehoeken gezien boven Gilze. Enkele dagen later, op 24 november, werd een driehoekig object waargenomen boven Aarle-Rixtel.

Dit weekend werd een driehoekig object gespot boven Utrecht en Almelo. Ook boven Pijnacker-Nootdorp zijn deze objecten gesignaleerd, schrijft Telstar Online.

Veel mensen

Verslaggever Martijn Mastenbroek, die een radioprogramma presenteert over mysterieuze zaken, zag vrijdagavond rond kwart voor acht naar eigen zeggen een driehoekig object boven Nootdorp.

Veel mensen uit de regio hebben de UFO gezien, aldus de krant.

UFO-golf

Dit doet enigszins denken aan de Belgische UFO-golf, een reeks van waarnemingen van driehoekige UFO’s in België van 1989 tot 1991.

In maart 1990 werden de onbekende voorwerpen gevolgd op de radar, gefotografeerd en waargenomen door bijna 14.000 mensen.

Na het incident bracht de Belgische luchtmacht een rapport uit over de gebeurtenissen.

 

 

NASA schakelt livestream uit nadat ‘mysterieus ruimteschip’ verschijnt

ufo-iss-1024x322

Bij het internationale ruimtestation ISS is een onbekend vliegend object vastgelegd op video. Vlak na de waarneming ging het beeld op zwart, meldt de Daily Mail.

Volgens complottheoretici houdt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA bewust bewijzen van buitenaards leven achter.

Livebeelden van het ISS tonen een object dat razendsnel voorbij vliegt. Het ‘ruimteschip’ werd opgemerkt door YouTube-gebruiker ColdPyro.

Onder het tapijt

Vlak voordat het mysterieuze object uit beeld verdwijnt, schakelt NASA de livebeelden uit en verschijnt een mededeling dat er technische problemen zijn opgetreden.

Complottheoretici zien er bewijs in dat de NASA bewijs van buitenaards leven onder het tapijt veegt.

UFO-jagers zijn ervan overtuigd dat camera’s van het ISS voor het eerst een mysterieus ruimteschip hebben vastgelegd.

Blauw licht

In september en oktober werden ook al vreemde objecten bij het ruimtestation gespot. Afgelopen maand verscheen er een blauw licht bij het ISS.

In september werden in de buurt van een Progress-bevoorradingscapsule twee UFO’s vastgelegd op camera.

 

 

Oostenrijk in de ban van UFO’s: Vreemd object gespot boven Wenen, Graz en andere steden.

ufo-oostenrijk-620x195

In Oostenrijk kreeg de politie vrijdag veel telefoontjes van bezorgde mensen over een ongeïdentificeerd vliegend object in de lucht boven hoofdstad Wenen. Er werden ook filmpjes op internet geplaatst.

Lokale media kregen vele tientallen foto’s binnen van mensen die het vreemde vaartuig boven de stad hadden gezien en gefotografeerd, meldt The Local.

Het oplichtende object werd ook gesignaleerd boven andere steden in het land, waaronder de zuidelijke stad Graz.

Niet gereageerd

Volgens sommigen leek de UFO op een quadrocopter, een vliegtuigje dat wordt aangedreven door vier propellers.

De autoriteiten hebben nog niet gereageerd op de waarnemingen.

Lichtbol

Het is niet voor het eerst dat een UFO-waarneming heeft geleid tot ophef in Oostenrijk. Tijdens nieuwjaarsnacht filmde student Marie Mela uit Neder-Oostenrijk een UFO die werd getroffen door de bliksem.

In het filmpje zijn dansende mensen te zien. Tussen het vuurwerk door verschijnt vervolgens een lichtbol in de lucht.

Het mysterie rond de waarneming is nooit opgehelderd, hoewel sommigen menen dat het in scène is gezet.

 

 

Monique Klinkenbergh in RTL Late Night over het ontstaan van graancirkels: “Je mond valt open”

monique-klinkenbergh

Monique Klinkenbergh doet al bijna 10 jaar onderzoek om de waarheid over graancirkels naar boven te krijgen. In eerste instantie ging ze kijken wat er overeind blijft staan van alle verhalen over dit fenomeen, zo zegt ze in RTL Late Night.

“Je moet het met je eigen ogen zien en beleven,” zegt Klinkenbergh. “Ik ben ’s nachts in de velden gaan zitten [in Wiltshire]. Dan hou je alles in de gaten, er staan overal camera’s en we hebben contact met elkaar. Je ziet niets, je hoort niets en dan komt de zon op en ligt er gewoon zo’n graancirkel.”

Heel merkwaardig

Ze merkt op dat de graancirkels meestal ’s nachts verschijnen, maar ook wel eens overdag. “En dat is heel, heel merkwaardig,” aldus de graancirkelonderzoekster.

Ze legt verder uit dat er onverklaarbare en verklaarbare graancirkels zijn. Die laatste zijn onder te verdelen in twee groepen: graancirkels die worden ‘besteld’ voor commerciële doeleinden en daarnaast heb je een netwerk van hoaxers, mensen die graancirkels maken en ze vervolgens claimen.

