acties en winnaars

Welkom op de pagina met de acties en winnaars!

banner-and-the-winner-is

Elke maand zal er één keer een prijsvraag of een andere soort actie gekoppeld zijn tijdens een uitzending van Het Grote Mysterie!

De winnaars zullen op deze pagina verschijnen met de prijsvraag/actie zelf, het gegeven antwoord en het juiste antwoord.

Wil je ook een keer mee doen? Like en volg dan onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

 

April

De winnaar is bekend! Samen met Kimberley de Laet van de redactie, hebben we op 24-04-2017 de prijswinnaar bekend gemaakt voor de 10 persoons taart naar keuze van Tilly’s Taart. De winnares is geworden: “Mireille Poppema-Struik“. Gefeliciteerd namens Het Grote Mysterie Team en geniet er van!

Zoals te horen was in de uitzending van vandaag, is Léon Musters volgende week jarig. En omdat er bij een verjaardag nou eenmaal taart hoort, verloten we in de uitzending van volgende week een overheerlijke taart voor 10 personen. Deze wordt naar wens gemaakt door Tilly’s Taart in Valthermond. Zij doet al een aantal jaren super mooie en lekkere taarten maken en ook verzorgd ze workshops en kinderfeestjes.

 

Heb je binnenkort ook een verjaardag, wil je iemand bedanken of vind je dat jezelf gewoon een lekkere taart verdiend?

Laat dat je naam achter in een reactie onder dit bericht en vertel ons waarom jij deze taart verdiend of waarom je deze iemand anders wil geven.

In de volgende uitzending op 24 april 2017 maken we de nieuwe eigenaar van een overheerlijke taart bekend.!

Delen is lief.. zo kunnen nog meer mensen kans maken op deze heerlijke taart..

 

Maart

Deze maand was er ivm te weinig uitzendingen geen prijsvraag.

 

Februari

Deze veiling is gewonnen door: Dick Vang! Van harte gefeliciteerd met je gewonnen prijs en heel veel plezier er mee!

Deze maand hebben we een actie in samenwerking met heel veel bedrijven en verenigingen. Deze maand staat in teken van “Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker”, georganiseerd door Hap-Ki-do-Willie!

We hebben deze maand geen prijsvraag maar wel een super leuke actie.

OP 11 maart zijn wij van het grote mysterie aanwezig in Nieuwe Pekela bij sporthal de spil. Daar wordt het evenement gehouden voor kinderen die vechten tegen kanker. Hier willen we veel geld ophalen en dit dan ook overhandigen in het UMCG. Dit voor alle zieke kinderen zodat ze nog de leuke dingen kunnen doen die ze willen doen, en/of hun dagen in het ziekenhuis wat gezelliger te maken, bv leuke thema middagen, opleuken van de (rust)kamers enz.

Onze bijdrage

In samenwerking met alle andere bedrijven is het volgende pakket ontstaan.

 

Waar bestaat het pakket uit:

  • Gehaakte uil
  • 2 bonnen van Döner City Stadskanaal
  • kaars in vorm van ster
  • 1x gratis op de foto met een uil naar keuze
  • 1 sweater bedrukt met naam eigen keus
  • 3 singles van Freddy Cadel
  • 2 singles van Ronald en Aisha
  • 5 singels van Stevan Bloema

 

Dit pakket is te verkrijgen d.m.v. bieden. Het hoogste bod wint dit pakket en kan indien mogelijk opgehaald worden op 11 maart in Nieuwe Pekela. Daar kun je dan meteen de waardebon in leveren voor de foto met uil. En ook persoonlijk zien dat het geboden bedrag overhandigd wordt aan Hap-ki-do Willie voor kinderen die vechten voor kanker…

Dus wil je het pakket in handen krijgen en de donatie doen voor deze kinderen? Bied dan nu onder het bericht op facebook, of in een privé bericht. Dit loopt door tot het einde van de maand 27 februari. Elke dag wordt er gecontroleerd op biedingen.

 

 

Dit pakket wordt aangeboden door:

Het grote mysterie, Döner City Stadskanaal, Eurokorting.nl Pekela, En de muziek natuurlijk namens Freddy Cadel en Ronald en Aïsha.

 

 

 

Januari

Na het goede antwoord geven over onderstaand geluidfragment die de hele maand januari gedraaid werd tijdens de uitzending van Het Grote Mysterie werd 23 januari de winnaar bekend gemaakt en won hiermee de laatste twee kaarten voor “de Kracht van Muziek” die gehouden word op 16 februari 2017. De winnaar van de kaarten is geworden…. Jan Bresters! Van harte gefeliciteerd Jan en de kaarten komen zo spoedig mogelijk naar je toe!

 

 

Het bestand die wij draaiden tijdens de uitzending:

Het nummer waar we het uit geknipt hebben:

Het origineel:

 

 

 

19-12-2016

extra kerstpakket

Deze keer hadden wij geen uitzending maar toch een extra kerst pakket verloot via de Facebook pagina! Altijd handig natuurlijk ons te volgen, want zo mis je niets!

Het gewonnen pakket is gegaan naar Alie Berendsen-Dijken uit Ter Apel!

 

 

05-12-2016

Het Kerst-Pakket die wij verloot hebben is gewonnen door Johanna Melgers uit Stadskanaal.

Kerstpakket

De loting werd gedaan door middel van de actie reacties en privé meldingen op de Facebookpagina en hier op de website waarin je iemand kon taggen die je het pakket gunde!

 

 

 

Winnaar 28-11-2016:

De winnaar van de prijsvraag op 28-11-2016 was Anne Gelderblom uit Stadskanaal.

prijswinnaars 02

Eric Gelderblom, Anne Gelderblom en Léon Musters

prijswinnaars 01

prijswinnaars Erik en Anne Gelderblom

De vraag was:

Hoeveel uitzendingen inclusief de uitzending die bezig was, hebben we gehad met “Het Grote Mysterie”? Het gegeven antwoord was: “145”, Het juiste antwoord was “148”. Van Harte gefeliciteerd met je prijs en geniet er van!