Agenda

Agenda items zullen hier bijgehouden worden omtrent het radioprogramma en allerlei andere zaken bij u in de buurt. Heeft u zelf een item voor de agenda waar iedereen welkom bij is? Stuur dan een mailtje met het evenement en eventuele link naar contact@hetgrotemysterie.com of via de live chat op de Live Feed pagina hier op de website en we zullen deze toevoegen op de website.

 

 

16-02-2017

“de Kracht van Muziek”! Een zeer veel belovende avond onder leiding van Harold Verwoert en Kitty Tijssen! Tijdens de prachtige nummers die Harold zal brengen (wat elke keer weer verschilt) zal Kitty een bloem uit delen aan één of meerdere personen. Deze personen krijgen dan aan het eind van het nummer een boodschap uit het hiernamaals. Deze avond word gehouden in dorpshuis “de Kiep” in Eexterveenschekanaal. De kaarten zijn allemaal uitverkocht, maar u kan kans maken op de laatste twee kaarten tijdens de uitzendingen tot 23-01-2017!

 

 

11-03-2017

Sporthal de Spil te Oude Pekela. Willie Woortman (Hap ki do – Willie) organiseert met initiatief voor kinderkanker een twee uur durende sport dag “Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker”. Deze word gehouden op 11 maart 2017 van 14.00 tot 16.00hr. Er zal gesport worden, je kan met een uil op de foto, basis technieken zelf verdediging. Ook zal er live muziek zijn tijdens het sporten. Ben je verhinderd om te komen maar wil je toch doneren? Houd dan de uitzendingen, Facebook pagina en de website in de gaten of neem contact op via de live chat of stuur een privé bericht op onze pagina.

 

 

 

07-10-2016!

Noordster poster vrouwenbeurs v2.indd

 

Zonnig sprookje!

Zaterdag 18-06-2016

van 12.00 tot 20.00hr

Een belevenis vol Geur, Kleur en Smaak!

o.a. Tai Chi, Dromen uitleg, Kaartlegging, Waskrijt tekenen, Blote voetenpad in het hartlabyrint, Oriflame, En diverse korte massage’s. Ook kunt u een prachtige tekening laten maken van uw Gids of Engel.

Uiteraard is er ook weer een High Tea, verse broodjes, soep en vele ander lekkernij en drankjes.

Gratis Entree! 

Spiritueel Centrum Yadot

Bareveldkade 6

9648 GW te Wildervank

 

Voor meer info;

mob: 0624492941

mail: ripa32@hotmail.com

Parkeren kunt u aan de overkant van het water!

 

Vanaf September 2015 bij: http://www.spiritueelyadot.nl/

 

Cursus: ~~Worden wie je bent.~~

~ op de zaterdagmiddagen. Van 13.30-16.00 uur.~ Begin les op 5 september. (In overleg de data met iedereen)

Niet te veel theorie, maar visualisaties, meditaties, gevoelsoefeningen, lichaamswerk.

Er wordt gewerkt met problemen die je in dit leven ervaart. Soms kun je dingen niet goed plaatsen. Dan worden oude pijnstukken van vorige levens geheeld. Dat merk je niet direct, maar het heeft wel invloed op je leven nu.

Les 1: Aura en chakra`s: Beknopte uitleg hierover. Optimaliseren, opschonen van de chakra`s en de aura. (5 sept.)

Les 2: Emoties voelen en loslaten: Wat zijn emoties. Onder-, boven-, ego bewustzijn. Denkfouten. Oefeningen in voelen, ervaren, (h)erkennen en loslaten. Blokkades vinden en opruimen. 5-G schema. (19 sept.)

Les 3: Innerlijke kind stukken: Waar loop je nu tegen aan? Tijdlijn lopen van geboorte tot 13 jaar. Waar liep je toen tegen aan? Is vaak weg gedrukt. Herkenning nu? Innerlijke kind versterking oefeningen. (10 okt.)

Les 4: Opsporen van pijnstukken/ trauma: Wat speelt er nu? Wat ligt daar onder? Regressie-oefening (31 okt.)

Les 5: Onthechten en loslaten: M.b.t. relaties, kinderen, dieren, werk. 7 spirituele wetten. (21 nov.)

Verdieping/ deel 2

Les 6: Geboorteproces: Wat ervaar je tijdens jouw conceptie? De conceptie, indaling van je ziel, beleving in de baarmoeder, je geboorte. Wat speelde er? Waar loop je nu tegen aan uit dit geboorteproces?

Les 7: Persoonlijk/ familiekarma: Rode draad opsporen in jouw leven en die ook herkent bij je (groot)ouders.

Les 8: Seksualiteit: Problemen rondom seksualiteit. Verwerking van trauma.

Les 9: Negatieve energieën verwijderen: Van situaties en personen uit je aura en afschermen er van.

Les 10: Sterf en rouwprocessen: Proces: dansen vanaf je geboorte tot aan je dood. (niet letterlijk, maar tot ver in de toekomst) Bewustwording gedachten aan en over de dood. Rouwproces voor alle sterfervaringen die je hebt meegemaakt.

Voor meer informatie en of prijzen ga dan naar boven genoemde website voor contact met Rita van Balen.

 

2014:

30-12-2014

Op 30 December zullen wij van “Het Grote Mysterie” een twee uur durende oude jaar show houden!

Dit doen wij uiteraard in de formatie waarin we op 4 Oktober 2013 onze intrede mee deden. Dit wil zeggen dat mijn vaste side-kicks aanwezig zullen zijn. Rita van Balen, Ronny Ploeger, Bertjan Brinkman en natuurlijk ik (Léon Musters) hebben er enorm veel zin in en zijn ook ontzettend blij dat het programma heerlijk draait! Dit alles doen we gewoon lekker vanuit de studio van RTV-Stadskanaal met een hapje en een drankje om een succesvol jaar gezamenlijk op een leuke manier af te sluiten. De exacte tijden dat we live gaan is nog niet bekend, maar dit laten we jullie uiteraard zo spoedig mogelijk weten voor twee weer zeer gezellige uurtjes van…. “Het Grote Mysterie”!

 

2013:

Zaterdag 14-december:

Kerstmarkt “Fair 4 all” Torenstraat 5 te Winschoten.

Zondag 22 december:

Kerstmarkt bij koffie- en theeschenkerij ‘t Skoallehûs te Steggerda (Friesland) van 11.00 t/m 16.00hr.

2de Kerstdag 26 december:

“De Oude Steenfabriek” open van 10.00 t/m 17.00hr dus kom gezellig langs!