Grote bollen

Tijdens een filmpje van lichtbollen die over een veld zweven en een graancirkel lijken te creëren, zegt Klinkenbergh: “Deze grote bollen zijn twee meter en worden waargenomen en op camera vastgelegd. Dat zet je toch aan het denken: wat is hier aan de hand? En waarom wordt het niet onderzocht?”

Over de grootte van graancirkels zegt ze: “Dat varieert. Een graancirkel kan een meter zijn, maar ze kunnen ook vier voetbalvelden groot zijn.” Ze voegt toe dat er inmiddels meer dan 7000 zijn geregistreerd in 60 landen. “Je mond valt open,” klinkt het nog.

Bekijk het fragment hieronder terug:

 

Elon Musk ‘sluit niet uit’ dat SpaceX-raket werd geraakt door UFO

spacex-raket

SpaceX-directeur Elon Musk heeft gezegd dat onderzoekers niet kunnen uitsluiten dat een ongeïdentificeerd vliegend object de explosie van een Falcon-testraket heeft veroorzaakt.

De Amerikaanse raketbouwer heeft het publiek nu om hulp gevraagd bij het verklaren van de oorzaak van de ontploffing eerder deze maand in Cape Canaveral in Florida. Bij de ontploffing ging ook de 200 miljoen dollar kostende Israëlische telecomsatelliet Amos-6 verloren.

Meest complexe en moeilijkste ongeluk

Op YouTube verschenen al snel filmpjes waarin een mysterieus object te zien is dat vlak voor de crash langs de raket vliegt. In reactie op iemand die vroeg of het klopt dat de raket door iets is geraakt, antwoordde Musk: “We kunnen dat niet uitsluiten.”

@elonmusk @NASA @faa @AFPAA there are some videos on YouTube claiming something hit the rocket. Any reality there?

Het is nog volkomen onduidelijk waardoor de raket van het ruimtevaartbedrijf vorige week op het lanceerplatform ontplofte. Musk zegt dat de explosie ‘het meest complexe en moeilijkste ongeluk’ is dat hij heeft meegemaakt in 14 jaar ruimtevaart.

Still working on the Falcon fireball investigation. Turning out to be the most difficult and complex failure we have ever had in 14 years.

Important to note that this happened during a routine filling operation. Engines were not on and there was no apparent heat source.

Particularly trying to understand the quieter bang sound a few seconds before the fireball goes off. May come from rocket or something else.

Geluid

De Falcon 9-raket explodeerde twee dagen voor de lancering tijdens een test van de motoren. Volgens Musk waren de motoren op dat moment niet ingeschakeld en was er ook geen andere hittebron.

Musk zegt verder dat er enkele seconden voor de vuurbal een kleinere knal te horen was. Het is nog niet duidelijk waar dat geluid door werd veroorzaakt. Het ongeluk wordt onderzocht door een team van 20 mensen. SpaceX krijgt hulp van onder meer de NASA, de Amerikaanse luchtvaartautoriteit en de luchtmacht.

Vorig jaar ontplofte een Falcon 9-raket tijdens de lancering. Toen moest het bedrijf het werk zes maanden neerleggen om naar de oorzaak te zoeken.

 

 

 

UFO-jager legt ‘buitenaards moederschip’ vast boven Londen.

ufo-london

UFO-jager Andrew Burlington claimt een ‘moederschip’ te hebben vastgelegd boven de Londense wijk Charlton. De 40-jarige man spotte naar eigen zeggen een vloot cilindervormige objecten toen hij een wandeling maakte met zijn neefjes.

Burlington beweert al meerdere keren UFO’s te hebben gezien, maar zegt dat hij voor het eerst een ‘moederschip’ heeft vastgelegd op de gevoelige plaat.

“We dachten in eerste instantie dat het ballonnen waren omdat ze cirkelvormig waren en er kleine objecten onder hingen,” legde hij uit. “Maar ze verdwenen snel uit het zicht en het laatste object knipperde een paar keer voordat het langzaam onzichtbaar werd.”

Kleinere UFO’s

VIDEO: UFO-jager legt 'buitenaards moederschip' vast boven Londen

Andrew Burlington (SWNS)

“Het feit dat een langwerpig onbekend object aan het begin van de video door het beeld schiet is mogelijk een indicatie dat er boven de Thames Barrier kleinere UFO’s uit het moederschip kwamen,” zei hij.

“Mijn neefjes konden het niet geloven,” aldus Burlington. “Ik ben blij dat ze het samen met mij hebben gezien, ook al zijn het nog kinderen. Ze hebben me in het verleden vaak horen praten over UFO-waarnemingen, maar dachten vast dat ik een grapje maakte.”

V-vormige UFO

Burlington legde uit dat er aan het begin van de video ook nog een kleiner, donkerder object is te zien dat alle kanten op beweegt. “Er is een mogelijkheid dat het een vogel was, maar het zou ook een zwarte driehoekige of V-vormige UFO kunnen zijn geweest, zoals een object dat ik in mei 2014 boven Lewisham heb gezien.”

Hij zegt bekend te zijn met alle soorten conventionele vliegtuigen en ballonnen. “Als de objecten ballonnen waren geweest, hoe konden ze dan zwakker worden en in het niets verdwijnen?” vroeg hij.

 

 

 

Ufo zorgt voor verkeersopstopping in Mexico!

Velen kennen wel het fenomeen dat wanneer aan de ene kant van de snelweg een ongeluk gebeurt de andere kant ook stilstaat vanwege de “kijkers”, ook wel ramptoeristen genoemd.

Een auto op zijn kant is één ding, maar wat gebeurt er wanneer men vanuit de auto’s opeens een UFO in de lucht ziet?

UFO waarnemingen zijn er in alle soorten en smaken. Maar, de allermooiste zijn nog altijd die waar geen enkele twijfel bestaat over de echtheid van het fenomeen omdat je talloze getuigen hebt.

Niet één of andere obscure Youtube gebruiker op een zolderkamertje die zijn talenten niet anders weet te gebruiken dan voor het misleiden van het publiek, maar gewone mensen van vlees en bloed die met eigen ogen iets vreemds in de lucht zien hangen.

Waarmee dan beelden ontstaan zoals de volgende:

Verkeer wat steeds langzamer gaat rijden en uiteindelijk helemaal stilstaat, omdat men iets vreemds ontdekt in de lucht.
xxx

Waar mensen dan vervolgens uit de auto’s stappen en naar de hemel wijzen.
xxx

De waarneming vond plaats op 14 augustus 2016 langs de snelweg tussen Mexico City en Pacucha. Duidelijk en voor iedereen zichtbaar verscheen er op een gegeven een vreemd object in de lucht.
xxx

Hieronder volgen twee verschillende video’s van de UFO langs de snelweg. Een van de twee opnames is gemaakt door een Mexicaan met de naam Jim Morrison, maar daar trekken we ons maar even niets van aan.

 

 

“NASA manipuleert foto’s om te verdoezelen dat er UFO’s op de maan zijn”

nasa-maan

Een ex-adviseur van de NASA beweert dat medewerkers van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie UFO’s uit maanfoto’s verwijderen voordat ze worden vrijgegeven. Dat schrijft de Britse Daily Express.

In 1971 werkte dr. Ken Johnston sr. in het Johnson Center van de NASA, waar hij foto’s van het Apolloprogramma en maanstenen moest opslaan en catalogiseren. Daar beweert hij te hebben gezien hoe foto-experts UFO’s en andere anomalieën weg poetsten.

Volgens dr. Johnston zit er nogal een verschil tussen het oorspronkelijke beeldmateriaal en wat de NASA uiteindelijk publiekelijk beschikbaar heeft gemaakt. Hij claimt ook dat hooggeplaatste NASA-medewerkers hem opdracht gaven om vijf fotorolletjes van de maanmissies te vernietigen.

Gebouwen op de maan

Hij zei dat de rolletjes beter aan universiteiten of onderzoekscentra gedoneerd konden worden, maar die suggestie was aan dovemansoren gericht. Johnston zegt een aantal beelden bewaard te hebben. Volgens hem tonen ze bewijs voor onverklaarbare objecten en zelfs gebouwen en structuren op de maan.

Hij werd naar eigen zeggen ontslagen door het ruimteagentschap omdat hij de foto’s had gelekt. Toch werkte hij nooit rechtstreeks voor de NASA, maar voor Brown & Root, een bedrijf dat werd ingehuurd door de ruimtevaartorganisatie.

Verdoezeld

Sceptici zijn niet overtuigd omdat hij nog nooit oorspronkelijke NASA-beelden heeft laten zien en omdat de foto’s die in zijn boeken staan in het archief van het ruimteagentschap zijn terug te vinden.

Johnston is echter niet de enige ex-adviseur van de NASA die dergelijke beweringen heeft gedaan. Donna Hare, die begin jaren zeventig in de fotolaboratoria van de NASA heeft gewerkt, zei dat bewijs voor UFO’s wordt verdoezeld door het ruimteagentschap. Een beveiliger zou haar verteld hebben dat hij werd gedwongen om foto’s van UFO’s te verbranden.

 

 

“Klaag me maar aan”: Onderzoeker daagt overheid uit terwijl hij geheime UFO-stukken vrijgeeft.

De Canadese UFO-onderzoeker Victor Viggiani heeft tijdens de eerste Canadese hoorzitting over Ufo’s iets opmerkelijks gedaan. Hij daagde de Amerikaanse overheid uit hem aan te klagen nadat hij gevoelige stukken over Ufo’s openbaar had gemaakt.

De 11 gevoelige documenten zijn afkomstig van NORAD, een militaire organisatie die waakt over het luchtruim van de VS en Canada, en gaan over radaropnames van ruim 1800 onbekende vliegende objecten.

Hoogste niveau

“De verspreiding van dit soort informatie vormt een bedreiging voor de nationale veiligheid en is in strijd met de Amerikaanse spionagewet,” zei Viggiani terwijl hij voorlas uit de stukken. Hij voegde toe dat wereldwijd op het hoogte politieke en militaire niveau is gesproken over dit onderwerp.

“Ik heb hier 11 documenten voor me die rechtstreeks afkomstig zijn van NORAD,” zei hij. In de stukken valt volgens hem te lezen over UFO’s die gevonden en onderschept zijn door het leger.

Contact

Zo wordt onder meer gesproken van twee CF-18’s van vliegbasis Comox in Canada die in 2001 drie UFO’s achtervolgden op 10.000 meter hoogte en daadwerkelijk contact wisten te leggen met de onbekende objecten.

Viggiani zei dat uit rapporten van de Amerikaanse en Canadese inlichtingencommissie blijkt dat de twee landen belangrijke informatie over UFO’s onder de pet houden. “Men heeft gedreigd mij te zullen aanklagen als ik deze documenten zou vrijgeven. Hierbij openbaar ik ze en daag ik de Amerikaanse overheid uit een aanklacht tegen mij in te dienen,” zei hij, waarna luid applaus volgde.

Binnenkort meer over de inhoud van de geheime stukken.

 

 

 

Deze foto van Mars is volgens UFO-jagers absoluut bewijs voor leven op rode planeet!

mars-alien

Op internet gaan momenteel beelden rond die naar verluidt een kleine alien tonen op de rode planeet. Het filmpje maakt de nodige tongen los op internet, zo melden Britse media.

Het YouTube-kanaal Paranormal Crucible zegt de humanoïde te hebben gevonden op een foto die is gemaakt door Marsrover Curiosity van de NASA. “Interessante anomalie gevonden door de rover die op een kleine Marsbewoner lijkt,” klinkt het.

De beelden doen denken aan de documentaire Sirius over een kleine ‘alien’ die naar verluidt jaren geleden werd gevonden in de Atacamawoestijn in Chili. De documentaire deed heel wat stof opwaaien. Volgens Paranormal Crucible zijn de humanoïden ongeveer even groot.

Scott C. Waring van de site UFO Sightings Daily stelt dat er nu ‘absoluut bewijs’ is geleverd voor leven op Mars. “Deze mensachtige figuur kijkt om de hoek van een stenen muur,” zei hij. “Ik kan zijn hoofd, borst, schouders, arm, been, knie en voet ontwaren.”

Sceptici zijn van mening dat het een geval van pareidolie is, een waanvoorstelling waarbij dingen die gezien worden op een abnormale, met veel fantasie gepaard gaande wijze worden geïnterpreteerd.

 

Deze oud-regeringswetenschapper claimt aan buitenaardse schepen te hebben gewerkt in Area 51.

bob-lazar

Emmy-winnaar George Knapp wordt gezien als de allereerste journalist die schreef over het gebruik van buitenaardse technologie op een geheime basis die inmiddels bekendstaat als Area 51. Tijdens deze lezing gaat hij dieper in op het mysterie rond Area 51, 25 jaar na zijn oorspronkelijke publicatie.

Hij brengt ook nieuwe informatie naar buiten over Bob Lazar, een voormalig regeringswetenschapper die claimt aan buitenaardse ruimteschepen te hebben gewerkt in Area 51. George Knapp werkt voor CBS News in Las Vegas, waar hij veel aanzien geniet.

Knapp won twee keer een Peabody Award en vele Emmy Awards. Area 51 is een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht. In 2013 gaf de CIA geheime documenten vrij waarin de basis als Area 51 wordt beschreven.

Vanwege alle geheimzinnigheid rond de basis in Nevada zijn er allerlei geruchten ontstaan over wat zich daar afspeelt. Zo zou de VS er de wrakstukken bewaren van een UFO die in 1947 bij Roswell zou zijn neergestort. Series als The X-Files vergrootten de bekendheid van de basis.

 

 

 

Video toont vreemd object bij Amerikaanse legerbasis in UFO-hotspot

ufo-dayton

Het internet was afgelopen weekend in de ban van een vreemd object in de lucht bij een legerbasis in Dayton in de Amerikaanse staat Ohio. Velen vragen zich af of het een UFO is. Dat meldt het tv-programma Fox & Friends.

“Het lijkt alsof het met de wolken meebeweegt,” zegt een vrouw in het filmpje. De 13 minuten durende video toont een object dat boven vliegbasis Wright-Patterson hangt en vervolgens verdwijnt. De luchtmacht deed tussen 1947 en 1969 onderzoek naar UFO’s en aliens op de basis.

Een stel spotte het object toen ze vanuit hun huis naar de zonsondergang keken, meldde de Daily Mirrorzaterdag. De Britse krant stuurde het filmpje naar Tyler Glockner van Secure Team 10, die zichzelf omschrijft als iemand die aandacht besteedt aan alles wat te maken heeft met het buitenaardse en zij die proberen informatie daarover verborgen te houden voor het volk.

Glockner claimt dat hetzelfde object twee keer eerder is gezien in de lucht boven Dayton, aldus de krant. Vooral in het westen van de Verenigde Staten worden veel UFO’s gezien, zo blijkt uit onderstaand kaartje.

 

 

 

Wereldwijd erkende UFO-specialist levert ‘overtuigend bewijs dat UFO’s echt zijn’

De bekende journalist en tv-persoonlijkheid Jaime Maussan heeft naar eigen zeggen van tienduizenden mensen van over de hele wereld bewijs ontvangen voor UFO’s en buitenaardse activiteit.

In onderstaande video, opgenomen op het MUFON Symposium 2015, presenteert hij recente ontwikkelingen op het gebied van ufologie. Hij laat videobeelden en foto’s zien van UFO’s, gemaakt door infraroodcamera’s, nachtkijkers, NASA-sondes, satellieten en vliegtuigcamera’s.

UFO’s worden door ruimtesondes van de NASA vastgelegd in de ruimte, bij de zon, rond kometen, in de buurt van vulkanen en ook verschijnen er vaak mysterieuze bollen in de lucht.

Maussan gaat ook in op de ‘nooit eerder vertoonde alienbeelden’ van de wereldberoemde crash bij Roswell op een grote conferentie over buitenaards leven in Mexico-Stad afgelopen jaar. De wereldwijd erkende UFO-specialist zegt dat de foto’s ‘hét bewijs leveren dat aliens bestaan’.

Rond de tijd van de UFO-crash bestonden er nog geen schetsen of modellen van buitenaardse wezens, dus de foto’s kunnen zijns inziens niet vervalst zijn. Ook collega-onderzoeker Richard Dolan is er zeker van dat het gaat om authentieke foto’s. De anatomie van de alien is volgens hem te gedetailleerd en correct om verzonnen te zijn.

 

Probeert het Amerikaanse leger het bestaan van aliens te verbergen?

area-51

Op internet is een filmpje opgedoken van een onschuldig gezin met kinderen dat door zwaarbewapende soldaten wordt gearresteerd omdat het te dicht in de buurt van Area 51 komt.

Volgens UFO-enthousiastelingen laten de beelden zien dat de VS iets te verbergen heeft. Zij denken dat het Amerikaanse leger het bestaan van buitenaards leven in de doofpot probeert te stoppen.

Jeremiah Hasvold wilde onlangs met zijn zoontje een bezoek brengen aan Area 51, een geheime basis in de Nevadawoestijn. Volgens een aantal theorieën heeft het Amerikaanse leger er in de jaren veertig een autopsie uitgevoerd op een buitenaards wezen nadat zijn ruimtevaartuig was neergestort bij Roswell.

Hasvold laat zijn camera draaien terwijl hij in de buurt van een waarschuwingsbord bij de basis komt. Hij filmt hoe een gezin met kinderen hardhandig wordt tegengehouden door Amerikaanse soldaten. Iedereen moet uitstappen, terwijl de soldaten het gezin onder schot houden.

Als het leger zoveel moeite doet om mensen tegen te houden op 30 kilometer van Area 51, dan moeten ze wel een heel groot geheim bewaren, stelt Hasvold. De CIA erkende het bestaan van Area 51 in 2013, maar repte met geen woord over vliegende schotels of buitenaardse wezens.

 

 

 

MIND BENDING! Up Close Alien Craft Over Kansas Auto Store 4/18/16

De video hier onder te zien is beeldmateriaal van 17-04-2016.

Er worden ook wat zaken in uitgelegd omtrent de telefoon waarmee gefilmd werd.

Zeker de moeite waard om te bekijken!

 

 

 

 

 

VIDEO: Drone filmt ‘buitenaardse opslag’ Area 51

 

 

Merkwaardig!

NASA CUTS LIVE SPACE FEED! HD UFO APPEARS AT ISS 2014

In het onderstaand fragment is te zien en word uitgelegd dat een “ufo” dicht bij het ruimtestation ISS gespot is tijdens een live opname vanaf het ruimtestation. Of het allemaal echt is laten we aan jullie over, maar merkwaardig is het zeker!

 

 

CIA maakt tijdens nieuwe seizoen The X-Files honderden UFO-documenten openbaar

cia-ufo

Afgelopen weekend werd in de Verenigde Staten de aftrap gegeven voor zes nieuwe afleveringen van de iconische tv-reeks The X-Files. De Amerikaanse spionagedienst CIA besloot op hetzelfde moment honderden documenten vrij te geven over het onderzoek naar UFO’s.

Op de website van de CIA staat dat de stukken vooral afkomstig zijn uit de jaren veertig en vijftig. “We hebben besloten om een aantal documenten onder de aandacht te brengen die zowel sceptici als believers interessant zullen vinden,” meldt de spionagedienst.

De CIA kondigde de openbaring van de stukken aan op Twitter:

ufos

Take a Peek Into Our
5 docs for Mulder & 5 for Scully 👽http://1.usa.gov/1SCbcjj

De documenten hebben onder meer betrekking op vliegende schotels die zijn gezien boven Oost-Duitsland, vliegende schotels boven uraniummijnen in Belgisch-Congo en de bevindingen van het wetenschappelijke adviespanel over ongeïdentificeerde vliegende objecten.

De CIA verwees rechtstreeks naar de hitserie. De spionagedienst droeg vijf documenten aan die ‘Fox Mulder goed kan gebruiken om anderen te overtuigen van het bestaan van buitenaardse activiteit’. Er zijn ook vijf documenten openbaar gemaakt die ‘Dana Scully kan gebruiken om te bewijzen dat er een wetenschappelijke verklaring is voor UFO-waarnemingen’.

 

 

Black Portal & Alien Cube UFO over Texas? Getuige Breekt de Stilte! (Video en foto’s)

Getuige van Belangrijke Texas UFO Kubus & Portal Waarneming Breekt de Stilte 2015/07/01

Originele Cube UFO Video:

 

edfd45347bada2a72350fb66b5ff9b3d5fb4a73e

Walter C. Lance van El Paso, Texas was de eerste persoon die de foto’s af gaf aan secureteam10. Lance verklaarde dat hij de foto’s nam op 29 juni 2015 rond 01:00 lokale tijd tijdens zijn lunchpauze.

Volgens secureteam10, Lance verklaard dat de wind begon op te trekken en vervolgens een deel van de wolken begon te “wervelen in een cirkel in en op elkaar vormde deze portal shape”. Het gebied binnen deze circulaire vortex ingeschakeld “gitzwart” waarop Lance zijn mobiele telefoon snel haalde om de volgende foto’s te maken: 

ufo-cube-

ufo-cube-1

Dit is hoe de UFO kubus eruit zag wanneer ingezoomd werd op de afbeelding:

ufo-cube-3

ufo-cube-4

 

 

 

“Aliens en UFO’s in ‘s werelds diepste meer”ufo uit water komende

Rond het Russische Baikalmeer zijn in de Sovjettijd een aantal waarnemingen van UFO’s en aliens gedaan. De waarnemingen werden onder het tapijt geveegd door de autoriteiten, maar later gelekt naar de media. Dat schrijft de krant The Siberian Times.

Militaire duikers zouden in het Baikalmeer op aliens zijn gestuit en daarnaast zijn er in de omgeving van het meer meldingen gedaan van ‘ruimteschepen’. Het gaat onder meer om ‘sigaarvormige’ objecten in de lucht.

Reddingswerker Vyacheslav Lavretevich herinnerde zich dat hij op een dag aan boord was van een jacht toen er een enorme oplichtende schijf uit het water kwam. Het object verblindde de bemanning enkele seconden en bleef daarna enkele minuten in de lucht hangen, om vervolgens plotseling in het niets te verdwijnen. Lavretevich schat dat het object een doorsnee had van 500 tot 700 meter.

In 1977 zaten wetenschappers V. Alexandrov en G. Seliverstov op 1200 meter diepte in een duikboot toen ze plotseling een vreemde ‘gloed’ zagen. Alexandrov: “Het was net alsof onze duikboot van boven en van de zijkant werd beschenen met twee grote zoeklichten. Een minuut later was het weer donker.”

"Aliens en UFO's in 's werelds diepste meer"

In 1982 zouden zeven militaire duikers aliens in het Baikalmeer hebben gezien. Geschiedkundige Alexey Tivanenko zei: “Op een diepte van 50 meter zagen ze drie meter lange wezens in strakke zilverkleurige pakken. Ze hadden geen duikuitrusting bij zich en droegen alleen een helm.”

Op 17 april 1987 zagen inwoners van het plaatsje Koerma in de regio Irkoetsk naar eigen zeggen een enorme vliegende schotel. “We waren met een groep van 13. Het was ongeveer 0.20 uur,” zei Valery Roedentsov uit het nabijgelegen dorp Shida. “Eén van onze jongens liep de tuin in en riep ons. Hij wees met zijn vinger naar de lucht. Op 150 meter boven ons hing een reusachtige vliegende schotel. Uit het object kwam een paarse straal. Aan weerszijden van het object zaten gele openingen.”

Op 16 mei 1990 werd een UFO gezien in het dorp Koedara-Somon in de autonome republiek Boerjatië. Inwoner Olga Fedorova herinnerde zich dat alles ineens geel kleurde. “De schotel had een doorsnee van ongeveer 30 meter,” zei Vasily Timofeev, een andere inwoner. “Het object scheen fel.”

“Uit deze schijf kwamen mensen in glimmende en flikkerende kostuums,” zei Margarita Tsybikova. Olga legde uit: “Ik zag drie mensen in glimmende gele pakken.” Ook Marina Zimireva was getuige van de schotel. “Er waren geen ramen zichtbaar,” zei ze. “Ik heb voor mezelf besloten dat het mensen waren. Ze zagen eruit als mensen.” Toen de ‘aliens’ zagen dat ze werden bekeken, keerden ze terug naar hun ruimteschip en vlogen ze weer weg, aldus de dorpsbewoners.

[bron: The Siberian Times]

 

 

area 51 alien interview

Alien interview Area 51.

Hier een documentaire over Area 51 en een interview aldaar met een “Alien”. Of het daad werkelijk waar is durf ik niet te zeggen, maar als je het commentaar hoort van “kenners” in beeld, audio en wetenschap moet het haast wel waar zijn. Kijk en oordeel zelf.

 

[bron: Youtube]

 

 

ufo met bewolking

“Britse ministerie van Defensie verzwijgt waarheid over UFO’s”

Ufologen hebben de aanval geopend op de Britse overheid. Het ministerie van Defensie (MoD) verzwijgt de waarheid over UFO’s door de openbaring van de ‘Britse X-Files’ uit te stellen, zo zeggen ze.

De documenten zouden eind vorig jaar worden overdragen aan het Britse Nationaal Archief, maar worden nu pas eind dit jaar of volgend jaar vrijgegeven. De documenten bevatten naar verluidt informatie over het incident in Rendlesham Forest in 1980, waar een buitenaards schip zou zijn geland.

Enorme vertraging

Voormalig medewerker van het Britse ministerie van Defensie Nick Pole zei: “Door deze enorme vertraging staan complottheoretici op hun achterste benen. Het lijkt erop dat de MoD probeert tijd te rekken.”

“Het vermoeden is dat deze stukken zullen inslaan als een bom en dat het ministerie niet weet hoe het hiermee om moet gaan,” ging hij verder. “Ik kan begrijpen dat complottheoretici boos en achterdochtig zijn.”

Een woordvoerder van het ministerie zei in een reactie: “Het streven is om ieder jaar 10.000 documenten van het ministerie van Defensie over te brengen naar het Nationaal Archief.”

Enorm wit licht

Onder druk van UFO-onderzoekers heeft het Britse Ministerie van Defensie in voorgaande jaren al een aantal documenten vrijgegeven waarin vermeende waarnemingen van vliegende schotels door de jaren heen staan beschreven.

Onder de vele verhalen zijn er ook enkele fascinerende zoals die van luitenant-kolonel Charles Halt. Op 13 januari 1981 zag die een driehoekig object boven een veld zweven, om vervolgens weg te zoeven. Ook andere agenten namen het bizarre object waar en zeiden dat het bij het wegvliegen een enorm wit licht verspreidde dat het hele bos verlichtte. Onderzoekers die nadien de plek onderzochten troffen drie driehoekige gaten aan waar een verhoogde intensiteit op de radar werd waargenomen.

Op 1 december 2009 liet het Britse ministerie van Defensie weten de meldingen van UFO’s niet meer te onderzoeken. Gaat de Britse overheid iets belangrijks onthullen of krijgen we vooral veel zwart gemaakte pagina’s te zien?

[bron: Daily Mirror]

 

 

Alien abduction - Grey

15 tekenen dat je ontvoerd bent geweest door aliens.

Heb je wel eens het gevoel dat je bekeken wordt? Heb je een ringend geluid in je oor? Ben je de herinnering van een aantal uren of misschien wel dagen kwijt? Dit zouden wel eens tekenen kunnen zijn dat je ontvoerd bent door aliens! Tenminste, volgens de website Humans are Free, waar zelf geclaimde voormalig ontvoerden een lijst maakten van de tekenen van een ontvoering. We zetten de opmerkelijkste voor je op een rijtje.

1. Het horen van tikkende of zoemende geluiden.
En dan vooral net voordat je naar bed gaat.

2. Je wilt ineens vegetariër worden.
ALIENS.

3. Je hebt de behoefte tegen de muur aan te slapen.
Met bed en al?

4. Je bent bang voor je kast.
Deuren moeten altijd gesloten zijn.

5. Je bent helderziend.
Je dacht dat iets ging gebeuren, en toen… gebeurde het ook!

6. Je vindt implantaten in je lichaam.

7. Een onverklaarbare pijn in je genitaliën.
Mocht je nou niet zeker zijn van een abductie, ga dan even naar de dokter

8. Haperende elektronica.
Computers en digitale horloges die het niet meer doen. Of de straatlantaarns flikkeren als je langs loopt.

9. Obsessief gedrag en verslavingen.

10. Dromen dat er medische procedures op je worden uitgevoerd.
Of heb je het helemaal niet gedroomd?

11. De behoefte om vitamines te slikken.
Ook al vertel je jezelf dat je het doet om gezond te zijn, eigenlijk weet je dat het een andere reden heeft…

12. Jij of je partner bevriest tijdens het slapen.
Alsof de tijd ineens stilstaat

13. Steeds als je op de klok kijkt zie je dezelfde nummers…
Zoals 11.11 uur of elke nacht wakker worden om 03.33 uur.

14. Dromen over de Apocalyps

15. Je herkent veel van deze tekenen… 
…maar niet dat je ontvoerd bent.

[bron: Metronieuws]

 

 

vliegtuig

Veel piloten zien UFO’s in de lucht. Een van hen doet nu voor het eerst zijn verhaal.

Piloot Andrew Danziger krijgt vaak de vraag of hij ooit een UFO heeft gezien. Hij heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Op 10 april 1989 vloog hij van Kansas City International Airport richting Waterloo in Iowa. Het was acht uur ’s avonds, de lucht was helder en het was volle maan.

Danziger, die toen nog copiloot was, wees piloot Bruce op een schijfvormig object in de lucht. Bruce zei dat hij het al een tijdje in de gaten hield. Het tweetal staarde ongeveer een half uur naar het object, dat door de wolken maar net zichtbaar was.

Honderden knipperende lichten.

De twee mannen concentreerden zich weer op hun werkzaamheden, toen op de plek waar de witte schijf zich bevond opeens een reusachtige rode bal te zien was. “Holy s–t,” riep Andrew tegen Bruce. Ze waren met stomheid geslagen.

Het object leek dezelfde koers aan te houden als het vliegtuig. Langzamerhand verdween het achter de wolken. Op het moment dat het volledig verdween, waren vanuit de wolken honderden knipperende lichten te zien.

Bruce en Andrew keken elkaar aan. “Oh my God, what the f–k was that,” was alles wat Andrew kon uitbrengen. Zijn collega staarde naar buiten. Na enkele minuten vroeg Andrew de vluchtleiding of er iets bijzonders op de radar was verschenen. Tussen Kansas City en Waterloo werd alleen zijn vliegtuig opgepikt door de radar.

Bruce en Andrew keken elkaar weer aan. Een minuut later meldde de vluchtleiding zich weer. “Air Midwest, wilt u melding maken van een UFO?” klonk het. “Ja, dat willen wij,” antwoordde Andrew uiteindelijk. “OK, schrijf dit nummer op en neem contact op zodra u bent geland.”

“U bent helemaal niet gek. Piloten melden dit zo vaak.”

Andrew belde het nummer. “National UFO Reporting Center,” klonk het aan de andere kant van de lijn. Bruce en Andrew werden afzonderlijk van elkaar geïnterviewd. Toen het interview voorbij was zei de man aan de telefoon dat ze nooit meer iets van hem zouden horen en dat ze verder geen informatie zouden krijgen.

“Ik heb nog één vraag,” zei Andrew. “Denkt u dat we gek zijn, hebben anderen zoiets weleens gemeld?” De man antwoordde: “U bent helemaal niet gek. Piloten melden dit zo vaak.”

Andrew Danziger zit al 28 jaar in de lucht. De afgelopen 14 jaar was hij piloot van Boeings van het type 757/767. Hij was daarnaast één van de piloten van Barack Obama tijdens diens presidentscampagne van 2008.

[bron: New York Daily News]

 

 

buitenaards leven bewijs

 NASA: Buitenaards leven binnenkort bewezen.

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA verwacht binnen tien tot twintig jaar bewijs voor het bestaan van buitenaards leven. Dat heeft het wetenschappelijk hoofd van de organisatie, Ellen Stofan gisteren gezegd bij een paneldiscussie over water in het heelal.

Stofan liet ook weten dat de NASA gericht aan het zoeken is naar buitenaards leven. De eerste bewijzen voor het bestaan zouden mogelijk al in 2025 gevonden worden. Binnen twintig tot dertig jaar verwacht de wetenschapper meer concrete bewijzen.

“We weten waar we moeten zoeken en hoe we moeten zoeken en in de meeste gevallen hebben we daar ook de technologie al voor”, aldus Stofan tegen de krant LA Times. Directeur heliofysica bij NASA, Jeffrey Newmark, liet weten: “De vraag is niet of we bewijs van buitenaards leven zullen vinden, de vraag is wanneer”.

Radiosignalen uit de ruimte.

“We hebben het niet over groene mannetjes”, wilde Stofan nog even verduidelijken. “We spreken over kleine microbes”. Tijdens een presentatie omschreven de NASA-topmensen een reeks recente ontdekkingen die doen vermoeden dat we dichter dan ooit bij de ontdekking van leven in ons zonnestelsel en daarbuiten staan.

Wetenschappers staan bijvoorbeeld voor een raadsel nu een reeks radiosignalen uit de ruimte een opmerkelijk wiskundig patroon lijkt te volgen. De kans dat zoiets toevallig gebeurt, zou slechts 5 op 10.000 zijn.

[bron: Metronieuws]

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Graancirkel ontdekt in Stadskanaal (prov. Groningen).      20140728_194812

 

Roy Jansen, de ontdekker van de graancirkel in Stadskanaal.

Roy en Ronny

Ronny Ploeger (camera) en Roy Jansen (ontdekker graancirkel Stadskanaal)

 

Opnieuw is er een graancirkel ontdekt (25-07-2014) in Stadskanaal en wederom in het graanveld langs de Onstwedderweg tegenover de flat Achterste Kamp. Roy Jansen, de ontdekker van de graancirkel, is woonachtig in deze flat en heeft studie gemaakt over het fenomeen graancirkels. Roy ontdekte vorig jaar ook al een graancirkel tegenover de Achterste Kamp en is sindsdien dus behoorlijk waakzaam. In het radioprogramma ‘Het grote Mysterie’ van RTV Stadskanaal heeft Roy al meerdere keren zijn verhaal hierover gedaan.
Na het spotten van de huidige graancirkel kwamen Kor en Paula Kuiper (graancirkel experts) ter plaatse om metingen te doen. “Wederom een mooie formatie”, aldus Kor. “Het totale overzicht is wat lastig te zien maar de formatie is opgemeten en wordt in kaart gebracht. Een prachtige energie. Een mooi cadeau op het begin van de Hondsdagen, de vorige graancirkel werd ontdekt op de 28e juli vorig jaar.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er bestaan nog steeds geen verklaringen voor het ontstaan van graancirkels. De meningen lopen uiteen van bovennatuurlijke fenomenen en UFO’s tot bolbliksems en plasma draaikolken. Natuurlijk zijn er ook grappenmakers die het amusant vinden om zelf cirkels en patronen te maken om anderen te misleiden. Hoe dan ook, Stadskanaal heeft iets met graancirkels. In 2001 stond Stadskanaal namelijk ook al een tijd lang in het teken van een graancirkel, bijgenaamd de Schorpioen door zijn vorm. Het verschijnsel trok destijds ontzettend veel aandacht. (bron: RTVS & Roy Jansen uit Stadskanaal).

Kor en Roy

Kor Kuipers (Graancirkel expert) en Roy Jansen in de graancirkel te Stadskanaal.

 

 

 

Wij van “Het Grote Mysterie” wouden dit zelf met eigen ogen zien, dus we hebben een afspraak gemaakt met Roy Jansen en de camera mee genomen. Zie het resultaat hieronder.

 

 

 

[bron: Het Grote Mysterie]